Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Neked a pajzsmirigyeddel minden ok? Már nem emlékszem. 2,5 év nagyon hosszú idő...mi lassan 1,5 évesek leszünk próbálkozással...huh...még leírni is rossz...csak mennek a hónapok, és ma jöttem rá, hogy mindjárt a másfél évnél tartunk...:X:(
A párodnál minden rendben? Volt spermavizsgálat?
Ne haragudj, ha ezeket már mind leírtad, csak annyira elszomorodtam ezen a 2,5 éven, hogy felmerültek ezek...hogy vajon mindent megnéztetek-e már...
Szerintetek mától elkezdhetek palástfüvet inni? Mert amúlt hónapban olyan csúnyám lefelé menetelt a hőm a luteálisban...lehet, hogy valami sárgatest elégtelenség.
Van most méhpempős mézem, ma elkezdem enni.
Amúgy most néztem meg, hogy a márciusi betegségem (nyirokmirigy gyulladás) óta ilyen kaotikusak a ciklusaim, eddig csudaszépek voltak a görbék, egyértelműek. Lehet, hogy ennyire bezavarhatott az az 1 hét betegség? Gyógyszert nem igazán szedtem, csak néha bekaptam egy panalgorint, amikor már elviselhetetlenül fájt a fejem, meg aszpirint szedtem, mert folyamatosan lázas voltam.
Azóta mindig így elcsúszik az ovum...:X
niki95
2014-06-10 09:40:04
miracle27
Hát ennyi idő után nem csodálom hogy már nem tudsz sírni se...elég hosszú idő...borzasztó idegörlő hogy állandóan reménykedünk és utána meg semmi..és ez így megy hónapról hónapra... :(
miracle27
2014-06-10 09:39:02
niki95,
köszönöm, akkor veszek palástifüvet is :) ezen ne múljon. Ma hívom a dokit, hogy folyt.köv, csak remélem, hogy kiürül a mensivel ami ott maradt tüsző, mert ha nem, akkor nem mehet tovább a closty...
miracle27
2014-06-10 09:36:24
Moha13,
még nem késő. Szerintem a hő emelkedési nap vagy az utáni is simán jó :) Még belefér :) Hajrá, hajrá :)
Egyébként, nem tudom ti hogy vagytok vele, de eljutottam 2,5 év után arra a pontra, hogy nem tudok sírni. Tegnap este amikor megjött, csak borzasztó nagy ürességet éreztem. Máskor (pontosabban eddig mindig) sírógörcsöt kaptam és csak zokogtam és zokogtam... de most... semmi. Még csodálkoztam is. Csak szimplán tudomásul vettem. A párom is mikor hazaért, arra számított, hogy egy 100-as papírzsepi "társaságában" talál, mint ahogy eddig, szinte mindig, erre csak annyit mondott, hogy csak végtelen nyugodtságot lát rajtam. Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz? Lehet, hogy később borul a bili... hát majd meglátjuk.
niki95
2014-06-10 09:35:32
miracle27
Én inkább azt javaslom hogy vegyél palástfüvet is mert segíti a beágyazódást. :) De ha nem veszel akkor pedig szigorúan csak ovuig ihatod a cickát :)
Én ma így...remélem ez most már az ovu lesz..:)
Moha13
2014-06-10 09:26:23
miracle27
Köszi, én is örülök, hogy feljebb kúsztam, csak pont tegnap nem voltunk együtt...amilyen szerencsém van. :X
miracle27
2014-06-10 09:22:51
Sziasztok!
nikinokedli, Klanita
szorítok nektek nagyon!!!!
Moha13,
örülök, hogy feljebb kúsztál :) csak így tovább!!!
Adrienn830, emikez, Kira84
szorítok :)
niki95,
én is veszek most cickafarkfűt, mert a Gyuri bácsi féle teáim elfogytak. Most megpróbálom csak simán a cickafarkot. Hátha...
És mindenki másnak is nagyon szorítok! Ovuhoz, pozi teszthez... MINDENHEZ! Hajrá :)
nikinokedli
2014-06-10 08:22:37
:( nem is értem..
azért még reménykedem, mert kb 2 órával korábban keltem, mint szoktam, illetve kevesebbet aludtam.
még nem jött meg.
KLANITA
2014-06-10 07:41:28
Sziasztok!
Azt hiszem hogy én is beállok az új hónap új remény sorba. :-(
Már tegnap éreztem hogy mensi elött állok és ma reggelre le is esett a hőm.
Moha13
2014-06-10 07:36:46
Jó reggelt!
De szép kis görbék vannak most itt! :)
Köszi a véleményeket. Úgy tűnik, most már megvolt az ovum...
Hát...remélem, ma összejön valami...
Neked a pajzsmirigyeddel minden ok? Már nem emlékszem. 2,5 év nagyon hosszú idő...mi lassan 1,5 évesek leszünk próbálkozással...huh...még leírni is rossz...csak mennek a hónapok, és ma jöttem rá, hogy mindjárt a másfél évnél tartunk...:X:(
A párodnál minden rendben? Volt spermavizsgálat?
Ne haragudj, ha ezeket már mind leírtad, csak annyira elszomorodtam ezen a 2,5 éven, hogy felmerültek ezek...hogy vajon mindent megnéztetek-e már...
Szerintetek mától elkezdhetek palástfüvet inni? Mert amúlt hónapban olyan csúnyám lefelé menetelt a hőm a luteálisban...lehet, hogy valami sárgatest elégtelenség.
Van most méhpempős mézem, ma elkezdem enni.
Amúgy most néztem meg, hogy a márciusi betegségem (nyirokmirigy gyulladás) óta ilyen kaotikusak a ciklusaim, eddig csudaszépek voltak a görbék, egyértelműek. Lehet, hogy ennyire bezavarhatott az az 1 hét betegség? Gyógyszert nem igazán szedtem, csak néha bekaptam egy panalgorint, amikor már elviselhetetlenül fájt a fejem, meg aszpirint szedtem, mert folyamatosan lázas voltam.
Azóta mindig így elcsúszik az ovum...:X