Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-06-17 08:23:59

Jó reggelt!

szilvita
Grat! :):):)

Plum
Én fújtam! Fújom Neked holnapra is! :)

Borcs
Ugyanaz a kérdésem, ami Plumnak, volt-e endokrinológiai kivizsgálás, néztek-e TSH-t, T3, T4, AntiTPO-t, szóval a pajzsmirigyed rendben van-e?

Én megmondtam, hogy ma feljebb megyek. Mondjuk többre számítottam, de ez is valami...:)
GKata
2014-06-17 08:22:10

Sziasztok!

szilvita: Gratulálok még egyszer, azért a doki szava még is más, mint a teszt :D :D

plumeria14: Szorítok, hogy az a hónap a tiéd legyen :)

Borcs: hátha minden rendben lesz, és más miatt görcsölsz :) ;)

Nekem ma felment a hőm, tegnap kellett volna ovulálnom, de a teszt negatívat mutatott ….
plumeria14
2014-06-17 08:15:01

Borcs,
a te helyedben valószínűleg én is belementem volna az inszembe, mert mindig vannak kivételek. Egyébként mikor szokott lenni az ovud és hány naposak a ciklusaid? Azt lehet tudni, hogy az első missed ab-nak mi volt az oka? Anti-Tpo-t néztek már nálad? Sajnos pajzsmirigy gyulladás okozhat vetélést...

Monika,
még várnék a teszttel néhány napot, nem szeretném elsietni. Én is izgatott vagyok, mégis várok még egy kicsit...holnap korábban kell majd kelnem, emiatt nem biztos, hogy mérek, de ha csütörtökig semmi, akkor talán...
monika80
2014-06-17 08:04:25

plumeria14

Mikor fogsz tesztelni? Szerintem már nyugodtan tesztelhetsz.
Kíváncsi vagyok már nagyon
Borcs
2014-06-17 08:00:00

Pulmeria! Olvastam, hogy neked kb holnap derül ki! Szorítok neked!!!!!

Nekünk bő 2 év probálkozás jutott eddig.... 2012-ben terhes lettem, de 9hetesen missed ab:(2014 februárban voltunk konzultáciòn a kaàliban elkezdtük a kivizsgálást, májusban pozitív teszt pár òra boldogság, majd elkezdtem vérezni..na mondom ennyi jutott... megint vetélek 2-3 nap depreszziò és vérzés és akkor begörcsöltem, sürgősségi ügyelet... még aznap műtét:( méhen kívüli terhesség, ki kellett venni a bal petevezetőmet:(
Juni11re volt időpontunk isméta kaáliba elmentünk h megbeszéljük hogyan toább, teljesen elkeseredtem, hogy az eddigi sikertelenségeink után most még lefeleződtek az esélyeink. A doki megultrahangozott és látott a jobb oldalon ahol még van petevezetékm egy érett tüszőt! Erre nem számítottunk hiszen még csak nemrég volt a varratszedésem. Mivel a dokink nem egy tejbetök szerencsère elég céltudatos, megkérdezte vàllalunk e eg inszemet, hiszen ott a tüsző, igaz a ciklus 21. Napjàn voltam... Egy pròbát megér mert különbn lehet, hogy egész nyáron majd várhatjuk, hogy a jobb oldalam legyen aktív.
Szòval még aznap kaptam ovitrelle-t ès péntek òta szedem a duphaston-t. No én azt gondolom, hogy meg fog ma vagy holnap jönni mert görcsölök és akkor minden hiába, de legalább megpròbáltuk...
plumeria14
2014-06-17 07:30:53

szilvita,
ez szuper jó hír így reggelre…bár, mi ezt már megmondtuk neked, de gondolom most már te is megnyugodtál, hogy a doki is megerősítette. Az utrot csak a biztonság kedvéért írta fel? Gondolom mondta, hogy azt a 12. hétig használni kell, ha elkezded.

Borcs,
üdv itt…igen, ez egy nagyon aktív fórum. Nekem holnap lesz 2 hete, hogy volt a 2. inszemem. Kíváncsi vagyunk a te kacifántos történetedre is.
Én ma emelkedtem egy kicsit, de mivel 5 óra körül elkezdett fájdogálni a hasam (igaz, azóta megszűnt), ezért nem merek reménykedni.
Borcs
2014-06-17 06:12:59

Szisztok!
Az inszemes topicban pròbáltam csatlakozni, de sajnos ott, egy ideje pangás van. Itt viszont ùgy látom van élet. :)
Nehezen telik várakozás és sok az aggodalom, remélem ha másokért is izgulhatok jobban telik az idő!
Pénteken volt az inszemem, de egy kicsit kacifántos a történetem, mert ma vagy holnap lenne a menstruáciòm napja...
Puszi mindenkinek Borcs
Dzsudzsa
2014-06-17 06:02:01

Szilvita!
Most már lehet gratulálni, azt hiszem :))
Én változatlanul
monika80
2014-06-17 05:49:30

Jó reggelt lányok!

szilvita

Gratulálok neked,és sok erőt és egészséget kívánok neked és a babának!

Én ma így:
szilvita
2014-06-17 05:35:57

Jó reggelt!
Csak röviden: terhes vagyok! Látott a doki petezsákot is, és a nyálkahártyára azt mondta, hogy terhesnyálkahártya:-) 20 mm vastag, aminek nagyon örült. Jövő pénteken kell visszamennem uh-ra. Kaptam utrogestant, ami nem volt az ügyeletes patikában, remélem nem lesz belőle baj!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!