Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Látom, sokan a finishben vannak, szurkolok! :)
Miracle, ameddig nem jött meg, addig nem agyalunk, nem aggódunk, alapszabály!
Segítséget kérek! Már 3 napja arra várok, hogy emelkedjen a hőm, de nem akar. Sőt, tegnap este nagyon meleg voltam, megmértem a lázam és 36,29 volt.
Most akkor nem volt még ovum? A 13. és 14. napon barnáztam és a hőm is leesett, tutira vettem, hogy megvolt az ovum, de csak nem akar emelkedni. Lehetséges, hogy még nem volt? Vagy valami nem ok?
KLANITA
2014-06-09 12:21:49
Miracle sajnálom.
miracle27
2014-06-09 10:15:25
Sziasztok! Azt hiszem, kezdődik... :( bár semmi jele még nincs, de a hasam azért fájdogál és a hőm is esett... meg a melleim is majd szét durrannak meg érzékenyek. Szerintem elúszott ez a hónap, de Szilvi babás görbéje tartja bennem egy kicsit a lelket... :) csajok sajnálom, akinek nem sikerült ez a hónap, de kitartás! Tudom elcsépelt szöveg, de új hónap, új remény! A többieknek nagyon szorítok! :)
nikinokedli
2014-06-09 09:16:02
Köszi KLANITA!
Ez a 12. vagy 14. dpo-m. 3 napja tesztelek reggel negatívat. nálam a mensi jele csakis a hőcsökkenés, szóval fogalmam sincs. egyedül a méhem állapota, ami talán bíztat..
Többiek?
mindenkinek megy a drukk!!!
KLANITA
2014-06-09 08:38:01
bocsánat a telo szarakodott!
Köszi Szilvi!
KLANITA
2014-06-09 08:33:13
Emikez: egy napon állunk, nekem se vmi magas de még nem eset le, és nincsenek mensi elő jelek se! :-)
Szilvi: mikor teszteltél? Hány napos a cikulusod?
Többiek miracle,nikinokedli.tyupók hogy álltok??
Szilvia1980
2014-06-09 08:31:27
KLANITA:
30-31 napos szokott lenni a ciklusom 33. napon, mult het Szerdan teszteltem pozitivat!:)
KLANITA
2014-06-09 08:29:02
Emikez: egy napon állunk, nekem se vmi magas de még nem eset le, és nincsenek mensi elő jelek se! :-)
Szilvi: mikor teszteltél? Hány napos a cikulusod?
Többiek miracle,nikinokedli.tyupók hogy álltok?
KLANITA
2014-06-09 08:19:58
Emikez: egy napon állunk kiváncsi leszek, nekem se magas de eddig még nem csökkent drasztikusan és nem érzek mensi előjeleket se szerencsére!
Szilvi te mikor teszteltél? Hány napos a ciklusod?
KLANITA
2014-06-09 08:18:22
Emikez: egy napon állunk kiváncsi leszek, nekem se magas de eddig még nem csökkent drasztikusan és nem érzek mensi előjeleket se szerencsére!
Szilvi te mikor teszteltél? Hány napos a ciklusod?
Látom, sokan a finishben vannak, szurkolok! :)
Miracle, ameddig nem jött meg, addig nem agyalunk, nem aggódunk, alapszabály!
Segítséget kérek! Már 3 napja arra várok, hogy emelkedjen a hőm, de nem akar. Sőt, tegnap este nagyon meleg voltam, megmértem a lázam és 36,29 volt.
Most akkor nem volt még ovum? A 13. és 14. napon barnáztam és a hőm is leesett, tutira vettem, hogy megvolt az ovum, de csak nem akar emelkedni. Lehetséges, hogy még nem volt? Vagy valami nem ok?