Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Még egy utolsó és befejeztem a lelkizést "becsszó" :) Ezt most akad a szemem ügyébe... lehet nem véletlen...
"Tudom milyen türelmetlennek lenni. Mindent tönkretesz: a pillanatokat, a napjaidat, mindent, mert már ott akarsz lenni, amire még meg sem értél. Bízz abban, hogy van tökéletes időzítés, ami téged támogat, téged erősít, mert azt akarja, hogy el tudd viselni azt, ami rád vár. Hogy meg tudj birkózni vele, hogy fel tudd vele venni a kesztyűt, de hidd el, minden napnak jelentősége van. Egyetlen nap sem történik meg véletlenül, egy találkozás, egy benyomás mindent megváltoztathat. Megváltoztathatja a gondolataidat, azok meg az életedet. Tiszteld a pillanatot, tiszteld, ha még nem hozta azt, aki majd segít, mert fogja. Csak bízz benne. ... Ha az élet magadra hagy, nem véletlenül teszi. Célja van vele, tanítani akar, segíteni, ugyanis zajban nem hallod meg azt, amit meg kell hallanod - de aki egyedül van, annak kinyílik a szeme, az mindent látni fog. Látni fogja a leckéket, az okokat, és a szívét - a saját szívét." /Oravecz Nóra)
miracle27
2014-06-11 09:50:33
Tudom mit akartam még... :)
Nem szoktam nézni semmi valóság show és ehhez hasonló műsorokat, de tegnap muszáj volt megnéznem az Édes Életet... Látta valaki a Sági Szilárdékat? Halljátok én velük együtt bőgtem... :( Olyan aranyosak voltak. Még a Sági is elsírta magát. 4 év után, első sikeres lombik és nagy a valószínűség, hogy ikrek. Sikerült nekik! És csajok, nekünk is fog! Tudom, érzem! Nem szabad feladnunk!
A kezdetek óta vezettem egy blogot a babaszoba.hu-n. A múltkor kiakartam törölni egy megduplázódott bejegyzést és véletlen az egész blogot kitöröltem. Az egész 2,5 évet. De jelnek vettem. Persze először sokkot kaptam, de utána elkezdtem gondolkodni, hogy valaki azt akarta, hogy szó szerint kitöröljem ezt a 2,5 évet és új fejezetet kezdjek... és így lesz! Kitöröltem, magam mögött hagytam... elfelejteni nem tudom ugyan, de elengedem! Hagy menjen!!! :)
miracle27
2014-06-11 09:40:31
Sziasztok!
Kira84,
szerintem 1-2 napra rá fogja a rendszer bedobni az ovut, nekem is csinált már ilyet.
Adrienn830,
érdekes, engem pont azért küldött a dokim 3 pontosra, mert a meddőség esetében az a pontosabb, abból látnak pontosabb értékeket. Meg is csinálták! Próbálkozz meg esetleg egy másik endossal, hátha. És én se ettem, csak a cukros lötyi volt... hánytam is utána mint a lakodalmas kutya :)
nikinokedli,
szerintem is késői ovu volt és lehet hogy most alakul valami. Nem mész el egy uh-ra?
plumeria14,
mintha a saját gondolataimat olasnám... :( igazságtalan az élet, mi már csak tudjuk. De én hiszek abban, hogy MI sokkal de sokkal jobban fogjuk értékelni az anyaságot. Mi tényleg küzdünk/küzdöttünk a babákért. Jönni fog... biztos vagyok benne! :) Kitartás :) És szorítok!
Ma voltam uh-n, hogy megnézze, hogy visszamaradt-e a nem megrepedt tüsző a jobb oldalon, de hál istennek minden eltűnt. Teljesen tiszta a terep :) Felírta a clostyt, ma kezdem. Jöhetnek a kis petécskéim! Úgyhogy Bye-Bye May and Hello June... :)
Moha13
2014-06-11 09:05:43
Plumeria
Hát, igen...érdekes. :)
plumeria14
2014-06-11 08:33:35
Moha,
milyen a véletlen: munkámból kifolyólag keresgettem partnereket a neten és lám-lám mire bukkanok...a Lactomicrosel-re :)
KatkaManó
2014-06-11 08:16:57
Sziasztok
Adrienn én a helyedben keresnék egy másik orvost.
Hogy ne csinálnának 3 pontost még van akinek 5 pontost is csinálnak( fél óránként vesznek vért)
Meg mit kellett enned ???
Ahogy a többik is mondják a cukros vizet kell meginni, egyébként az egésznek semmi értelme.
