Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Örülök, hogy jól vagy. :)
Az előző havi görbém nekem is ilyen lefelé menetelős volt...nem is értem, még sosem volt ilyen. Nézd:
miracle27
2014-06-10 14:51:17
plumeria14,
igen, nekem is ezt mondta a doki. Próbálkozunk aztán majd meglátjuk. Szerintem egyébként lehet, hogy azért van még lent a hőd, mert épp most van a beágyazódás és attól lehet lentebb a hő. Nagyon szorítok neked! :)
KatkaManó,
köszönöm és én is nagyon drukkolok az augusztusi lombikhoz :)
plumeria14
2014-06-10 14:46:02
Miracle27,
az egyáltalán nem törvényszerű, hogy egyik hónapban az egyik, a másik hónapban pedig a másik petefészekben nő a tüsző. Én már jó pár hónapja járok tüszőmérésre és nekem a jobb oldali az aktívabb, eddig talán csak kétszer fordult elő, hogy a bal oldalon érjen a tüsző. Én azt olvastam, hogy egyik oldalon lezárt petevezető esetén a másik teljesen átveszi a szerepét, így természetes úton is teherbe lehet esni.
A tüszőrepedés elmaradása az, amit szerintem orvosolni kellene, mert anélkül nem megy.
KatkaManó,
holnap lesz 1 hete az inszemnek…egyelőre fura, hogy ilyen alacsonyan van most a hőm, de elképzelhető, hogy a meleg bekavart a hőháztartásomba…még nem terveztemel, hogy mikor tesztelek.
Egyébként a múlt héten éppen könyvet akartam venni, amikor betértem egy kiárusítást tartó könyvesboltba, és az első könyv címe, amire először ránéztem a „Gólyára várva” volt…ezt egy jelnek vettem és el is olvastam a balatoni nyárban fürdőzve. Az írónő 6 inszemen és jó néhány lombikon ment keresztül, aminek happy end lett a vége…A pihenés és a könyv olvasása jót tett nekem és extra d vitaminnal is feltöltődtem.
Nagyon drukkolok nektek az augusztusi lombokhoz, addig pedig élvezd a nyarat!
KatkaManó
2014-06-10 14:36:15
Miracle27, értem.
Én szurkolok vagy így vagy úgy, de biztos sikerülni fog :)
miracle27
2014-06-10 14:27:35
KatkaManó,
azért nem vágtunk még bele az inszembe, mert a doki azt mondta, hogy mivel az egyik oldal műküdik, így ő még nem javasolja, mert egyrészt még "csak" 27 vagyok, másrészt, meg ha nem sikerül a 3 hónap clostyval, akkor már tuti inszem lesz. Most volt az első hónap, meglátjuk hogyan alakul.
Fantasyc
2014-06-10 13:25:39
Sziasztok!
Nem voltam egy darabig, mert kis kikapcsolódásra volt szükségem, tegnap jöttünk haza. Azt hittem, hogy jó lesz, de sajnos még ovum se volt. :-(
A hőm nagyon alacsony, eddig átlag 36,3 volt. Nem gondoltam, hogy ez alá is mehetek.
Látok nagyon bíztató görbéket, szorítok mindenkinek!!!!!
Akinek viszont most nem jött össze, sok erőt kívánok és soha nem szabad feladni!!!!
Szedem a pajzsmirigyre a bogyót, remélem mutatkozik valami eredmény nemsokára. Jelenleg így állok:
KatkaManó
2014-06-10 12:43:38
Sziasztok!
Mindig olvaslak titeket és nagyon szurkolok mindenkinek.
Ahogy Moha is mondja mindenkinek lesz BABÁJA!!!
Sose szabad feladni !!!
Plumeria azért örülök, hogy voltatok az Intézetben és a Tanás Úr is azt látta,hogy nincs túl nagy baj...
Remélem a mostani inszemed sikerül, mikor derül ki ?
Miracle27
Olvastam a történeted. miért nem vágsz bele az inszembe ?
Elzárt petvezetővel már lombikot csinálnak!
Mi lombikozunk mert a Férjemnek rosszak az eredményei. Nekem az IR-en kívül nincs semmi bajom és még így se sikerült a baby. 2 sikertelen lombikon vagyunk túl.
Én is várhatnék a csodára, mert csodák mindig vanna, de kb. 1 % az esély arra, hogy természetes úton legyen babánk.
