Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi a válaszokat, meg van beszélve az endokrinológussal, hogy megyek hozzá megint, amikor beáll a ciklusom, mert ugye a méhen kívüli, meg műtét bezavart rendesen. Még tesztoszteront akar nálam nézni, mert az első körben nem néztek és akkor ezeket is megbeszélem vele.
Moha13
2014-06-17 12:22:27
KatkaManó
Téged is látni? :)
Hogy vagy, mi újság?
Szerinted elképzelhető, hogy nem is ott volt az ovum, ahová a rendszer jelöli (egyébként a TCOYF, a fertility és a ciklus.hu is oda rakta), hanem annál a nagy leesésnél, amikor 2 napig barnáztam is?
Moha13
2014-06-17 12:22:21
KatkaManó
Téged is látni? :)
Hogy vagy, mi újság?
Szerinted elképzelhető, hogy nem is ott volt az ovum, ahová a rendszer jelöli (egyébként a TCOYF, a fertility és a ciklus.hu is oda rakta), hanem annál a nagy leesésnél, amikor 2 napig barnáztam is?
KatkaManó
2014-06-17 12:17:23
Szilvita Gratulálok :))))
Plumeria én is nagyon szurkolok Neked :))))
Nagyon ígéretes görbe kívánom, hogy sikerrel járj :)
Moha te is szépen alakulsz, olya rég óta itt vagytok, hogy most már aztán tényleg megérdemlitek a babásodást :)
Borcs az a TSH érték egy kicsit magas, szerintem...
Moha13
2014-06-17 11:51:52
Ja, egyébként mindig írják, hogy se kitakarózás, se mászkálás, sőt, még nagyon forgolódás sem a mérés előtt, mert akkor már nem pontos. Hát, én egyszer leteszteltem. Megmértem a hőmet, 36,9 volt, kimásztam az ágyból, kinyitottam az ablakot, visszabújtam, mértem, ugyanannyi lett. Szóval erről ennyit. :)
Moha13
2014-06-17 11:49:45
Kira
Szerintem is max. 1 tizedet, ha befolyásolja is.
Moha13
2014-06-17 11:46:05
Borcs
Az AntiTPO azért fontos, mert ha ennek magas a szintje (azt hiszem, 35-ig normális) akkor autoimmun pajzsmirigygyulladás áll fenn. És sokszor megelégszenek azzal, hogy ha a pajzsmirigyhormonok rendben vannak, akkor mást nem is néznek, holott sokszor teljesen normális hormonértékek mellett nagyon komoly pajzsmirigygyulladás áll fenn. Szerintem mindenképp kérj egy ilyet, mert ahogy Plum is írta, ez sok bajt okozhat.
Ezt a többi pajzsmirigyhormonnal együtt tudják nézni, endokrinológus tuja kérni.
Nekem azért péntek vagy kedd, mert a grafikonban a rendszer berakta az ovut oda, ahol látod, viszont szerintem nem ott volt, hanem korábban, ahol az a nagy leesés volt (lement 36,3-ra), mert ott 2 napig barnáztam is, ami lehetett az ovu jele (mivel nincs olyan problémám, ami ezt okozhatná, és pont középidőben volt), úgyhogy én arra tippelek, hogy ott volt. Ha ott volt, akkor péntekre nem várom, ha viszont a rendszernek van igaza, akkor kedd. Ennyi :)
niki95
2014-06-17 10:56:36
Kira84
Sokat nem változtat max 1tized eltérés szerintem :)
Kira84
2014-06-17 10:41:20
Sziasztok lányok ,nekem csak annyiban változik a mérési időszakom hogy már 6-kor kell kelnem és már nem 6,30 kor szerintetek ez sokat változtat?
Szerintem annál a nagy leesésnél volt az ovud :)