Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, lehet, hogy én vagyok tompa agyù, de hogyhogy vagy péntek vagy kedd?
Borcs
2014-06-17 09:05:04
Ja igen, anno 2012-ben azért is hitték azt h méhen belül és méhen kívül is van terhesség, mert extra magas volt a bhcg-m(57.000)! Ezt magasnak találták ùgy hogy egy elhalt magzatom van, ìgy gynusabb volt nekik a ciszta.És az idei méhen kívülinél is magas volt. Szòval elvileg nálam nem az a fő baj h megtartsam a terhességet, hanem, rendesen létrejöjjön.
Borcs
2014-06-17 08:58:53
TSH:2,370mIU/L ref 0,400-4,000
Azt az anti izét nem nézték az mi?
Borcs
2014-06-17 08:54:37
Azt, nem tudni miért volt a missed:( mondjuk akkor is jòl rám ilyeszettek, mert közölték, hogy igaz a terhességem elhalt (ebből semmit nem éreztem cicifájás megvolt és aznap reggel is hànytam ahogy azt kell) de van petevezetéknél egy képlet amiről nem tudjàk eldönteni, hogy ciszta, vagy méhen kívül is van egy szikhòlyag..na remek volt 2 napig ultrahangozgattak, 3 orvos nézegette, majd abban maradtak, h ciszta és "csak"küret legyen ne laporoszcopia...tényleg ciszta volt felszívòdott pár nap alatt. Rá bő egy évre tessék..csak "megkaptam" a méhen kívülit.
Moha13
2014-06-17 08:52:41
Borcs
Értem és leírod az endokrin eredményeidet? Pl. a TSH-d mennyi volt? Néztek AntiTPO-t is? Mert azt sokszor kihagyják, én úgy követeltem ki magamnak...:X
Borcs
2014-06-17 08:45:25
Régen, 28-naposak voltak, a missed ab òta 24-26...:( valami megváltozott..anno 14. napnàl volt pé.most ùgy látom, hogy 12. nap körül van .
Most mivel a műtèt òta ez voltaz első ciklus nem is találgatok, mivel az ezt megelőző ciklusban volt ugye terhesség lehet, hogy most îgy kitolòdott a tüszőérés. Van benne ráciò...Hisen a szervezetemnek vissza kellett állnia.
Meglátjuk....
Ja igen endokrinològusnál voltam. Elvileg ok! Vagyis azt mondták :)
a terheléses cukor vizsgálatom sem lett rossz, 1 érték kicsit a határon volt, a doki szerint nem ad okot aggodalomra, de ha engem megnyugtat diétázzak, ha nem félek némi sùlycsökkenéstől (bo attòl nem félek:) nem ártha a diéta t, szòval IR diétàzom
Moha13
2014-06-17 08:37:07
Plum
Ok! :D
NA de azért az enyémet is fújjátok!!!
Fáj a cicim már 3 napja...ma is így ébredtem. Érdekes, hogy vannak ciklusok, amikor több napig fáj, és van, amikor egyáltalán nem, még csak meg sem duzzad. Amúgy én vagy péntekre vagy keddre nem várom.
plumeria14
2014-06-17 08:31:25
Moha,
köszönöm a fújást és igénylem a következő napokban is, amíg nem szólok :) Te pedig ne légy telhetetlen...jó az a hő így is!
Moha13
2014-06-17 08:25:26
Borcs
Ja, egyébként szorítok, hogy sikerüljön ez az inszem! :)