Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-05-20 16:23:34

KatkaManó
"ezt értem, de miért félsz ennyire attól, hogy tovább küldenek ?"
Talán mert hiszek abban (vagy hinni akarok), hogy természetesen jön össze a babánk? Még nem készültem fel arra, hogy mindenáron ilyen beavatkozásoknak vessem alá magam. Mármint...értem, hogy egyszer eljut oda az ember, hogy akkor most már nem érdekli hogy hogyan, de legyen meg a várva várt baba, de gondolom ehhez az is kell, hogy feladja valahol, hogy orvosok nélkül is összejöjjön...és kell hozzá a sok-sok csalódás, stb. Én úgy gondolom, hogy nem adtam még fel, és ha elkezdenénk a meddőségi kezelést, szerintem azért nem lenne sikeres, mert közben állandóan azon agyalnék, hogy talán enélkül is összejöhetne és hogy nem akarom ezt az egészet.
Nem tudom, érthető-e...
Akkor indulunk el meddőségibe, ha már 100% úgy érzem, hogy el tudom fogadni ezt az utat is. :)

kedina
Köszi. Ugyanígy vagyok...az 1 év próbálkozással úgy érzem, korai még feladni...hajrá galajtea és ligetszépe olaj! :D
Nono0602
2014-05-20 15:13:20

Sziasztok lányok! Hát én már régóta nem voltam itt de persze figyeltelek titeket és drukkoltam/drukkolok mindegyikőtöknek.
Májua 28.-án megyek dokihoz ellenőrzésre a tavalyi missed ab műtét után. Elvileg márt 19-re vártam de semmi de igazából késhet... Eldöntöttem ciklus elején hogy nem mérek de hááát a kíváncsiság nagy úr volt és hááát kb a közepétől mérek. De full nyugalom van rajtam igazából a mensit várom...nem olyan érzésem van hogy babás lennék..... Május 5.-én a dokim emelte a pm alulműk-es gyógyszerem adagját és a Merckformit is. Lehet amúgy ettől is hogy késik? Vasárnap és ma is elhasználtam 2 10-es tesztet (igazából azért is hogy már ne legyen itthon) és mind a kettő negatív lett... fogalmam sincs hányadik dpon lehetek amióta nem mérek elfelejtettem számolni..... Lehet korai volt a teszt? Igazából tökre negatív eredményre számoltam :)

Drukkolok nektek és Ne feledjétek ne akarjátok görcsösen....Minden itt levő társam csodás anyuka lesz!!!! :)
Dzsudzsa
2014-05-20 15:11:22

Plumeria!
Neked is folytatnod kell a pajzsmirigygyógyszert?
Nekem 0,61 a TSH-m. Továbbra is 50-es Eutiroxot kell szednem. Mostantól a T4-et nézzük, ami folyton 20,3-20,6 között mozog. 21 a felső határ. Azt hiszem, ha azt átlépi, csökkentünk a gyógyszeradagon, DE nem hagyhatom el a babavárás alatt sem :(
Ez nagyon zavar. nehezen békülök meg a szedésével. Tudom, valamit valamiért, de félek ezektől a mű dolgoktól :(

Én most így. + 2 napja kapar a torkom és kissé folyik az orrom. Soha jobbkor!!!! Mondjátok meg, miért a luteálisban lesz taknyos az ember ?????
kedina
2014-05-20 13:44:31

Csillka
Megkönnyeztem! :) Gratulálok! :)
A húst is elhagytad a diéta alatt?
jniki82
2014-05-20 13:05:07

Csillka,

gratulálo kangyon örülök Nektek!Tudnál olyan oldalakat vagy szakirodalmat mondani ahol az endóra lehet diétákat találni!Csak 2 hónapig csináltad vagy utána is?Remélem felnézel ide és tudsz válaszolni!
Köszi
csillka
2014-05-20 12:14:34

Sziasztok,
látom vannak régi és új nevek is. Írtam a reményhozóba, és őszintén, tiszta szívemből kívánom, hogy egyszer mindenki írhasson oda.
Az még kimaradt, hogy vitaminokat is szedtünk, B, C, D, E és Omega 3-át mindketten.
Közbe még benézek, mert igyekszem követni mi történik veletek, kicsit hiányoztok :D
A legjobbakat kívánom mindenkinek!
kedina
2014-05-20 12:06:31

Moha
Én megértelek.
Vessetek be mindent. :)
Egyidősek vagyunk egyébként.:) Én inkább várok még 1 évet, mintsem, hogy agyonlőjem magamat hormonokkal. Valószínűleg, ha 38 lennék a 28 helyett másképp döntenék én is, és vállalnám a hormonokat, de így most egyenlőre nem.
Én elkezdem a lábmelegítést, meleg vizes lábfürdő esténként, meleg zokni, meleg cipő. És ligetszépe, no meg a vitaminok.:)
KatkaManó
2014-05-20 10:11:45

Moha,

ezt értem, de miért félsz ennyire attól, hogy tovább küldenek ?
Egyrészt lenne egy orvosi ajánlásod, hogy mehetsz ilyen intézményben másrészt meg nem kötelező rögtön menni.

Ilyen sperma számmal egyébként simán megcsinálják az inszeminációt. Tudom, hogy féltek a hormonkezeléstől is.

Megértelek, hogy bízol abban, hogy természetes úton sikerüljön, de ez így nagyon idegörlő...

Nekünk is megmondták, hogy van 1% esélya természetes útra, de 4 éve nem jött össze...ráadásul a 2. lombik sem sikerült...

Egyébként az inszeminációhoz a hormonkezelés majdnem ugyan úgy zajlik mint a lombiknál csak kevesebb szuri kell és ugye kimarad a petesejtleszívás része.

Adrienn830
2014-05-20 10:06:53

Sziasztok! Haza is értem a kórházból. Megcsinálták a pajzsmirigy ultrahangot és minden jó eddig. Majd átsétáltam endoklinológiára lejelentkeztem és vártam soromat, majd bementem odaadtam papírjaim és beszélgettünk miért is mentem, és mensi 2 vagy 3.napján kellesz bemenni vérvételekre azt mondta, és ami a gépén volt hogy mit néznek vérbe mindet kipipálta hogy minden mindent nézzenek meg 1 kalap alatt, végtelenül kedves volt a nőci :) Megismert mert tegnap ő vele beszéltem telefonon időpont miatt. Jelenleg 2. napja késik megint. Majd ha megjön akkor mennem kell 2-3.nap vérvételre. Na legalább haladunk megint valamerre
Moha13
2014-05-20 09:45:51

KatkaManó
Hát, az az igazság, hogy nekem már rég meglett a legutóbbi TSH-nézésem az AntiTPO-val, amit az andomókustól könyörögtem ki, de kérte, hogy majd a párom controll spermaeredményével együtt vigyem. Nos, az csak most lett meg májusban, és nem lett túl jó, 13mill/ml és az aktivitásuk is picit rosszabb lett, mint januárban (akkor 20m/ml). És azt mondta a nő, aki a controllt csinálta, hogy ezzel az eredménnyel az endodoki valószínűleg azonnal továbbküld minket meddőségibe (BMC). Hát, én meg ezt nem akarom egyelőre, úgyhogy megbeszéltük, hogy vitaminokkal próbáljuk kicsit felturbózni a fiúkatés mjd 3 hó múlva megint megnézi nekünk, és majd utána döntünk, mi legyen. Így nem kértem időpontot a endomókushoz, mert félek a továbbküldéstől. Ennyi.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!