Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szilvita
2014-06-17 20:28:24

Sziasztok!:-)

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt!

Aki szed progeszteront, igaz az, hogy a kúp bevehető szájon át is? Azt mondta a doki..
Másik, hogy 1000 feletti anti-Tpo-val milyen terhesvitamint szedjek? Az endokrinológus azt mondta a femibiont, de abban jód van. Azt mondta nem baj, szedjem a szelént is. Szerintetek?

Plumeria, Moha szépek a görbék:-) nagyon drukkolok!

Dzsudzsa, lehet hogy a progeszteron lesz a ludas nálad? Nem vizsgáltak ki a vetélés után?
plumeria14
2014-06-17 18:58:54

Dzsudzsa,
hogy lehet az, hogy még soha nem nézték a progidat?

Borcs,
aki babát szeretne, annak valóban 1-1,5 körül ideális a TSH értéke, de csak ez önmagában nem elég, ha a háttérben lehet pm gyulladás is. Bár sok esetben a kicsit emelkedett tsh szint (mint a te esetedben is) utalhat rá, de szerencsére ezek nem járnak kéz a kézben (mint ahogy Moha-nál sem), de mindenképpen érdemes megnézetni, hogy az ember kizárhassa. Ha ugyanis pm gyulladása van valakinek, akkor tilos a jód, ami most már sajnos mindegyik terhesvitaminban van.
Ez endomókushoz miért csak akkor mész, ha beállt a ciklusod. Annak mi köze van hozzá?

miracle27,
biztos jót fog tenni nektek, hogy csak egymásnak lesztek!

KatkaManó,
a te szervezetedet mennyire viselte meg a lombikos hormonkezelés?
KatkaManó
2014-06-17 18:44:02

Moha, mindig olvaslak titeket és szurkolok nektek :)
Velem most nem történt semmi különös. Várom az augusztust. Akkor lesz a következő lombikunk :)
Addig meg próbálok kikapcsolódni és kevesebbet foglalkozni azzal hogy vajon miért nem sikerült eddig.
Most olyan lassan telik az idő...de érzem hogy az augusztus a mi hónapunk lesz :))
Szoktam mérni a hőmet de ez a hónap elég furi kiváncsi vagyok mi lesz belőle :)
Dzsudzsa
2014-06-17 16:13:39

Borcs!
Szeptemberben 10 hetesen volt egy vetélésem :(
Majd dec., jan., pozitív tesztek, de 3-5 nap késéssel megjött. Azután váltottam orvost.
Akkor 3.3 volt a tsh + egy IR. Az új orvosom szerint ez volt a háttérben.
Érdemes utánna járnod!
Ahogy talán Moha írta egyszer, hogy nekünk kell észen lennünk! Igenis kérdezni és kérni kell!
Ezért is jó a fórum! Annyi jót lehet tanulni és hallani a többiektől. Sajnos sokunk tragédiájából, fájdalamiból. DE!!! Az eredményért megéri!
Én ma szúrattam magamat. Holnapra meglesz a progeszteronom is. Annyira kíváncsi vagyok! Még senki nem nézte!
kedina
2014-06-17 16:07:22

Borcs
Neked is van sztorid rendesen..

Moha, Plum
Szép kis görbék!

Szilvita! :)))))))) Csak így tovább! Jó egészséget nektek!!

Hajrá lányok!
Nálam semmi extra.
Borcs
2014-06-17 16:04:33

Szia Dzsudzsa! Köszönöm, hogy te is írtál választ nekem, ennek utána fogok járni, ha legközelebb megyek!
Dzsudzsa
2014-06-17 15:52:22

Moha!
Ha én jól számolom, vasárnap-hétfőre nem várom.
Engem is megkavart a rendszer. Szerintem sem ott volt ovum. rövidesen kiderül!!!
Amúgy én is úgy gondolom, hogy a nagy leesésnél volt.
Dzsudzsa
2014-06-17 15:49:36

Plumeria!
Én mondtam, hogy megy még felfele :) Naddon, naddon szép :)

Moha!
Ahogy Plumeria írta, így is tökéletes a hő. Azért hőemelkedésünk ne legyen :)

Borcs!
Az én nőgyógyászom szerint a TSH 1,5 körül jó, de inkább 1.

Moha13
2014-06-17 15:26:58

niki95
Köszi, én is ebben reménykedem. :)
miracle27
2014-06-17 14:57:26

Sziasztok csajok!

Szilvita, első sorban neked tiszta szívből gratulálok :) Vigyázzatok magatokra!

A többieknek is nagyon szorítok, hajrá csajok :)

Én most egy kicsit úgy döntöttem, hogy felhagyok megint a méricskéléssel, a gyógyszerekkel, a dokihoz járkálással, az agyalással. Hál Istennek úgy alakult, hogy költözünk!!!!! :) Végre csak mi ketten leszünk a párommal, csakis mi ketten! (eddig nem így volt) És most élvezni akarom ezt az életet és nem agyalni. Lehet pont erre várt az én angyalom ott fent :)
Olvaslak majd azért titeket és szorítok Mindenkinek!

Csók csajok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!