Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-05-23 10:18:18

plum
Úgy tűnik,ez egy ilyen nap...Te is a 36, 8-on kötöttél ki reggelre...
Egyébként 1-2 nappal jársz előttem. Mikorra nem várod? MErt nekem fogalmam sincs, hogy én mikorra.
A rendszer szerinti ovut nézve mág van 3-4 napom, hogy megjöjjön, viszont szerintem korábban volt ovum, ott, ahol először emelkedett 2 tizedet, mert ott volt a tojcsis nyákom is...viszont a rendszer mellett szól, hogy ovus fájdalmat ott éreztem, ahol most jelöli. NA, mindegy...pár nap és kiderül...

Találtál Lactomicrosel-t? Én ma vettem be a 3.-at. Jajjjjjj...úúúúúgy hiszek most ezekben, a galajteában és a szelénben, hogy már ettől is összejöhetne...pusztán a hittől...:D:D:D
plumeria14
2014-05-23 10:11:44

Hát az én görbém sem a legtutibb most...
Moha13
2014-05-23 09:39:12

nikinokedli
Az értékekhez nem értek, arra majd válaszol más, kérdezni meg itt tudsz: http://www.csaladinet.hu/szakertok/prof-dr-balazs-csaba-endokrinologus/faq/#
nikinokedli
2014-05-23 09:37:37

Melyik oldalon lehet írni prof balázs csabának ahol válaszol is?
nikinokedli
2014-05-23 09:32:19

Sziasztok csajok!
Itt az inzulinrezisztancia eredményem.
http://kepfeltoltes.hu/view/140523/fot_-_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi a véleményetek?
Előre is köszi!
Moha13
2014-05-23 09:10:23

KatkaManó
Újabb bizonyíték vagy arra, hogy a görbéből semmire sem lehet 100%-osan következtetni. Mindenesetre nagyon furcsák ezek az ovu nélküli emelkedések, amiket a rendszer ovunak néz...közben meg...de mégis mi a fene történik ilyenkor??? :O
KatkaManó
2014-05-23 09:03:18

Sziasztok!

A héten elég sokat dolgoztam, de olvastalak titeket :)

Plumeria,

"Jól értem ezt a mondatodat? (A teljes lombik alatt azt értem, hogy a ciklus 3. napján kezdődik a stimu és van petesejtleszívás megtermékenyítés és úgy a beültetés (400-450 ezer FT körül van). Tehát ha nem tb támogatott az inszem, akkor 400-450 ezer körül van és a támogatottnál csak a gyógyszereket kell fizetni?"

A lombik 400-450 ft plusz a gyógyszerek, ez a nem tb támogatott.
A tb támogatottnál, meg csak a gyógyszerekért kell fizetni.

Persze, mindegy hogy lombik vagy inszem ha nem sikerül úgyan úgy csalódik az ember. De az inszem egy kicsit azért olcsóbb...

Olvastam amit a paleo diétáról írtatok! Hát ez nekem sem a diétám :) Szerintem is nagyon szigorú szabályai vannak és ahogy Maximail is írta az IR-eseknek annyira nem tuti.

Szénhidrátot kell enni csak figyelni kell a mennyiségre és a minőségre.

MOha, láttam kiakadtál a napi 1 almán. Én imádom a gyömülcsöt minden mennyiségben, de az IR miatt a dietetikus azt mondta, hogy uzsonnára napi 1 alma max. Nincs több gyümölcs. Így én minden nap uzsonnára gyümit eszek, 1 almat vagy 1 körtét, vagy épp minden van szezonja. Kivéve a banán, szőlő, szilva...

És ha már a fura görbéknél tartunk az enyém is szörnyű. 21-én voltam nődokinál csinált UH-t még meg volt a tűszőm szóval nem volt még ovum. De a görbe szerint igen :)
Nono0602
2014-05-23 08:36:52

Jó reggelt lányok!

Moha! Ne mondj ilyet! Láttam már érdekes görbékből babás görbéket!!! :)))) Nyugii! Ameddig nem jön meg addig örülünk és reménykedünk. Mint ahogy én is.

A ferty szerint holnapra nem várom :)))
Moha13
2014-05-23 07:29:14

kedina
Kösz. Neked is egészségedre! :D

Na most mondjátok meg. tudom, mindig én mondom, hogy a legfuribb görbékből is lehet bármi, na de ez most ritka ronda görbe...ilyenem nekem még sosem volt. Mi lehet a gond? Lehet, hogy kevés a progeszteronom? :S

kedina
2014-05-23 07:02:18

Drága Moha! Váljék egészségedre! :)))))))
Én is eszem! Én csak annyit mondok, hogy ne csak krumplin és paradicsomon éljen az ember, illetve ha van valami baja, kicsit mellőzze ezeket.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!