Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2014-06-16 15:15:07

Sziasztok!

Ismeri valaki a gyógyító női jógaterápia dvd-t?Valakinek valami tapasztalata?
plumeria14
2014-06-16 14:47:19

kedina,
úgy tűnik basszus :) Egyébként most jövök a nődokitól, akihez beszaladtam egy biztonsági konzultációra. Ugyanis korábban azt beszéltük, hogy ha ez az inszem se jönne össze, akkor a következő már stimulált lesz…azt meg ugye a 3. napon el kell kezdeni, de mi már pénteken vidékre utazunk, ezért jobbnak láttam így…remélem nem lesz szükségem a receptekre és kidobhatom majd őket. Kérdezte, hogy ne nézzük-e meg a Hcg szintet, de mondtam, hogy köszönöm nem, a nemvárt napját mindenképpen meg szeretném várni…egyébként szerintem féltem az eredménytől, nem akartam emiatt álmatlanul forgolódni éjszaka. Mondtam neki, hogy nagyon bizonytalan vagyok, mert nem érzek semmit, de azt mondta, hogy nagyon sok nőnek fogalma sincs arról, hogy terhes, amikor felkeresik őt, de engem „megzavarnak” amikor azt hallom, hogy valakinél már nagyon korán jelentkeznek a tünetek. Egyébként, amikor ott ültem vele szemben, fájdogált az alhasam, de csak akkor….érdekes. Úgyhogy marad a tehetetlen várakozás...

Szerintem mindent úgy csinálj, ahogy eddig. Én is többször elhatároztam, hogy abbahagyom a mérést, mégis itt vagyok. Engem (ahogy Mohát is) megnyugtat, hogy tudom hol tartok, illetve nekem az eddigi tüszőfigyelés miatt fontos is volt tudnom.

Jól esik, hogy drukkoltok nekem, néha már az az érzésem támad, hogy jobban bíztok az egészben, mint én...a sok kudarc után nehéz pozitívnak maradni, de a remény és én most jól kijövünk egymással ;)
kedina
2014-06-16 14:29:03

plumeria14
Karót nyeltél drága? Összes idegszálammal szorítok! :)

Kira84
ennyi esés bőven belefér. Nekem is fájt a mellbimbóm, majd az egész mellem mielőtt megjött. De babásodásnál is ez van. Alapból ez egy normális dolog.

Szilvita
Köszi, én is remélem! MAjd írj nekünk néha, hogy hogy vagy. Bár remélem 1-2 hónap és mi is csak vendégségbe járunk ide.

Én nem tudom mit csináljak. Mérjek, vagy ne. Rendeljek e LH tesztet vagy sem. Vagy csak a tesz, vagy csak a hő...Nem bőgök, nincs semmi, csak a mélabú. Júliusban kontroll cukorterhelés...juppí...
7. megkezdett hővezetéses ciklus, és közel a 20. próbálkozós ciklus..
Csók csajok!
plumeria14
2014-06-16 13:19:54

nikinokedli,
ne haragudj, de már nem emlékszem, hogy te pontosan mi miatt mentél el Balázs profhoz. Én is voltam nála már kétszer, de nálam jelenleg is tart a gyulladás. Neked néztek anti-tpo-t?
KLANITA
2014-06-16 10:58:41

Szilvita: szívből gratulálok! :-)
Remélem még sok baba érkezik 2015 be!
nikinokedli
2014-06-16 10:13:06

Sziasztok. Most jövök b. Csaba endokrin doktortól. Januàrban kértem az időpontot, mára kaptam. Kedves, aranyos. Majdnem egy órát voltam nála. Csinàlt hőtérképet, melyen egy lezajlott pm gyulladás nyomait látja?! Lehet, hogy mindenkinek ezt mondja?! (Beszéltem emberekkel, akiknek szintén ezt mondta)
Csinált rendes pm uh-t. A kórházival ellentétben ő érdekes módon talált eltérést, és meg is mutatta. Azt mondta, hogy ir-em nincs. Hormonjaim kóros eltérést nem mutatnak. Írt fel d vitamint, seleno precise-t, meg letroxból napi fèl szemet. Kontroll 4-6 hó múlva, babásodás esetén viszont jelentkezzek.
GKata
2014-06-16 08:27:23

szilvita Gratulálok!:)

Kira84 eddig szerintem mind a hő és az érzet is rendben van ;)

Én ma így állok...
plumeria14
2014-06-16 07:29:44

Adrienn830,
sajnálom! Ti mióta próbálkoztok?

szilvita,
GRATULA! Este számolj be, hogy mit mondott, látott a doki!

nikinokedli,
sajnos fogalmam sincs, hogy mitől lett most alacsonyabb a hőd, de nyugi, ez még nem kóros.

Én változatlanul...
monika80
2014-06-16 07:12:00

szilvita

Nagy gratula!
Kira84
2014-06-16 06:53:31

szilvita. Gratulálok.... Én ma így állok , nem tudom hogy jó e ez az esés.Minden esetre a mellbimbóim full érzékenyek majd hogy nem fájnak ha egy kicsit is megfogom.Ez normális dolog?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!