Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2014-06-15 21:36:24

szilvita, annyira örülök, hogy láthattam a 2 csíkos tesztedet. :-) Még egyszer írom: 2 csíkos!!!!!!!
Akármilyen halvány is, az ott van! :-)
Remélem a doki megerősít benne és azt fogod írni, hogy gratulálhatunk!

plumeria, szorítok érted is, nagyon szép a görbéd, kívánom, hogy te légy a következő! :-)

Moha, neked sem kell remélem sokat várnod, a mellfeszülés lehet előjel és a hőd is szépen alakul. :-)

Szeretnék én is reménykedni, ezért is lenne egy olyan kérdésem, hogy a magas tsh gyógyszer szedése mellett mennyi idő, míg helyreáll, mikor menjek először kontroll vérvételre???
Nagyon türelmetlen vagyok, mikor valakiről megtudom, hogy babás lett, akkor még sürgetőbb nekem is... :-)
plumeria14
2014-06-15 20:15:16

monika80,
jövő hét közepén...
monika80
2014-06-15 20:07:48

plumeria14

Mikorra van a nemvárt?
plumeria14
2014-06-15 20:04:42

szilvita,
talán korábban már írtam, hogy a nemvárt napjáig tutira nem tesztelek, addig még sok minden változhat és szeretném megkímélni magam a felesleges csalódástól is.
szilvita
2014-06-15 19:56:07

Plumeria, én nem tesztelnék, tegnap agybajt kaptam, mert nem volt egyértelmű végeredmény, és az ember állandóan tesztelne. Ha meg negatív, akkor meg mindig újra és újra, hátha... Ha kibírod, várj még 2-3 napot, akkor tuti eredményt kapsz, persze én beszélek. De sokkal jobb örülni, ha szép kis csíkocskák lesznek, mint aggódni, hogy ebből mi lesz. Elveszi az igazi örömöt.
monika80
2014-06-15 19:38:29

plumeria14

Szerintem holnap reggel nyugodtan tesztelhetsz, ha az vagy halványan már ki kell mutatnia. És szép a görbéd is. Én tesztelnék a helyedben reggel.
szilvita
2014-06-15 19:28:42

Nagyon szuper érzés, de azonnal beköltözik a kétkedés, minden rendben? Minden rendben lesz? Stb. Biztos? :)

Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse, én most nem is ezekre írom, mert még nem merem magam beleélni (annyira), de amikor a fiamnál tök véletlen kiderült, nagyon boldog voltam (akkor azonnal erős csíkok voltak). Egyébként akkor is épp mentem dokihoz babacsinálás-ügyben. Azért csináltam tesztet is, bár fájt nagyon a mellem, de két héttel azelőtt csináltam egy tesztet és negatív volt, így elkönyveltem, hogy nincs baba. Őt később vettem észre. Egyébként akkor is ilyen "ciklusaim" voltak. A dokik mai napig csodának tartják, hogy van gyerekem...
plumeria14
2014-06-15 19:24:19

Én is mindig örülök, ha kétcsíkos teszteket látok és mindig eltűnődök azon, hogy én hogy fogok rá reagálni...számomra még ismeretlen ez az érzés, de remélem, hogy hamarosan én is átélhetem majd ezt.
Egyébként érdekes, mert volt idő, amikor szerettem volna valamihez kötni az örömhírt (születésnap, karácsony, évforduló), de időközben rájöttem, hogy nem kellenek ehhez az ilyen ünnepek, mert ez önmagában is egy emlékezetes nap lesz :)
Dzsudzsa
2014-06-15 19:15:55

Szilvita!
Ez bizony csíkos, mint a zebra :D
Jaj, de jó ilyet látni!!!!!
Plumeria!
Tessék jól megnézni! Ilyet fogsz látni te is!!!!!!!!

Lányok, az mindig olyn biztató, ha megjelenik valakinél a 2 csíkocska. Már jó lesz az estém.
Pedig az előbb elkeseredtem, annyi a papírmunkám.
szilvita
2014-06-15 19:15:41

Megértem. Nekem hétfőn volt, átvert a görbéd, de most hogy írod, emlékszem, hogy máshova rakta az ovud a rendszer. Elvileg te holnap leszel akkor úgy, mint én tegnap...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!