Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Elfelejtettem írni, hogy tegnap láttam egy gólyát:-)
Reméljük jót jelent! Érdekes nekem is a reggeli hőm, mert olyan vagyok egész nap, mint egy kályha 37 körül van, ha csak úgy megmérem, ami nálam csak ha nagyon beteg vagyok, akkor fordul elő. Reggel felébredtem 4-kor akkor mértem ezt, dög melegem volt, egy óra múlva, amikor szoktam mérni, akkor 36,5-öt!
Nekem ha ez csak annyit jelent, hogy tényleg volt ovu, már az is elég egyelőre...voltam ma a"21. napi" vérvételen, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre
plumeria14
2014-06-10 21:30:49
Dzsudzsa,
én már nagyon-nagyon régen túl vagyok rajta (szerencsére), de egyébként is javasolják a fogak rendbetételét babavárás előtt, de azért gondoltam megosztom, amit találtam :)
Kíváncsi leszek a holnapi hőmre, mert ha nem emelkedik, akkor tutira nem beágyazódás...ma este hirtelen és élesen belenyilalt a mittudoménmimbe, olyan váratlanul jött és ment, hogy csak annyi időm volt, hogy a hasamhoz nyúljak.
Moha,
próbálkoztam a vásárlással, de az itteni gyógyszertárban azt sem tudták, hogy miről beszélek...sajnos felkészületlenül mentem, mert nem tudtam a gyártóját, ezért inkább Selenorgot vettem, mert akkor már 1-2 napja elfogyott és nem akartam várni, mire kitalálja, hogy miről is beszélek.
Dzsudzsa
2014-06-10 21:25:44
Érdekes a ma reggeli hőm.
Plumeria is utalt rá, hogy ki tudja ebben a melegben mennyire reális amit mérünk.
Én hajnalban arra ébredtem, hogy ver a víz. Kinyitottam az ablakot. Így 5.20-kor meg arra keltem, hogy fázok. Ezután mértem. A lábam és a kezem meg volt dermedve :)
Dzsudzsa
2014-06-10 21:22:33
Moha13!
Bocs, valóban lemaradt :) Nagyon megviselt ez a keddi hétfő a munkahelyemen.
Moha13
2014-06-10 21:17:15
Plumeria
Köszi, tényleg váltottam szeléntablettára, ettől függetlenül jó ezt is tudni. :)
Te vettél már Lactomicrosel-t?
jniki
Mindennek idő kell, hogy szépen rendeződjön, végül is megviseli minden kis beavatkozás a szervezetet, adj neki időt, és meglátod, hamarosan jobban leszel.
Dzsudzsa
Hát ez klassz, de hol a görbéd? :)
Dzsudzsa
2014-06-10 20:32:36
Moha13!
Együtt ovulálunk. Így fej-fejmellett haladhatunk:)
Plumeria!
Valóban az amalgám nagyon káros. Az én fogorvosom - annó amikor kiszedettem - azt mondta, hogy kismamának TILOS! Akkor fog nagyobb bajt csinálni, ha kiszedi, és közben akarva akaratlanul le-lenyelsz egy kis darabot, vérzés lép fel, tehát bekerül a szervezetbe. Amikor nekem kicserélték a töméseket 3 féle homeopátiás szert szedtem kivezetésként. Úgy emlékszem 1 hónapig szedtem a golyókat. Így én csak akkor vágnék bele, ha legalább 3hónapom lenne a babáig.
jniki82
2014-06-10 18:55:11
Sziasztok!
Hát azt hittem, hogy a műtét után kicseréltnek érzem magam, de semmit nem javúlt a helyzet csak rosszabb lett!A hasam ugyanúgy fáj és a mensim mennyisége pedig szoaktlanúl sok számomra.A szombati kis megjött dolog pedig csak előfutára volt a tegnapi és mai dolognak!
plumeria14
2014-06-10 16:44:08
Most olvastam, hogy az amalgám fogtöméseikből kioldódó higany toxikus a pajzsmirigyre. A magas higany tartalmú ételek sem jók (pl. tengeri halak). Így aki ezt még nem tette volna meg, az kérjen időpontot a fogorvosához!
Moha13,
tudom, hogy te etted a paradiót, ezért ezt neked másolom be, bár tudom, hogy már váltottál: Igen, van szerves szelén a paradióban (brazildióban), de ennek a diónak a fitát-tartalma is magas, emiatt a szelén felszívódása kétséges és nagyon korlátozott. 1 szem amúgy sem fedezi a kutatásban említett 0,2 mg-ot.
plumeria14
2014-06-10 15:05:39
Moha,
kíváncsi vagyok a folytatásra...bár, nem akartam mérni, de ilyenkor mindig te jutsz az eszembe, hogy akkor milyen terhesgörbét fogok csatolni a reményhozós fórumba. Szóval, csak miattad teszem ;)
KatkaManó
2014-06-10 15:03:08
Plumeria, szerintem is lehet a beágyazódás :)
Pihenj sokat biztos jót tesz :)
Ha majd elszántad magad a tesztre azért jelentkezz ;)
Köszi a szurkolást, augusztus lesz a mi hónapunk :) Legalább is igyekszem pozítivan hozzáállni.
Reméljük jót jelent! Érdekes nekem is a reggeli hőm, mert olyan vagyok egész nap, mint egy kályha 37 körül van, ha csak úgy megmérem, ami nálam csak ha nagyon beteg vagyok, akkor fordul elő. Reggel felébredtem 4-kor akkor mértem ezt, dög melegem volt, egy óra múlva, amikor szoktam mérni, akkor 36,5-öt!
Nekem ha ez csak annyit jelent, hogy tényleg volt ovu, már az is elég egyelőre...voltam ma a"21. napi" vérvételen, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre