Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
tyupók,
ne izgulj! lehet csak a beágyazódás miatt van. Mikor tesztelsz?
szilvita,
go, go, go fel! :) Szorítok :)
emikez,
"Van a ciklusban egy alaphőmérséklet, ez az elő fázis.
Ovu után megemelkedik, ez a második fázis.
A lehetséges beágyazódás környékén még tovább emelkedik, ez a harmadik fázis.
Tehát a görbéden 3 hőmérsékleti szint különíthatő el." Nagyon szép a görbe! :) Szorítok! A tetanusz miatt ne aggódj! Azt szokták mondani, hogy a szenvedés sokkal rosszabb, mint ha bevesszük a gyógyszert. Ez a te esetedben a tetanusz. Szóval ne izgulj!
niki95,
ovura fel! :) Mindent bele! :)
plumeria14,
lehet, hogy a closty kavart be akkor :( remélem nem lesz gond belőle. Szépen felmentél, szorítok nagyon!
Én ma így állok...
emikez
2014-06-07 10:56:53
szerintetek a tetanusz nem befojásolja a beágyazodást sajna ma menem kell megnab baleset történt az ujamal remélem nem lesz baj
plumeria14
2014-06-07 09:56:41
miracle27,
én még nem hallottam olyanról, hogy a lutális fázisban már a következő ciklusra érne a tüsző :( A ciklus első fele a peteérés fázisa vagyis a ciklust követően indulnak csak érésnek a tüszők.
Ezt találtam erről a neten:
"A menstruációs ciklus során, a vérzés alatt megemelkedik az ún. FSH hormon szintje, ami a tüszők érését hivatott elősegíteni. Amint az FSH szint eléri vagy meghaladja a küszöbértéket akkor a tüszők egy-egy kis csoportja fejlődésnek indul. A ciklus 5-6. napjától az FSH szintje csökkenni kezd, és így a tüszők közül csak a domináns tüsző fejlődik tovább, majd megreped a ciklus közepén.
Amennyiben a ciklus 2-3. napjától kívülről viszünk be FSH tartalmú készítményt és így átlépjük az FSH küszöböt, akkor több tüsző indul fejlődésnek."
Én ma így állok:
niki95
2014-06-07 09:51:42
Sziasztok! Gratula minden kismaminak és aki túl van az ovun annak fújom :D Én ma így
emikez
2014-06-07 07:26:35
sziasztok egy jo ideje eltüntem kikapcsoltam magam egy picit meg tudja nekem valaki moöndani milyen a trifázisos görbe azt hogy lehet észre veni.
GRATULA AZ UJ MAMIKNAK:)
szilvita
2014-06-07 07:05:59
Kismamik gratulálok! Olyan, mintha egyre többször jönne össze valakinek:-)
Én ma így állok, el semhiszem, hogy fölfele mentem
tyupók
2014-06-07 07:04:32
Gratulálok az új kismamiknak ès boldog babavárást kívánok!
Lányok nekem még mindig nem jött meg,tegnap mellett volna,de már 1 hete barna nyákom van néha kis vérrel keveredve. Lehet hogy ezt valamelyik gyógyszer csinálja?Bromocriptin,closti,inozitol,aspirin prot ezeket szedem a vitaminok mellé.
Gyuri bácsi babaváró teakeverékröl,méhpempőről van valakinek véleménye?
KLANITA
2014-06-06 12:37:31
Gratulálok a két újdonsült kismaminak!
Remélem a hétvége hozz még jó híreket! Szurkolok nektek!
Én igy állok, hát nem tudom!
Kívánok mindenkinek pozitiv pünkösdölést!!
miracle27
2014-06-06 12:11:14
plumeria14,
igen jól emlékszel, 2*1 closty-t kaptam a ciklus 3. napjától 5 napig. A 14. napon látta már a 25*28-ast, az nőtt meg 35*38-ra és ahogy ma kiderült, meg is állt. És a mellette levő, amit a 18. napon látott, 31*34mm, az repedt meg. És már jön mellette egy 15*13-as is. Azt mondta, hogy az már lehet a következő ciklusra érik. Ma vagyok a 22. napon. Remélem ez a barnás nyák, nem mensit jelez :(
miracle27
2014-06-06 12:04:48
Sziasztok! Voltam dokinál. A kisebbik tüsző megrepedt!!! :) valószínű, hogy akkor amikor felment hőm 37,2-re, előtte repedhetett meg. És akkor pont voltunk együtt, úgyhogy akár el is kaphattuk a kis sunyit. Megvárom, hogy mi lesz ebben a hónapban aztán meglátom, hogy vele vagy nélküle tovább. A nagyobbik tüsző ugyan még ott van, de nem nőtt egy mm-t sem, úgyhogy valószínű az elsorvad. Most egy kicsit megnyugodtam. Jövő héten kell hívnom, ha megjön a vérzés. De remélem, hogy azért kell hívjam, hogy nem jött meg :)
Egyébként ma van egy enyhe barnás nyákom... szerintetek létezik, hogy amiatt, hogy megrepedt a tüsző?
A két kismaminak gratulálok tiszta szívemből, olyan öröm volt olvasni! :)
szép görbe :) csak így tovább!
tyupók,
ne izgulj! lehet csak a beágyazódás miatt van. Mikor tesztelsz?
szilvita,
go, go, go fel! :) Szorítok :)
emikez,
"Van a ciklusban egy alaphőmérséklet, ez az elő fázis.
Ovu után megemelkedik, ez a második fázis.
A lehetséges beágyazódás környékén még tovább emelkedik, ez a harmadik fázis.
Tehát a görbéden 3 hőmérsékleti szint különíthatő el." Nagyon szép a görbe! :) Szorítok! A tetanusz miatt ne aggódj! Azt szokták mondani, hogy a szenvedés sokkal rosszabb, mint ha bevesszük a gyógyszert. Ez a te esetedben a tetanusz. Szóval ne izgulj!
niki95,
ovura fel! :) Mindent bele! :)
plumeria14,
lehet, hogy a closty kavart be akkor :( remélem nem lesz gond belőle. Szépen felmentél, szorítok nagyon!
Én ma így állok...