Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-06-06 11:49:12

miracle27
spontán ciklusban valóban 20-22 mm-esen reped meg a domináns tüsző és általában havonta csak egy válik dominánssá. Olyan ez, mint a természetes szelekció, hogy többen érésnek indulnak, de abból csak egy lesz a domináns, az tovább növekszik, a többi pedig elsorvad….és ez így megy minden hónapban.
De ha jól emlékszem, akkor téged stimuláltak valamivel. Ebben az esetben nem ritka a 30 mm-nél nagyobb, akár 2 tüsző is, de oda kell figyelni arra, hogy ezek meg is repedjenek, mert ha ez nem történik meg, akkor egyrészt elöregednek, másrészt pedig valóban ciszta lehet belőle. De ha stimulálták a tüszők érését, vagyis hormonálisan beavatkoztak, akkor szerintem a repedésbe is be kell segíteni.

Dmonalizi,
természetesen beveszünk a csapatba, ez nem kérdés!
plumeria14
2014-06-06 11:08:10

paramami, Szilvia,
gratulálok nektek és problémamentes 9 hónapot (vagyis már csak 8-at) kívánok nektek!

Az én hőm valahogy most lassabban emelkedik, de no para :) Átadom magam a jó időnek és a 2 hetes várakozásnak...
Szilvia1980
2014-06-06 10:05:33

Paramami: Tiszta szivbol gratulalok! Udv a klubban:):)
jniki82
2014-06-06 09:43:48

Sziasztok!

Paramami, Szilvi gratulálok mindegyőtöknk!
Én még mindig barnázgatok már 3-4 napja.Nem tudom mi ez nekem eddig soha nem volt.Majd a jövőhéten megyek dokihoz megkérdezem!
Ebből sem lesz baba szerintem!:(
Kira84
2014-06-06 09:17:15

Sziasztok lányok,Hát én ma így állok , szerintetek volt már ovum olyan ideges vagyok én úgy éreztem egy pár napja hogy volt de dokim szerint meg nem látott semmit sem.Lehet hogy csak a hőm szórakozik velem:(
Moha13
2014-06-06 09:07:10

paramami!!! :)

Gratulálok! :)
Jól eltűntél egy ideje, de örülök, hogy ilyen szuper hírekkel jöttél. Köszi, hogy írtál a reményhozóba, és vigyázz magatokra! :)

Jól kezdődik ez a nap...két pozitív hírrel...:)
niki95
2014-06-06 08:44:30

Sziasztok! Ez a mai görbém! Ovura várok...remélem hamar meglesz :)
Szilvia1980
2014-06-06 08:23:04

Nagyon szivesen meselek, es olvasni is foglak titeket ahogy eddig tettem:)
Egyepkent ez a siketes honap volt a 15., en mar ugy voltam, hogy nem is fog osszejonni, lemondtam erro, a honaprol mikor elkezdett esni a hom azt hittem megjon ahogy eddig szokott, tegnap elott visszament 36,9 re es megcsinaltam a tesztet:) nagyon meglepodtem, de olyan boldog lettem, hogy egybol sirva fakadtam:) Szivbol kivanom, hogy mielobb ateljetek ezt a csodas erzest, es boldog kismamak legyetek!!:)
viccbee
2014-06-06 08:22:53

Szilvia1980,

En is szivbol gratulalok!
Az elso baba a hetre Remelem lesz meg jo hir a hetvegere! :)
Szep napot mindenkinek!
Moha13
2014-06-06 08:18:15

Ok! Megértem! :)
Mostanában több emberkét is megkértem, de ők nem is reagáltak...remélem, azért majd eszükbe jut még a reményhozó később és írnak bele. :)

Azért itt leírod, hogy Nálatok hogyan alakultak a dolgok? Persze, csak ha van kedved.

Nekem is szimpatikus, hogy nem nézegetik rögtön az ember lányát, klassz, hogy így működik. Vigyázz magatokra és szép babavárást! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!