Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
viccbee
2014-06-07 17:43:44

Szia Kedina,

koszonom a te hozzaszolasodat is. 5 napon keresztul teszteltem. Mivel a grafikon elso szamitasra vasarnapra tette az ovumat, igy elso tesztet akkor csinaltam meg. Akkor nagyon halovany csikocska volt a masodik. Hetfon egy pirinyoval erosebb volt es kedden lett a leglathatobb, de meg mindig nem olyan eros mint a kontrol csik, igy en is szerdat gondoltam. De akkor meg mar tok negativ volt, sehol meg egy halovany csikocska. Es ugyanez lett csutortokon is.
De most meg a grafikon, a hom alapjan, szerdara tette. Bar az igazat megvallva egy kicsit benacska voltam ebben a honapban a meressel, igy nem 100%-os talan az sem.

Koszonom miracle27 es kedina a hozzaszolasotokat. Az esely meg ott van egy kis csodara. :)

Beszereztem Maca-t. Aki hasznalja: por allaguban szeditek vagy van tabletta is? Csak a parotok szedi vagy Ti is?

kedina
2014-06-07 14:13:44

viccbee
múlt hónapban nekem sem volt ugyan olyan erős a két csík, de volt ovum! Pont voltam átjárhatóságin és a 12. napomon ott virított a sárgatestkezdemény a monitoron! A lényeg, hogy a tök negatívból legyen változás, erősödjön és ismét negatív legyen a tüszőrepedés után!

miracle27
jó hír, hogy megrepedt! Drukkolok! :)

plumeria14,emikez, szilvita,KLANITA és mindenkinek! :)
Drukk!!!!!!

tyupók
Méhpempőtől én jobban vagyok! Segít az IR-emnek is. Tesztelél már? Szerintem egyeztess a dokival ha clostit is szedtél! Egyébként simán lehet beágyezódás miatt!:)

Gratulálok az új kismamiknak!
KLANITA
2014-06-07 13:23:28

Sziasztok!
Most nagyon jól fent vannak a hők, maradjanak is!
Remélem nem csökken már nekem se tovább! Még a ''nyaralásra'' hoztam a hőméröt!
Hajrá, babásodásra fel! :-D
viccbee
2014-06-07 13:17:06

Miracle2z,

Nagyon aranyos vagy! Koszonom a biztatast!
miracle27
2014-06-07 12:51:45

Adrienm830,
el se mozdulj onnan, maximum felfelé :) Szorítok!
miracle27
2014-06-07 12:50:44

niki95,
nagyon szorítok a 2 erős csíkhoz :)

monika80,
azért nem tesztelek még, mert tegnap voltam dokinál uh-n és akkor látta, hogy megrepedt a tüszőm ami volt. Ha sikerült elkapni, akkor csak min. 1 hét múlva mutatna szerintem bármit is a teszt, mivel késői, 20-21. nap körüli tüszőrepedés volt, szóval elég késői.

viccbee,
szerintem azért mert az ovu teszt negativ volt, ne vedd olyan biztosra, hogy nem volt ovud. Lehet, hogy csak kevesebb LH hormon termelődött, de ahhoz hogy ovu legyen elég. Nekem a másik tüszőt ki se mutatta, pedig csináltam azokon a napokon is és full negatív volt. A hőd viszont szépen fent van, ne add fel! Ebből még bármi lehet szerintem! Szorítok! :)
Adrienn830
2014-06-07 12:46:47

Sziasztok, remélem folyamatosan marad a hőm magasan eddig így állok :) de jó is lenne baba életem nagy vágya teljesülne....
viccbee
2014-06-07 12:24:23

Sziasztok,

Nagyon szep gorbek vannak itt! Remelem folytatodik az oromhirek sora. Pozitivan hatnak az emberre ezek a jo hirek.

En is uj errovel keszulok a jovo honapra, mivel tudom, hogy ebben a honapban az ovulacio elmaradt. Nagyon remelem, hogy csak egy kis rendszer hiba van a dologban es azt tudom kezelni egy-ket valtoztatassal. Eddig is odafigyeltem magamra, de meg valtoztatok egy-ket dolgon. A meditacio eddig is bevalt a stresszoldasban, igy visszaterek hozza. Plusz beiktatok egy-ket joga gyakorlatot is a napirendembe. Eddig is rendszeresen sportoltam, de azt hiszem, hogy a joga jot fog tenni.

A grafikonon amugy besotetedett az ovulacio ideje, azaz amikor kellett volna lennie. En is ugy szamitottam azutank, hogy a masodik ovu teszt mar erosebb volt az elozo napinal. De aztan sajnos a varhato pozitiv teszt helyett negativ tesztet kaptam. Igy, hogy a program is szerdara tette az ovut a homerseklet alapjan, biztos lehetek a dologban :(
De nem keseredem el! Az akaraterom most meg nagyobb mint eddig! :)

Mindenkinek szep hetveget es ket csikot kivanok!
monika80
2014-06-07 11:39:37

Sziasztok lányok!

Miracle27

Én azt gondolom hogy nem gond ha egy picit le ment a hőd,nekem terhesen 36,8 és 36,9 volt a hőm. Szerintem tesztelj egyet,nekem már 5 nappal előtte kimutatta.
Szorítok
niki95
2014-06-07 11:34:01

miracle27
Ma már nagyon erős volt az ovuteszt már csak egy pici hiányzik a pozitívhoz :) Remélem holnap erősebb lesz :D :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!