Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
szilvita,
újra csatolom a görbém. Az ovu utáni leeséskor délután volt egy éles nyilallásom a méhemben (még a hasamhoz is kaptam), de semmi egyéb, reményt keltő tünetem nincs.
Elvileg 26 naposak a ciklusaim és 15-16 napos a luteálisom, ezért még nem merek tesztelni...szerdán lesz 2 hete az inszemnek...
szilvita
2014-06-15 19:01:24
Pluméria te mikor akarod megpróbálni?
szilvita
2014-06-15 19:00:44
Amik miatt gyanakodtam:))), egy hete ketchupot zabálok, miközben utálom, ja, koviubival eszem (mondjuk azt imádom):))
Egy hete hétfőn láttam egy gólyát:) Aztán a fiam matricás albumából hiányzott egy db. matrica, és hoztam neki jó adagot, hátha közte van, erre mondja nekem, hogy "anya, szerinted közte lesz a gólya?" Mondom, a gólya a hiányzó matrica?:)) Persze közte volt.
monika80
2014-06-15 19:00:08
plumeria14
Neked mikor van a nemvárt?
Elküldenéd a táblázaton a hődet,hogy megnézhessem?
ha kijelölted, lenyomod a ctrl billentyűt és lenyomva tartod, megnyomod a "c" billentyűt is hozzá, aztán felengeded mindkettőt.
Nyitsz egy új lapot vagy ablakot és ahova a weblapok címét szoktad beírni, belekattintasz, lenyomod a ctrl billentyűt és lenyomva tartod, megnyomod a "v" billentyűt is hozzá, aztán felengeded mindkettőt. Nyomsz egy entert, és megnyílik a kép
plumeria14
2014-06-15 18:57:21
szilvita,
én azt sem bánnám, ha az én csíkom kék lenne, csak már lenne :)
Ezúton is kérem az égieket, hogy tessék rám (is) figyelni!
monika80
2014-06-15 18:56:52
szilvita
Sikerül meg néznem
Ez már biztos pozitiv
GRATULÁLOK!!! :)
monika80
2014-06-15 18:53:34
segítene valaki?
monika80
2014-06-15 18:53:21
szilvita
Én sajnos még mindig nem tudom megnézni
szilvita
2014-06-15 18:52:41
Kezdem én is elhinni:) Csak olyan fura volt az a vékony vonalka..én még sosem láttam ilyet.
újra csatolom a görbém. Az ovu utáni leeséskor délután volt egy éles nyilallásom a méhemben (még a hasamhoz is kaptam), de semmi egyéb, reményt keltő tünetem nincs.
Elvileg 26 naposak a ciklusaim és 15-16 napos a luteálisom, ezért még nem merek tesztelni...szerdán lesz 2 hete az inszemnek...