Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
nem tudom, hogy az IR mennyire kavar be, de ennél többet már nem nagyon tudok tenni a dologért. A reggeli inzulinom 17,8-ról lement 8-ra. 8 hónap alatt.
Tudom, hogy még nem tökéletes, mert az endokrinológus azt mondja, hogy az egészséges embereknek 3 körül normális, de nekem ha olyan 5-6 lenne stabilan már jó lenne.
Majd júniusban szeretnék elmenni egy terheléses cukorvizsgálatra, mert 5 hónapja volt utoljára.
KatkaManó
2014-05-20 09:08:37
Sziasztok!
Igazán nincs mit a beszámolóért remélem azért kicsit tudtam segíteni!
Plumeria,
Az Intézetben csak vasárnap nincs rendelés. Szombaton is csinálnak petesejtleszívást és beültetést is. Még ünnepnapokon is kivéve a karácsony.
Ezért van zárva az Intézet júliusban, mert akkor veszik ki éves rendes szabadságukat :)
Tudom, hogy a várakozás szempontjából ez is hosszú idő...
2 orvos van, választani nem lehet, mert felváltva csinálnak mindent. De mindkettő egy tünemény, ne aggódj. A Forgács Tanár Úrhoz fogsz menni konzultációkra. Azt mindig Ő csinálja. Sipos doktor meg inkább már a folyamatokban vesz részt.
6 petesejt lett. Ahogy írtam a fagyasztott embriós beültetés spontán ciklusban történik, de egy tűszőrepesztőt mindenféleképpen adnak. Plusz az Utrogestant.
Nekem minden ICSI-vel termékenyítették meg.
A teljes lombik alatt azt értem, hogy a ciklus 3. napján kezdődik a stimu és van petesejtleszívás megtermékenyítés és úgy a beültetés (400-450 ezer FT körl van)
A 3 hónapot a teljes lombik után muszály várni a hormonkezelés miatt, hogy helyre álljon a szervezet...hidd el szükség van rá, de sokkal inkább a lelki részének kell...
A fagyasztott embriós beültetés után ami most volt áprilisban azt mondta a doki, hogy nem muszály várni 3 hónapot júniusban mehetnék, de az átlógna júliusra amikor is zárva van az intézet. Így maradt az augusztus...de nem bánom egyáltakán.
Én 32 éves leszek júniusban.
Azt hiszem minden kérdésre váaszoltam :) De ha valami kimaradt akkor szólj :)
Moha13
2014-05-20 08:46:03
Plum
Aha. Csak nem emlékeztem, mert Dzsudzsa is jött jó eredményekkel és nem voltam biztos benne, hogy melyikőtökét olvastam, vagy hogy mindkettőtökét-e? :D
Szelént szedsz még? HA jól emlékszem, Béres Szelén vitált javasolt a doki. Szerintem olvasd el ezt a Lactomicrosel leírást, szerintem érdemes lenne kipróbálni. :)
A Béresben mennyi szelén van? Mert ebben 100mikrogramm.
Én ezt most mindenképp beszerzem, habár pont pár napja vettem egy dm-es szelént...de szerencsére nem volt drága, úgyhogy nem sajnálom lecserélni valami jobbra(és többre,mert az csak 55mikrogrammos és ki tudja, abból mennyi szívódik fel).
plumeria14
2014-05-20 08:39:00
Moha13,
már voltam május 6-án :) Minden rendben van, folytatni kell a gyógyszereket és szerinte a pm gyulladás már nem állhat a "sikertelenség" hátterében. A TSH-m 0,76 lett legutóbb (januárban 2,77 volt).
Moha13
2014-05-20 08:32:40
Plum
Te mikor is mégy vissza a Balázs Csabához?
Vagy voltál mér, csak lemaradtam?
plumeria14
2014-05-20 08:14:55
kedina,
fel a fejjel, kitartás!
nikinokedli,
én magánrendelésre járok, ott a tüszőmérés 5 ezer. Biztos csinálják sztk-ban is, de a mutatvány 2 percig tart és azért órákat kellene várni, hogy sorra kerülj.
Én ma így, kíváncsi leszek, hogy az utro mennyire kavart be és mikor fog megjönni...
Moha13
2014-05-20 08:00:08
JA, még lactomicrosel-hez...
Amellett, hogy probiotikus, tehát nagyon jól hasznosuló szelén túladagolásmentesen, még E-vitamin is van benne, ami nekünk amúgy is jól jön. :)
Moha13
2014-05-20 07:57:42
Bocsánat, most látom, hogy többször is beszúrtam az antalvalis cikket...
Moha13
2014-05-20 07:57:02
kedina
Sajnálom, hogy most nem sikerült...:(
De...
...kezdődhet a ligetszépe...:)
Megosztom a legújabb infómat...:)
Hallottatok már a Lactomicrosel-ről?
Ajánlom mindenki figyelmébe, akinek pajzsmirigygondja van, ugyanis ez állítólag sokkal jobban felszívódó szelén, mint a bioszelén, vagy a szervetlen szelének. És ami még pozitívum, hogy a Debreceni egyetem kutatásán alapul, és nem lehet túladagolni, mint a sima szelént, mert egyáltalán nem toxikus.
Én most ezt fogom elkezdeni szedni a galajteám mellé, remélem, lesz haszna. :)
http://www.lactomicrosel.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=22&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=29
És egy cikk a probiotikus szelén hasznosulásáról, más szelénekkel összehasonlítva:
http://antalvali.com/comment/66500/a-probiotikus-szelen-a-leghatekonyabb
Szerintem érdemes kipróbálni. :)
Valamiért úgy érzem, nem ez lesz a mi hónapunk, van egy olyan megérzésem, hogy majd a nyár, vagy az ősz hoz sikert...addigra talán hat majd a galajtea, a szelén és a maca is. Szóval most megszállt a türelem, mert tudom, hogy ezeknek időt kell adni. És én most...adok. Remélem, ha adok, kapok is cserébe hamarosan...:)
nikinokedli
2014-05-20 07:45:29
Kedina: sajnálom :(
Csajok, ti amikor mentek tüszőmérésre, azért szoktatok fizetni? Kórházakban is megnézik vagy csak magán rendelésen? Nyilván nem arra gondolok, aki valamilyen beavatkozásra megy, hanem aki egy normál ciklusban tudni szeretné, hogy pontosan hol is tart.
Moha, te mikor mész kontroll TSH-ra ?
Maximail,
nem tudom, hogy az IR mennyire kavar be, de ennél többet már nem nagyon tudok tenni a dologért. A reggeli inzulinom 17,8-ról lement 8-ra. 8 hónap alatt.
Tudom, hogy még nem tökéletes, mert az endokrinológus azt mondja, hogy az egészséges embereknek 3 körül normális, de nekem ha olyan 5-6 lenne stabilan már jó lenne.
Majd júniusban szeretnék elmenni egy terheléses cukorvizsgálatra, mert 5 hónapja volt utoljára.