Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-06-16 21:58:17

kbettina,
hát, sajnos még itt vagyunk, de remélem már nem sokáig, mert olyan szívesen átadnám már a stafétabotot az újaknak :)
Mi azóta 2 inszemen vagyok túl, éppen most izgulok a 2. eredménye miatt, ami néhány napon belül kiderül.
Neked kitartás, már igazán nincs sok hátra! Sokan cserélnénk most veled, bármennyire is "rossz" most neked. Nézz be még hozzánk, amikor van időd, örömmel látunk :)
kbettina
2014-06-16 21:41:47

Sziasztok! Sokan vagytok újak, nektek már nem mond semmit a nevem.Nektek mielöbbi örömhíreket!! A régiek közül elsőre Moha es Plum tűnik fel....sajnos még itt vagytok! Lányok!!Kiis volt az a nagydumás asszonyság aki megigérte hogy rajzol babát nekünk karácsonyra? Ciki, de nem ugrik be a neve...itt van még? Kik vannak még régebbről? Azért kérdezem ám mert nem olvastam túl hosszan vissza.
Rólam annyit, hogy már 32 hetes vagyok. A harmadik babánk is fiú lesz. A meleg napokat egyáltalán nem birom. Rosszúl vagyok, ájultam ismár el sajnos. Nagy a gyomorsavam,néha hányokis tőle, hát fájás,állandó éhség, viszont enni meg alig tudok. Szexuálisan nulla lettem ( libidó a béka segge alatt). Szóval ez a terhességem a legnehezebb. Viszont a babámmal minden okés :) augusztus 8-ra vagyok kiirva. Komolyan mondom nekem szülés ELŐTTi depresszióm van. Már kikészülök magamtól. Nagyon várom már hogy túl legyek a szülésen. A helyzet az hogy bepánikoltam a szüléstől.
Lányok!! Mindenkinek kívánok sok erőt, és mielöbbi gyerekáldást!!:)
Adrienn830
2014-06-16 21:39:02

Plumeria mi 7 éve már :( 24 éves koromba mentünk férjemmel hogy nem sikerül a baba akkor eltelt már 1 év a házasságunkból és onnantól kezdve minden ránk zúdult, nem sorolnám el mert kész regényt tudnék írni mi mindenen estünk már át. Idén leszek 31 éves férjem meg 39 lesz jövőre, az idő meg tik-takkol :(
Fantasyc
2014-06-16 20:31:15

Köszi lányok!!!! Akkor azért bizakodok. :-)

Moha, csak pozitívan!!!!! :-)
Moha13
2014-06-16 18:47:54

Plum
Szép az egyenesed...:D

szilvita
Akkor most már lehet gratulálni? :)

Én ma görbültem...lefelé...na de majd holnap, meglátjátok, emelkedni fogok! Ezt ma így eldöntöttem magamnak, úgyhogy nem is lehet másképp! :D
Dzsudzsa
2014-06-16 16:36:32

Fantasyc!
Bocs, az előző görbét akartam.
Az ez.
Dzsudzsa
2014-06-16 16:34:48

Fantasyc!
Az én hőm mindig is alacsonyabb volt. A pm-re adott gyógyszer után ugyanolyan. Nem vitte se lejjebb, se feljebb. Pedig már 3 hónapja szedem. Az én tapasztalatom, hogy szebb lett a bőröm. Előtte sem volt igazán baj vele, de a kozmetikus is jelezte, hogy más.
Legalább valami jó a dologban :)
Ne aggódj, a hőd szerintem tökéletes. Pár nap múlva úgyis elindul felfele.
Megmutatom a mostani görbémet. Nem verik a plafont az értékek.
plumeria14
2014-06-16 16:19:00

Fantasyc,
a gyógyszer miatt semmit sem kell érezned, nekem mondjuk a hőmbe sem kavart be...bár volt 1-2 alacsonyabb hő, amit korábban nem mértem, de csak átmenetileg...nem tudom, hogy ez a gyógyszerszedéssel függ össze vagy valami más okozta.
Fantasyc
2014-06-16 16:13:52

Sziasztok!

Szívből gratulálok az újdonsült kismamánknak!!! :-)

Adrienn, kedina, sajnálom, majd a következő hónap!!! Valamikor már nekünk is össze kell jönnie!!!

nikinokedli: az én hőm is sokkal alacsonyabb az eddigi hónapokban tapasztaltaktól. Én ezt eddig a pm gyógyszernek tudtam be, de az is lehet, hogy a meleg kavart be. Sokáig azt hittem, hogy ovum se lesz. Most úgy látom, mégis volt valami. :-)
Annak viszont örülök, hogy nektek hamar változott/helyreállt a tsh értéketek. :-) Én nem tudom, hogy reménykedhetek-e ebben a hónapban, mert ilyen alacsony hőm az ovu után sosem volt. Nagyon kíváncsi leszek. Az azért vigasztal, hogy szilvita hője is alacsony.

Amúgy kellene éreznem valami változást a gyógyszer miatt? mert nem érzek semmi különöset, hacsak az emésztésemet nem erre fogom.
kedina
2014-06-16 15:57:16

plumeria14
Megértelek! Már én sem tesztelgetek feleslegesen. Ha megjön egyértelmű, ha nem és késik akkor teszt. Egy rakás pénzt kidobtam már a saját hülyeségem miatt. :) És egy a felesleges csalódásoktól is megkímélem magamat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!