Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
niki95
2014-06-24 16:37:30

Kira84

Hát azért ne mondj le még erről a hónapról mert azért ez elég érdekes hogy pont amikor le kéne essen a hődnek és meg kéne jöjjön akkor megy fel és nem jön meg...a teszt meg nem biztos hogy neked most kimutatja...valakinek később mutatja. :) Ha nem jön meg 1-2 napig és a hőd is fent marad tesztelj újra! :) Drukkolok
Kira84
2014-06-24 14:14:33

Sziasztok lányok. Tegnap kellet volna megjönnie de még semmi,a hőm egy kicsit fentebb ment a tegnapihoz képest. A melleim majd szét durrannak úgy fájnak.Csináltam tesztet is de negatív. Hogy őszinte legyek nem reménykedem ...
kedina
2014-06-24 13:49:38

Moha
Jujj, ne csinálj ilyet! Egyébként ugyan ezt csináltam én is...:( És egy csónakban evezünk: tavaly április óta próbálkozunk, és télen voltam 28. Hát jó szar szülinap volt. Az hittem már baba lesz addigra a pocakban.
Nekem tuti az IR vacakol, a TSH rendben. 1,5 volt tavaly, idén 1,2.
Tudsz úgy menni az MM-be, hogy TBre megcsináltatsz mindent, amit kérnek, nem kell fizetni. Ehhez mondjuk kell egy jó fej nődoki és egy házi orvos.

KÉt utcára van tőlünk én itt csináltatom az terhelésest:
http://www.laboratoriumkft.hu/vizsgalatok/leiras/inzulin/

Maximail
Igen, igen. Ez lesz...:(
Szóval TSH anti TPO, vérkép van. A 3. és 21. napit kéne megnézni újra és terhelést. Párom OK!
Mi kell még? Átjárhatóságim is rendben volt.
plumeria14
2014-06-24 13:25:55

Moha,
maximail-nak igaza van, én is így voltam vele…sajnos eljön az az idő, amikor már nem fogsz ennyire kiborulni. Volt idő, amikor elbőgtem magam, amikor megjött, de most már ez sem megy…csak tudomásul veszem és megyek tovább…

maximail,
de inszemet csinálnak spontán ciklusban is, igaz, ezt szerintem nem mindenki vállalja be. Mi már 2 ilyenen vagyunk túl és eddig még semmi. A mostani már stimulált ciklus lesz, de ettől sem várok majd túl sokat…bár, már lelkileg elfogadtam, hogy ha esetleg ikreink lennének…most már az is benne van a pakliban…spontán ciklusban nem sok esély lett volna rá. Majd meglátjuk!
Moha13
2014-06-24 10:37:47

maximail
Nézegetem ezt a MM oldalt, és már értem, miért oda mentetek. :)
Egyébként mennyi pénzt kell erre rászánni szerinted? Láttam az árlistát, na de mégis...mert így itthonról njem tudja úgysem az ember, mi az, amit majd ők fontosnak látnak elvégeztetni...
Csak úgy kb. mennyire lehet számítani min. és max. szerinted?
Láttam, hogy lehet online bejelentkezni, de ott csak pár orvost ajánl fel listában. Te kihez jelentkeztél? Vagy simán meddőségi szakrendelésre kérted?
Moha13
2014-06-24 10:23:46

maximail
Ti mióta és hány éves vagy?
Egyébként az eddigi halom vizsgálatból derült ki bármi is? Pajzsmirigy meg ilyenek nálad teljesen rendben vannak? Mert az én Tsh-m először 2,956 lett, aztán 3 hónap múlva 2,4 körül volt...most meg nem tudom. Csak azt, hogy 2 alatt kéne lennie, de a dokik szerint jól van az. :X
Moha13
2014-06-24 10:18:20

maximail
Igen, miután elküldtem, eszembe jutott, hogy mit írtál egyszer ezekről, hogy nem akarsz csak úgy, tudni akarod, mi az, ami miatt eddig nem sikerült. Ezzel én is egyetértek...egy ideig biztosan, de szerintem el fog jönni az az idő, amikor nem fog érdekelni, és odavetem magam...csináljanak bármit, de én gyereket akarok eredményképpen...
Mi tavaly március óta próbálkozunk...és közben 28 lettem...:(
maximail
2014-06-24 10:12:46

Köszi Moha! :-)

Én nem is tudom, mi miatt izgulok... :-) Attól is félek, hogy kiderül valami (pl. IR) és attól is, ha nem. Pont, amiért mondod...

Nem volt még inszem, mert nem engedtem. És a Closty-t sem. Én úgy vagyok ezzel, hogy előbb vizsgáljanak ki minket minden szempontból, és csak utána kezdjenek "kezelni". Több orvos is el szerett volna kezdeni vaktában lövöldözni. Végülis a lombik, vagy az inszem olyan sokaknak bejön, hátha nekünk is..
Köszönöm, ebből nem kértem. De ma elvileg meglesznek az utolsó vizsgálatok is, és holnap pedig megyünk az eredményekkel a nőgyógyászhoz.

Ti mióta is próbálkoztok? Kicsit több, kint egy éve? Hány éves vagy? Bocsi, elfelejtettem...
Moha13
2014-06-24 10:01:40

maximail
Nektek volt már inszemetek?
Moha13
2014-06-24 09:47:25

maximail
Az a baj, hogy sem pénzünk, sem időnk nincs erre. Nekem jelenleg nincs állásom, úgyhogy anyagilag padlón vagyunk...
Időnk meg azért nincs, mert próbálunk elköltözni ebből a hülye lakásból egy házba, ami viszont felújítás alatt van éppen, úgyhogy ami tartalék pénzünk van, az oda megy. Amúgy abban reménykedem, hogy ha sikerül elköltözni, az talán egy hasznos változás lesz...már alig várom. Talán meghozza a babánkat is.
De ha mégsem, költözés után jobban tudunk erre pénzt és időt szánni, talán állásom is akad addigra.
Ezeket most úgy írtam, mintha ez így jó lenne...pedig nem. egyáltalán nem akarok semmire sem várni, halogatni, de most egyszerűen nincs más választásom.
Neked nagyon szorítok ehhez a MM-hez, majd írd meg, mi volt. Én is izgulnék a helyedben, bele is gondoltam, hogy mi az, ami miatt...én leginkább azon izgulnék, nehogy megint ne derüljön ki semmi, amivel lehetne magyarázni a sikertelenséget és ugyanott csücsüljünk, ahol eddig, illetve hogy nehogy olyan derüljön ki, amivel nem lehet kezdeni semmit. Bár, ez utóbbi a ritkább szerintem...manapság már mindenre van megoldás.
Szóval szorítalak nagyon!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!