A terhes kismamákkal szokták csinálni hogy tej+zsömle kombót eszik meg, de az én endokrinológusom azt mondta, hogy az butaság és nem ér semmit az egész.
Mert ott csak akkor lesz eltérés, ha tényleg nagy a baj...
A cukros víznél meg rögtön lehet látni az értékekből hogy az most jó vagy nem.
nikinokedli
2014-06-11 07:47:28
Plum: mi màr megvettük a babakocsit... :-/
nikinokedli
2014-06-11 07:45:20
Köszi moha, tudom, hogy a csúszott ovu miatt hosszabb a ciklus, de a luteálisom àltalában 13 nap, ez meg már most 14 vagy 15...
Neked pedig hajrá így ovu környékén. És ha tudtok, ovu után is legyetek együtt többször! Csak ez a nagy meleg :-/
plumeria14
2014-06-11 07:42:48
Adrienn830,
olyat én sem hallottam még, hogy a éhgyomri vérvétel után enni kellene…75 gramm vízben oldott glükózt kell meginni és ebből nézik a szervezet cukor és immunválaszát elvileg 60 és 120 perc múlva. Nem tudom, hogy az étellel, amit ettél, be tudtál-e vinni ennyi cukrot.
Kira84,
érdekes, hogy ennyi nap folyamatos emelkedés után még nem jelölte be az ovudat!
Moha,
szerintem a barnázás simán utalhatott ovura, ha nem tartott tovább 1 napnál.
Én ma egy kicsit „felbosszantottam” magam. Megtudtam, hogy egy olyan régi ismerősöm terhes, akinek tavaly még párja sem volt, nagykanállal habzsolta az életet és tessék…ő biztos nem idegeskedett miatta, nem próbált ki minden praktikát, nem csinált ovutesztet, nem méregette a hőjét és egyáltalán nem is tervezte, csak úgy megtörtént…Nem sajnálom tőle, de néha (mint pl ma is) nehezen veszi ezt be a gyomrom. Mi a fenét csinálok rosszul? Nekem vajon mi van megírva a nagykönyvben? Tavaly nyár óta azon ábrándozom, hogy idén nyáron már pocakos leszek…annyira várom már. Olyan kíváncsi vagyok az érzésre, amely oly sok mindenkinek megadatott már. Mostanában sok babakocsis párt látok, és tegnap mondtam a páromnak, hogy olyan kíváncsi vagyok, hogy én milyen babakocsit választanék, nekem melyik lenne a kényelmes, erre ő kapásból rávágta, hogy 3 kerekűt, mert azt könnyű iránytani…Már ő is nagyon rá van kattanva a babára és látom rajta, hogy őt is „megviseli” ez a sikertelenség, tehetetlenség, várakozás…Hiszem, hogy nagyon jó szülők lennénk és a baba sem érkezhetne jobbkor, de vajon mi tartja őt vissza?
Bocsánat a lelkizésért...
Moha13
2014-06-11 07:36:42
nikinokedli
Későn volt ovud. Ha most is csak 30 napos lenne a ciklusod, úgy a luteális csak 8-9 nap lenne, az meg kevés. Az ovud valahol a 22. nap körül lehetett, szóval elvileg cska most értél a luteális végére, de szerintem mindenképpen biztató, hogy ma fölfelé mozdult a hőd. Kíváncsi vagyok a holnapra, szurkolok, hogy fölfelé menjen! :)
"Tudom milyen türelmetlennek lenni. Mindent tönkretesz: a pillanatokat, a napjaidat, mindent, mert már ott akarsz lenni, amire még meg sem értél. Bízz abban, hogy van tökéletes időzítés, ami téged támogat, téged erősít, mert azt akarja, hogy el tudd viselni azt, ami rád vár. Hogy meg tudj birkózni vele, hogy fel tudd vele venni a kesztyűt, de hidd el, minden napnak jelentősége van. Egyetlen nap sem történik meg véletlenül, egy találkozás, egy benyomás mindent megváltoztathat. Megváltoztathatja a gondolataidat, azok meg az életedet. Tiszteld a pillanatot, tiszteld, ha még nem hozta azt, aki majd segít, mert fogja. Csak bízz benne. ... Ha az élet magadra hagy, nem véletlenül teszi. Célja van vele, tanítani akar, segíteni, ugyanis zajban nem hallod meg azt, amit meg kell hallanod - de aki egyedül van, annak kinyílik a szeme, az mindent látni fog. Látni fogja a leckéket, az okokat, és a szívét - a saját szívét." /Oravecz Nóra)