Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A sok fura görbe mellé raknám az enyémet is, mert hasonlít egy hullámvasútra. Tegnap azt hittem, hogy meg fog jönni, mert leesett a hőm, de ma reggelre emelkedett. Múltkor a 26. napon már barnáztam és megjött utána. Az ovu idején nem voltunk együtt, mert tartok a magas TSH-tól, de most elbizonytalanodtam. Szerintetek?
niki95
2014-05-23 17:45:38
Fantasyc: Köszi szépen! Reménykedek! Majd Hétfőn vagy kedden tesztelek egyet. :)
Moha13: Hát tényleg nem siette el már azt hittem nem is lesz...nem voltak ilyen hosszúak a ciklusaim. Korábban 28napos volt utána fogamzásgátlót szedtem...de amióta abbahagytam már 5 hónapja azóta volt 3hónap amig nem jött meg utána megjött de csak így ilyen későn...de most úgy néz ki legalább a hőm alapján hogy eddig minden ok. Remélem nem fog leesni és pár nap múlva pozitívat tesztelhetek. :) Mielőbbi babásodást mindenkinek. :)
nikinokedli
2014-05-23 17:39:19
Köszönöm lányok, aki hozzászólt. Vàlaszolt balázs csaba is, de csak annyit, hogy etikai okokból ő nem értékelheti ki. A nőgyógy, akitől kértem a beutalót, nem fogja tudni részletesen elemezni, endokrinológusnál esélyem sincs, el fog hajtani, mint a "normális" tsh-val tette. :(
Dzsudzsa
2014-05-23 16:50:30
Nikinokedli!
Én - már amennyire művelt vagyok IR-ből - szerintem jó a terheléses vérképed.
Én IR-es vagyok. Bár nálam senki sem az inzulinommal foglalkozott, hanem a cukorértékekkel, ott volt a fő bibi. Bár azt is az inzulin mozgatja. Ahogy nézem, nálad a 120 perces cukor kissé alacsony. Úgy tudom, a 0 perces cukor szintjén kell lenni.
Nagy gáz tutteros, hogy nincs :)) Azért nézze meg az orvos.
Plumeria! Moha!
Tényleg érdekes görbéked produkáltok. Nálatok mindig csodaszép tankönyvi görbék voltak.
Én most így. Sajnos a jónak tűnő görbe nálam nem mindig jelentett jót :(
Hétfőre nem várom, de szerintem várhatom. Úgy érzem, jönni fog menetrendszerint.
plumeria14
2014-05-23 15:20:56
Lányok,
nálam valami nagyon nem stimmel, úgy néz ki, hogy megjön...ma vagyok a 21. napon...gondolom a szervezetem most "kompenzálja" a múltkori 6 napos csúszást, mert az úgy pont kijönne...arra lettem csak figyelmes, hogy elkezdett fájni a hasam, majd enyhe vérzés is jelentkezett...erről ennyit.
plumeria14
2014-05-23 11:26:47
MOha,
fogalmam sincs, hogy most mikorra nem várom, mert szerintem nálam nagyon bekavart a progeszteron...6 napot késő mensi, korai ovu, barnázgatás néha még most is, hát nem tudom.
KatkaManó is írta, hogy neki a progi utáni ciklusa egy kicsit hosszabb lett. Túl sok reményt ugyebár nem fűzök ehhez a ciklushoz, úgyhogy gondolom, egyszer csak megjön majd, de remélem utána minden visszaáll a rendes kerékvágásba, hogy ismét nekifuthassunk az inszemnek :)
Gyógyszertárba még nem volt időm elmennem, de szerintem a jövő héten sort kerítek rá, addig még van szelénem.
nikinokedli
2014-05-23 11:25:13
Csak azért aggódom, mert azt is mondják, hogy a 60-as inzulinnak maximum a 0-ás ötszörösének szabad lenni, nekem pedig sokkal több. Meg fura a 30 percesnél hogy annyira magas.
KatkaManó
2014-05-23 10:58:13
Egyébként az a HOMA-IR az átlag amit számolnak belőle.
Neked az 0,9.
3 fölött már Inzulinrezisztánciának számít. Nekem 4,2 volt a legelején. :(
Most is olyan 1,9-nél tartok, de csak azért mert szedem a gyógyszert.
KatkaManó
2014-05-23 10:55:57
Nikinokedli!
Hát az a cukorterhelés tankönyvi! :)
Én összetenném a két kezem, ha nekem ilyen lenne :)
Szóval no para :)
nikinokedli
2014-05-23 10:34:32
Köszi moha.
Neked általában mennyi idő alatt szokott válaszolni?
A sok fura görbe mellé raknám az enyémet is, mert hasonlít egy hullámvasútra. Tegnap azt hittem, hogy meg fog jönni, mert leesett a hőm, de ma reggelre emelkedett. Múltkor a 26. napon már barnáztam és megjött utána. Az ovu idején nem voltunk együtt, mert tartok a magas TSH-tól, de most elbizonytalanodtam. Szerintetek?