Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedinának igaza van a kukoricaliszttel kapcsolatban!Nagyon bele ástam magam ebbe a paleóba.Elhatároztam amennyire lehet belevágok és megpróbálom.Akinek endója ill. IR van nem ajánlott a kukoricaliszt!Nincs benne glutén, de nagyon magas a glikémiás indexe ami bezavar az inzulinba és az még fokozza az endót is!
Ha valakit érdekel a téma nézzen körűl ezen az oldalon!
http://glutenmentesen-egeszsegesen.com/
kedina
2014-05-22 11:10:56
Moha
Hát ez nagyon érdekes kis görbe.
Lányok, IR-ről és az étrendről megjelent egy teljes Ízek és Érzések magazin, tele jó tanácsokkal és szuper receptekkel.
http://www.izekeserzesek.hu/izek_es_erzesek_magazin/a_szerkeszto_levele
A kukorica lisztről csak annyit, hogy jó, de nem minden nap. Sajnos ugyan olyan allergiás reakciót válthat ki, mint a glutén. Szóval lehet, csak módjával. Én főzelékekhez a köles lisztet ajánlanám, de finom a hajdina liszt is és a rizs is.
Moha13
2014-05-22 06:59:51
Jó reggelt...
Én lent maradtam.
Moha13
2014-05-21 22:06:58
Ma megnéztem, tényleg eltűnt a lidl-ből a kukoricaliszt, kérdezte, hogy lesz-e még, azt mondták, hogy remélik. Kösz.
De keresgéltem a neten és a tescoban állítólag van
http://bevasarlas.tesco.hu/hu-HU/ProductDetail/ProductDetail/2004009875612
...és nem is drága. :)
Dmonalizi
2014-05-21 18:03:05
Aha. Akkor ezért nem találtam. Nekünk ilyen nincs rajta. Van olyan, hogy 40% gyors 35% lassú, ph érték elfolyósodási idő és ilyesmi.
jniki82
2014-05-21 17:23:19
Dmonalizi,
a TSC szám jelenti, hogy milinként hény mikkió db kiskatona van!
Dmonalizi
2014-05-21 17:04:43
Sziasztok.
valaki tudja , hogy hol írják a sperma vizsgálat leletén, hogy hány ezren vannak a kis katonák. Mivel a napokban volt szó róla , hogy 5000 alatti szám indokolja a lombikot.
jniki82
2014-05-21 16:46:28
Helló Csajok!
Hallottatok már olyat, hogy a progeszteron szint befolyásolja az endometriózis kialakulását?A hoxa fórumon (bocsánat, ha nem lehet kiírni) kaptam egy üzenetet egy bizonyos Erzsitől aki állítja, hogy ezen hormon alacsony szintje miatt történik az egész!Na most én egész napa a netet bújtam és okosodtam tény az alacsony progeszteron szint nem jó babásodáskor!aztán jött a megvilágosodás, hogy nekem ven hormonsorom és azon megnézem az értékeket!Nos, az enyémek pont a tartományban vannak.A
3. napi 2,12 a 21. napi 54,38.Szóval nem értem!Azt írta a nő tud segíteni ezek után kíváncsi vagyok mit akar!szerintem jó kis summáért adna tanácsokat!Már úgy unom, hogy a mi nyomorunkból mindenki hasznot akar húzni, de lehet tévedek vele kapcsolatban!!!
Majd mgírom mire jutottam vele!
kedina
2014-05-21 14:53:54
Na hali csajok. Én eldobom a hőmérőt ismételten. Előző hónapban az átjárhatósági miatt mértem. Ilyen katonákkal remélem csak türelem kérdése. Csak az IR ami gubancot okozhat, de most igyekszem megnyugodni. :) Szedem a vitaminokat és elengedem. De azért jövök, olvasgatlak titeket! Szurkolok mindenkinek!!
Andi1975
2014-05-21 11:15:37
Ciao Moha,
fenn vagyok még 4 másik külföldi oldalon, belevetettem magam a témába. A napokban tesztelek, ha addig nem jön meg. Ez a 3. vezetett ciklus és kb +2 még ami próbálkozós. Az előző ciklusom elnyúlt mint a rétestészta és nehéz belőni jól a dolgokat. Ehhez ez az oldal segít a legkevésbé, úgy érzem.
Ebben a hónapban használtam életemben először LH tesztet, hármat, amiből a középső napon két egyforma csík lett. Nem sötét piros, inkább világos piros :) Ez nem tudom, hogy pozitiv volt-e akkor... A két szélső napon csak a kontroll csík jelent meg.
Kedinának igaza van a kukoricaliszttel kapcsolatban!Nagyon bele ástam magam ebbe a paleóba.Elhatároztam amennyire lehet belevágok és megpróbálom.Akinek endója ill. IR van nem ajánlott a kukoricaliszt!Nincs benne glutén, de nagyon magas a glikémiás indexe ami bezavar az inzulinba és az még fokozza az endót is!
Ha valakit érdekel a téma nézzen körűl ezen az oldalon!
http://glutenmentesen-egeszsegesen.com/