Én abban a csodában bízom, hogy augusztusban végre sikerül :)
csak azért írtam le, mert nem kell feltétlenül tartani az orvosoktól, tudom, hogy félsz a sok gyógyszertől és hormonkezeléstől. De így meg kikészülsz és csak mennek az évek...
Bocsi a belekotyogásért... :)
Moha13
2014-06-10 11:57:19
miracle27
Köszi a tájékoztatót. :)
Nagyon szorítok Nektek és kitartás! Feladni pedig tényleg sosem szabad!
A legutóbbi mensimkor én is csodálkoztam magamon...én sem borultam már ki, de lehet, hogy csak azért, mert tudatosan nem kezdtem el magamat belekavarni a témába, meg nem hagytam, hogy jöjjenek a fejembe a hülye mondatok...mindig ugyanazok...hogy nekünk miért nem sikerül, és hogy mi van, ha már sosem, meg hasonlók.
A nők erősek. És igenis lesz babánk. Mindenkinek aki itt várakozik. Vagy így, vagy úgy, de lesz. Ma már mindenre van megoldás. Ezzel nyugtatom magamat. De ilyenkor meg mindig az a mondat jön a fejembe, hogy ok, ok, lesz babánk, NA DE MIKOR????
Szóval...rájöttem, hogy nem szabad ezeket a hülye ríkatós gondolatokat a fejembe engedni...csak olyan nehéz...
miracle27
2014-06-10 10:05:53
Moha13,
semmi baj, már néha én nem tudom követni saját magam :) Írok egy gyors storyt:
10 éve vagyunk együtt, 2,5 éve kezdtük a próbálkozást, én 27 vagyok a párom 29. Igazi, könyvbeillő nagy szerelem :) Megvolt minden hormonvizsgálat, 2 érték volt mindig problémás nálam: a progeszteron(alacsony) és az ösztradiol(magas).
A pajzsmirigyem elvileg oké, endokrin oldalon nem találtak gondot. A párommal minden oké, sőt átlagon felüliek voltak az értékei :) :)
Két alap probléma van nálam, vagyis inkább 3: a sárgatest elégtelenség és a folliculus persistens, vagyis tüszőrepededés elmaradás szindróma (anovuláció). Bár ez alapvetően egy probléma, mert egyik jön a másikból. Bár eddig peteérés sem volt rendesen, de most úgy látszik, hogy a teák azért értek valamit. Csak ez a fránya repedés... És a 3., hogy a HSG vizsgálaton kiderült a bal oldali petevezető zárt és most meg úgy néz ki, hogy nem is működik, mert 4. ciklus óta a jobb oldalon van kizárólag peteérés. A műtétet egyelőre nem javasolta a doki, mert visszahegesedhet és mivel a jobb oldal dolgozik ezért próbálkozunk így tovább. Szedtem már tavaly 1*1 closty-t 3 hónapig, és duphastont sárgatest pótlásra luteális fázisban, de sajnos semmi.
Most újra closty 2*1 emelt adaggal és ugyanugy duphaston a progi pótlásra. Mellette folyamatos follucometria, hogy lássuk mi hogy alakul. 3 hónap lesz ilyen, ha nem sikerül, akkor valószínű inszem :( Néha azt érzem, hogy hagynom kéne az egészet a fenébe és TELJESEN, TOTÁLISAN leállni az orvosi résszel és próbálkozni úgy, csak mindig azt érzem, hogy ezzel azt a döntést hoznám, hogy feladom :) És azt nem fogom... SOHASEM!!!
Röviden ennyi :) Remélem nem sikerült túl hosszúra...
KLANITA
2014-06-10 09:51:13
Hajrá csajok Kira84, emikez, Adrienn830, Moha13. Szépek a görbék.
Miracel remélem most már minél hamarabb összejönn a várva várt baba. Szorítok neked és a többeiknek is. Legyen sok kismama ezen a nyáron.
Mi még csak pár hónapja probálkozunk, de mivel kisfiúnk 4,5 éves egy alkalom után összejött, úgy gondolom eddig nem volt jó az időzítésünk. Már várjuk a kistesó érkezését.
Örülök, hogy jól vagy. :)
Az előző havi görbém nekem is ilyen lefelé menetelős volt...nem is értem, még sosem volt ilyen. Nézd: