Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-06-11 14:51:53
 
Fantasyc
Én elküldöm Neked a könyv. Ha adsz e-mail cím. :)

Én biztosan nem adnék érte pénzt. És meg is kérdőjelezem azt, amit a csaj állít, hogy ez a csodamódszer és ezzel tuti összejön...csupa általánosságot szedett össze, hogy mit együnk, mit ne együnk, mozogjunk, gondolkodjunk pozitívan, vitaminok, vizsgálatok, a ciklus lefolyása, stb., stb.

Azért kérdőjelezem meg azt is, hogy ő éveket várt a babára amíg ezekre rájött, mert ha így lett volna, tudná, mennyi szomorúság, csalódás, reménytelenség, kétségbeesést él át az ember ezalatt az idő alatt, amíg próbálkozik, és ha ő már megtalálta a megoldást, ingyen megosztaná, nem pedig árulná azoknak, akik még abban a nehéz időszakban vergődnek, amit neki is át kellett élnie. Legalábbis nekem egyszerűen nem lenne lelkiismeretem pénzért adni a segítséget azoknak, akikről TUDOM, min mennek át, mert én is átéltem és tudom, milyen nehéz...ennyit a könyv írójáról.
viccbee
2014-06-11 14:46:30
 
Sziasztok Lanyok,

En sajnos lekonyuloban vagyok es erzem is, hogy ez nem az en honapom lesz. En mar vasarnap ereztem a nem vart elojeleit (rossz kozerze, hangulatingadozas). Egy hettel elotte altalaban erezni szoktam. De egy hettel elotte meg nem is biztos, hogy megvan a beagyazodas, foleg, ha a mostani gorbemet nezem. Furcsa. Beagyazodas utan normal esetben elmulnanak ezek az elojelek vagy elo sem jonnek?, vagy, hogy van? Bar gondolom mindenkinel maskepp! Mar alig varom, hogy megtudjam, hogy is van ez! :)

Miracle27,
Nagyon tetszik az idezet, amit bemasoltal!
niki95
2014-06-11 11:14:52
 
Sziasztok. Ma megint szinte egyforma a két csík az ovu teszten..de még nem ugyan olyan erős, nagyon kicsi hiányzik a pozitívhoz..remélem holnap már pozitív lesz.
A hőm így
miracle27
2014-06-11 11:14:32
 
plumeria14,

sajnos nem volt másolat :( Próbáltam írni a szerkesztőségnek, de sajnos nem érkezik válasz. Igen, tény hogy rengeteg munka volt benne. Az összes mélypont, öröm, bánat, sírás, nevetés, vizsgálat, eredmény... de nem gondolok rá. Most, hogy újra aktív vagyok itt a fórumon, nektek kiírhatom a bánatom és örömöm is és persze ez vissza is igaz :) Ez most elég, megfogadtam nem kezdek új blogot. Vagyis de, majd fogok... az a bizonyos 2 csík után :)
plumeria14
2014-06-11 11:08:13
 
Én sajnos nem láttam tegnap az Édes Életet, de most bepótoltam: http://tv2.hu/musoraink/edes_elet/152108_sagi_szilardek_elsirtak_magukat_a_hir_hallatan.html
Nagyon jó volt ezt megnézni és erőt adott, mivel ők sem a 20-as korosztályt képviselik és az első lombik sikerült nekik…ez olyan jó! Látszik egyébként rajtuk, hogy a sok várakozás után hirtelen fel sem tudják dolgozni a hírt! Annyira aranyosak!

Miracle27,
igen, lehet, hogy ez egy jel, de bizonyára rengeteg munkád volt benne, amit majd később biztos jó lett volna visszaolvasni…nem csináltál másolatot?

Fantasyc,
szerintem tegnap vagy ma hajnalban volt/lehetett ovud, de ehhez látni kellene a folytatást is.
Fantasyc
2014-06-11 10:58:39
 
Sziszibaba, köszönöm, akkor még utánaolvasok, aztán meglátjuk!!! :-)
szilvita
2014-06-11 10:43:09
 
Sziasztok!
Igen, Moha, kérdezted, és meg is beszéltük, de annyi infó van itt:) Nekem volt az anti-TPO-m 1000 feletti, két hete nézték meg először, és le is hidaltam a dokival együtt. A tsh-m jó, 6 éve szedek rá letroxot. A doki szerint esélytelen spontán, mert nincs peteérés se, elvittem neki az itteni görbéimet. Másfél éve kezel, lefogytam 20 kilót, diétáztam, IR-em rendben van már (legalább is decemberben ok volt), nincsenek cisztáim a petefészkeken, szóval minden helyre is állhatott volna már, de mégsem. Épp ezért nagy csoda most nekem ez a görbe:)))
Sziszibaba
2014-06-11 10:42:00
 
Sziasztok!

Fantasyc
Nekem megvan az e-könyv. Még akkor vettem meg, amikor megfordult a fejemben, hogy valamikor babát szeretnék (ez a valamikor eljött egy ideje :) ).
Van benne sok általános, sok érdekes, sok olyan amit már tudhatsz, esetleg olyan is amit nem. Tény, hogy össze van foglalva egy 200 oldalas dokumentumban.Erősen foglalkozik a táplálkozásból eredő negatívumokkal.
Sem lebeszélni sem rábeszélni nem akarok senkit a megvételével kapcsolatban.
Többet nem merek szólni róla így nyilvánosan, nehogy a szerzői joggyakorlat megkövezzen... :)
Fantasyc
2014-06-11 10:17:47
 
Sziasztok!
Ma reggel a szemeim elé vetődött egy cikk egy könyvről: A gyermekáldás varázslata: Guthy Georginától.
Hallottatok már róla? van esetleg valakinek tapasztalata erről? Először minden olyan szépnek hangzik, de egy könyvtől nem várnék csodát. Nem tudom....
http://meddosegellen.com/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=meddoseg20140515
Beírtam a hivatkozást, hátha így könnyebben beazonosítható.

Kicsit ideges vagyok, mert mindig 14. napon volt ovum és nagyon meg szokott emelkedni a hőm, most meg semmi. Az átlag hőm is nagyon alacsony, lehet ez a pajzs mirigy gyógyszer miatt??
Az nem lehet, hogy esetleg előbb, a 12. napon volt az ovu? Ott volt a legalacsonyabb a hőm. Nem csináltam ovu tesztet, így csak bízok a vak szerencsében. :-)
miracle27
2014-06-11 10:02:36
 
Még egy utolsó és befejeztem a lelkizést "becsszó" :) Ezt most akad a szemem ügyébe... lehet nem véletlen...

"Tudom milyen türelmetlennek lenni. Mindent tönkretesz: a pillanatokat, a napjaidat, mindent, mert már ott akarsz lenni, amire még meg sem értél. Bízz abban, hogy van tökéletes időzítés, ami téged támogat, téged erősít, mert azt akarja, hogy el tudd viselni azt, ami rád vár. Hogy meg tudj birkózni vele, hogy fel tudd vele venni a kesztyűt, de hidd el, minden napnak jelentősége van. Egyetlen nap sem történik meg véletlenül, egy találkozás, egy benyomás mindent megváltoztathat. Megváltoztathatja a gondolataidat, azok meg az életedet. Tiszteld a pillanatot, tiszteld, ha még nem hozta azt, aki majd segít, mert fogja. Csak bízz benne. ... Ha az élet magadra hagy, nem véletlenül teszi. Célja van vele, tanítani akar, segíteni, ugyanis zajban nem hallod meg azt, amit meg kell hallanod - de aki egyedül van, annak kinyílik a szeme, az mindent látni fog. Látni fogja a leckéket, az okokat, és a szívét - a saját szívét." /Oravecz Nóra)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!