Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-05-18 07:52:32
 
Moha
Imádlak!:) Próbáljuk ki együtt! Nekem is dekkol itthon egy kis ligetszépe!

Én ma így. Sehogy. Tök furi, erről a hónapról én mondtam le, a férjem biztat..Fordítva szokott lenni.
Ma keresztszülők leszünk! Ez is valami.
Moha13
2014-05-17 22:22:06
 
Plum
Remélem, kiderül, mi volt ez az ájulás! Addig is kitartás!

Hallott valaki arról, hogy a ligetszépe olaj javítja a nyálkát? Állítólag ovuig kell szedni(és csak addig, mert méhösszehúzódásokat okozhat és ez nem jönne túl jól az ovu utáni időszakban) és nagyon szép tojcsis nyálkát csinál, és hogy ez jól jöhet azoknál, akiknek kevés van, mert ez is fontos tényezője a sikernek, hogy tudjanak úszni a spermiumok. Ha nincs elegendő, vagy nem tojcsis, hanem sűrű, az ellenséges közeg, és akár ez is lehet a gond.
Gondoltam, kipróbálom. Valakinek tapasztalata?

Ja, és arról is ma olvastam először, hogy sokaknak a B6-vitamin nagy dózisú szedése segített. Sok külföldi oldalon találtam erről cikket, fórumot, magyart már kevésbé. Szóval most elfogyott a folsavam és keresgéltem a dm-ben, mert az enyémet valamiért hetek óta nem árulják, és rátaláltam egy Das Gesunde Plus HAir Vital Komplex nevű vitaminra, ami egy hajvitamin, de megnéztem, és pont olyan dolgok vannak benne, amik jól jönnek, a folsav mellett (igaz, hogy ez csak 200mikrogramm) van benne cink, B1, B2, B6, B12, biotin, pantoténsav, niacin. A cink és a B6 állítólag nagyon fontos az egészséges sejtképződéshez.

Bocs, hogy nem témába vágó a hozzászólásom, csak gondoltam, megosztom a mai ismereteimet, ki tudja, kinek milyen infó jön jól éppen...:)

Jó éjt!
plumeria14
2014-05-17 20:53:24
 
Maximail,
köszönöm kérdésed, már teljesen jól vagyok…de addig nem nyugszom, amíg utána nem járok az ájulás okának.
Én is azt a dokit néztem ki, a Keletinél van a magánrendelése, ami nekünk pont jó lenne. A párodnak a HBA és a DNS fragmentációs teszteket csinálták meg? Kellett előtte egy friss spermavizsgálat is? Azt olvastam, hogy azt azért kérik, hogy a tesztek ne adjanak álnegatív eredményt. Mi lett a tesztek eredménye?

KatkaManó,
te tudtad magad szúrni? Vagy nem volt vészes? Sajnos nekem nem szabad Betadine kúpot használnom a pm gyulladás miatt. Ezek az injekciók kerülnek olyan sokba? Ezekre is van OEP támogatás?
KatkaManó
2014-05-17 20:39:52
 
Jniki, én úgy tudom a Kaáliba is ingyenes hiszen ezek a vizsgálatok beletartoznak az állami támogatásba.

De kaptam. Nekem rövid protokollom volt a ciklus 3. napjàn kellett mennem. Akkor csináltak uh-t. Aztán felírták a recepteket és megbeszéltük mikor mit kell szedni , szúrni. A hasi szúrit megmutatták hogy kell beadni. A Gonal-f kezdtük ez tüsző érlelő. Közben mindkettönknek teljeskörű antibiotikumot kellett szedni. plusz egy betadinos hüvelykúpot. Nehogy a beültetésig összeszedjünk bacit. Gyorsan növögettek a tüszők aztán kaptam olyan hasi szurit ami nem engedte hogy idö előtt megrepedjenek. Aztán mikor eljött az idő akkor kaptam egy tüszőrepesztőt és megmondták mikor kell mennem a petesejt leszívásra.
maximail
2014-05-17 20:39:39
 
Sziasztok!

Én meg vagyok,semmi különös. Elég sokat dolgozok, így nincs időm olyan sokat agyalni, illetve a kineziológus is segít.

A speciális spermavizsgálat tényleg 50 ezer körül van. Mi (mármint a férjem) ahhoz a Szabó doktorhoz járunk, aki itt az oldalon is fent van kozultánsként. Ő az MM-ben is rendel, és ő kérte ezt a vizsgálatot.

Plum!
Remélem, jobban vagy!

KatkaManó!
A lombik fizikailag nem viselt meg?
plumeria14
2014-05-17 20:32:42
 
KatkaManó,
nagyon várom a hétfői beszámolódat :) Még az érdekelne engem, hogy most miért kell augusztusig várnotok? Hamar kaptatok időpontot az első konzultációra?
KLANITA
2014-05-17 20:28:08
 
Hali! Nekem megjött mára, de már sejtetem!
KatkaManó
2014-05-17 20:27:59
 
A spermavizsgálat 10 ezer volt.
ez lemaradt :)
jniki82
2014-05-17 20:26:30
 
KatkaMano,

ha jól értem akkor az alap vizsgálatok ingyenesek.Ez meglepő, bár lehet, hogy nem mindenhol az csak abban az intézetben.Minden vizsgálatot ott csináltak?!És nem kaptál semilyen injekciókat, mármint a beültetés után?Most hol tartotok, ha jól emlékszem ez lesz a 3.?
KatkaManó
2014-05-17 20:24:35
 
Plumeria, a sok vizsgálat az OEP támogatott lombik miatt ingyenes. Mert ezek kötelező vizsgálatok.
Amikor elkezdődik a program közben sem kell egyetlen vérvételért és uh ért sem fizetni. Meg ugye maga a lombik is ingyen van. Csak a stimuláló gyógyszerekért ami kb. 100-150 ezer ft. :(

Nekünk még vannak fagyasztott embrióink így augusztusba megyünk. Azt egy spontán ciklusba kapom vissza. :)
Majd hétfőn részletesen leírom hogy zajlott az első lombik. De most a telefonon tudok írni és úgy hosszú lenne
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!