Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2014-06-11 07:35:55

Moha! Igen gyanítom ott volt. Akkor esett a hőd nagyot. Én így
Moha13
2014-06-11 07:33:01

Kira, Emikez
Jól néznek ki a görbéitek! :)
nikinokedli
2014-06-11 07:32:57

Valaki mondja meg, hogy hogy tarthatok a 38. Cn-on, mikor átlag 29-30 naposak a ciklusaim. Nem jött meg, a hőm lent.. Mi törtènt?? Fogalmam sincs, mi lett a ciklusommal, ès mi okozza most ezt a hülyesèget.
Moha13
2014-06-11 06:58:19

Plum
Itt sem tudták, miről beszélek, mint írtam is akkor, majdnem probiotikus hüvelykúpot kaptam...:D
De végül megértették és felírták, másnapra megrendelték és meg is jött. HA végképp nem találsz, van az internetpatika.hu-n is, ingyen szállítanak.

Dzsudzsa
Én ma kaptam meg az ovumat, de persze szerintem korábban volt, mert igaz, nem csináltam ovutesztet, nyálkám se volt túl sok, de barnáztam ott, ahol lement 36,3-ra. Szerintetek is lehetett ott, ugye?

Adrienn830
Hát, ez csodálatos. Milyen okos minden doki! :(:(:(
Nekem is cska 2 pontos bigyóm van, a 0 perces 2, a 120perces meg 25. Állítólag a 120 perces nem lehet több, mint az éhgyomri 5x-öse, de még nem voltam vissza a dokihoz, egyáltalán nem tetszett a hozzáállása...és valahogy nincs kedvem hozzá menni. De lehet, hogy visszamegyek, adok neki még egy esélyt, meg megpróbálok 3 pontosat kérni, mert én eleve csak utána tudtam meg, hogy ilyen kell, így nem kértem tőle a 3 pontost.
Milyenek lettek a 2 pontos értékeid?

Szilvita
Lehet, hogy már kérdeztem, de Neked minden ok a pajzsmirigyeddel? Mert olyan alacsonyak a hőid...
emikez
2014-06-11 06:53:34

sziasztok én ma igy
Kira84
2014-06-11 06:50:55

Jó reggelt lányok,nos a tegnaphoz képes megint feljebb kúszott a hőm,
. És a rendszer szerint ,így még nem volt ovum. Ami furi hogy tegnap este olyan vízszerű váladék volt na most az jó vagy nem?
szilvita
2014-06-11 05:44:11

Sajnálom:-(
Esetleg magánúton? Nekem pl. Pont a 60 percnél esik le a cukrom, ha csak 2 pontost csinálnak, minden tökéletes.. Mindegy, most már várd meg az eredményt,kiindulásnak nem rossz!
Adrienn830
2014-06-10 22:52:18

Szia szilvita2014! Hidd csak el kb 15 percig voltam bent és addig kérleltem hogy kérek 3 pontos inzulin terhelést és azt mondta nem csinálnak csak 2 pontosat és abból is meg tudják állapitani ha baj van, én meg biztos nem fogok velük leállni vitázni :(
szilvita
2014-06-10 22:27:47

Dehogy nem csinálnak, abból látszik a lényeg!és enni? Cukros lötyit kéne inni...
Adrienn830
2014-06-10 22:17:57

Sziasztok! Voltam ma vissza endoklinológushoz a ciklus 21.napi vérvétel miatt, és szépen megkértem, hogy írjon rá a papíromra egy 3 pontos inzulin terhelést is mert olyan még nekem nem volt csinálva, és nem írt rá mert azt mondta olyat soha nem csinálnak senkinek elég oda a 2 pontos is mert abból is megtudnak mindent állapítani, szóval volt 0 perces majd mennem kellett enni és rá 120 percre vettek vért. Jövő héten megyek vissza dokihoz kiértékeli eredményem és meglátjuk továbbiakat, ja és DIÉTÁZNOM KELL pedig vékony vagyok, igaz sajna híztam 3-4 hónap alatt 4-5 kg azt is hasra, combra és fenékre.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!