Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dzsudzsa: a görbéd kísértetiesen hasonlít egy barátnőm terhesgörbéjéhez :-) neki sem volt semmi tünete és pozitívat tesztelt! Szóval ne ad fel!!!! :-)
Dzsudzsa
2014-05-24 12:02:52
Moha13!
Én nagyon hiszek a gyógynövényekben és a homeopátiában.
DE!! Attól, hogy gyógynövény, még hat. Én akkor szedtem be a gyógynövényeket, ha azt természetgyógyász, de leginkább belgyógyász-természetgyógyász adta. Gyógynövényekekkel, gyógyteákkal is felboríthatjuk a már jól működő rendszert. Én biztos, hogy nem az internet alapján kapkodnám be a bogyókat és innám a teákat.
Lehet, hogy Neked is érdemes lenne keresned egy természetgyógyászt.
Csak egy jótanács :)
Én nálam minden változatlan. Tünetem semmi, így hétfőre várom :(
Fantasyc
2014-05-24 11:59:29
Sziasztok!
viccbee, üdv itt köztünk, a lányok sok hasznos infót szoktak itt megosztani, én is még tanulok tőlük. :-)
niki95: nagyon drukkolok, én már tuti teszteltem volna, nem bírnám ki ilyen szép görbével. :-)
nikinokedli: ami a jó hír, hogy nem jött még meg. :-)A görbém nagyon furi és a hőm is össze-vissza. Eddig 28 napos ciklusaim voltak általában, de még várok ma, hogy mi lesz, mert tegnap és ma egy kicsit fájt a derekam. A reggeli hőm szokott időben 36.4 volt, de nem volt meg az elegendő alvásom. Visszaaludtam mérés után és fél 7-kor mielőtt keltem ismét mértem, akkor 36.8 volt (akkor már megvolt az alvásidő). Szóval nem tudom. A nappali hőm folyamatosan 37.2, de ez nem jelent semmit. Én még várok. Nagyon örülnék, ha össze jönne, de a magas TSM miatt kicsit aggódnék is, mert csak 29-re van időpontom endomókushoz. Ilyenkor nagyon lassan telnek a napok.
Szorítok mindenkiért!!!
Andi1975
2014-05-24 11:57:48
05.24:teszt neg
viccbee
2014-05-24 11:43:30
Sziasztok,
Uj forumozo vagyok itt. Egy hete olvasgatom a hozzaszolasaitokat, nezem a grafikonokat es gondoltam koszonok .
Meg rutintalan vagyok ezekben a grafikonokban, de pozitiv hatassal vannak ram olyan grafikonokat latni, mint niki95. Drukkolok a jo eredmenyert.
Mi ket honapja kezdtuk el a baba projektet es ez az elso honap, hogy figyelem a homersekletem. En teakat iszom es vitaminokat szedek.
Tudnatok ajanlani valamit amit a parom szedhetne, ihatna, hogy felturbozza a dolgokat?
Eddigi tapasztalatom nem sok, csak annyit biztosra tudok, hogy az agy valami hatalmas varazslo. Barmit elhitet az emberrel :)
Gondolom Ti is tapasztaltatok mar a nagy 'OZ' hatalmat :)
Bocsi, hogy ekezet nelkul irok.
Tovabbi szep hetveget es sikeres honapot kivanok!
Varom a jo hireket toletek!
niki95
2014-05-24 09:35:30
Nikinokedli: Velem nem sok..még várok a teszteléssel, remélem összejön most. Így néz ki ma reggel :)
Lehet h nem volt még ovud. nekem is csinált ilyet és jóval később lett ovum. Reméljük minden rendben lesz! Kitartás :)
nikinokedli
2014-05-24 09:06:09
Fantasyc, Niki95? valetek mi újság?
nikinokedli
2014-05-24 08:57:02
Moha: sajnálom.
Valaki mondja el, hogy velem mi történt.
Moha13
2014-05-24 08:54:54
JÓ reggelt.
Amint látjátok, megjött tegnap...:X
Plum? Mi újság tegnap óta?
kedina
Én ma indulok ligetszépét venni. Neked milyen fajta van?
Moha13
2014-05-23 23:02:16
Plum
Jelentem, én is elkezdtem ma vérezgetni, néha véres, néha barnás, nem tudom hová tenni a dolgot...:X
Mióta márciusban beteg voltam és 1 hétig lázas is, meg az a nyirokmirigygyulladás az ínygyulladással karöltve, azóta felborultak a dolgok...:X
Szerintem holnap be is írom mára a mensit.
Ha ott volt ovum, ahol a rendszer jelzi, akkor lerövidült a luteálisom...és múlt hónapban is rövidebb volt...basszus, most meg ez romlik el, miközben mást próbálok javítani?