Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-06-26 17:41:28

Napsugár!

Neked kell/ett szedned szteroidot? Én most nagyon megijedtem, nagyon nem szeretném, ha felírnák nekem. Nagyon rosszakat olvasok a mellékhatásaitól... :-S
Kira84
2014-06-26 14:48:39

Sziasztok ma én is kövi hónapot kezdek. A párom teljesen elvan keseredve mert 2 napot késett és már azt hitte hogy terhes vagyok.. Tisztára megbolondít..
napsugar24
2014-06-26 13:39:50

Sziasztok!
Elég régen szóltam már hozzá a fórumhoz, de olvaslak benneteket. Nem tudom emlékszik e rám még esetleg valaki.
Gratulálok a kismamiknak, s sok sikert a többieknek.
Az immunológiai hozzászólásokhoz szeretnék hozzászólni.
Aki ismeri az előzményeimet, az tudhatja, hogy miért, de is megcsináltattam, hozzám legközelebb Debrecen van-kb 3 nap volt a várakozási idő-háziorvos adta a beutalót- ő is adhat. De viszont az eredményre 2,5 -3 hónapot kell várni.
Egy immunológiai vizsgálat nagyon sok mindent magában foglal: nekem már régebben voltak bizonyosak Leiden mutáció-trombózis és hasonlók. Elvileg így ingyenes volt, de volt egy közöttük, amit nem áll a tb-így azt megkérdezték, hogy vállalom e és kifizettem-ez vérvétellel együtt kb: 8000 ft. volt.
Most az eredményre várok.
Érdeme azoknak megcsináltatni, akik lombik előtt állnak, vagy sejtik, hogy a beágyazódással van gondjuk-vagy akinek a családba már ilyen előfordult. Bizonyos esetekben, akár egy kis szteroiddal vagy szurival javítható. De vannak egyes intézetek, ahol a lombik folyamata alatt ezeket úgy is adják-a biztonság kedvéért.
KatkaManó
2014-06-26 12:39:40

Maximail, nagyon köszi :)
katkamano01@gmail.com
maximail
2014-06-26 11:56:33

KatkaManó!

Szerintem kérdezz rá az Inofolicra.

Nekem meg van az Aviva könyv és a hanganyag is. Ha küldesz címet, átküldöm a toldacuccot-tal!
KatkaManó
2014-06-26 11:31:39

Sziasztok!

Maximail, örülök, hogy ilyen jó élményekkel távoztál.
Tényleg jó, hogy mindenre oda figyelnek.
Én is hallottam már a Leiden mutációról...de még elég sok immunológiai antitestet is néznek.
Ezek a beágyazódásért felelősek.

Én 07.09-én megyek az endokrinológusomhoz megbeszélni vele ezeket, mert a 3. lombik előtt jó lenne ezeket is kizárni.

Az Inoflicról mi a véleméynetek? Látom egyre többen isszátok...Nekem is a nőgyóggyász ajánlotta, de nekem IR-em van és gyógyszert is szedek rá. Szerintetek nem lenne sok a kettő együtt ?

Moha, ha jól tudom neked meg van az AVIVA könyv?
Ha igen és adok egy e-mail címet akkor átküldöd?
De lehet rosszul emlékszem...

Köszönöm
Dzsudzsa
2014-06-26 11:25:05

Maximail!
Nekem is 2x 1 Inofolicot mondott a nőgyógyász!
Én Kovács Eszternél voltam. A diéta teljesen tartható. nekem azóta nagyon jó a közérzetem!!!
Angyal265
2014-06-26 11:21:01

Sziasztok!

Eddig egy másik görbe vezetőn vezettem de az egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt így hát felvezettem ide is a hőmet. 2013. szeptembere óta ez az első ciklusom. Akkor szültem a fiamat. Mikroadenoma miatt hyperprolactémiám van. esélyes hogy meg volt az ovum és ha igen akkor amikorra behúzta?

Köszi a válaszokat!
Ildibaba81
2014-06-26 10:46:52

Sziasztok!

Régen nem jártam itt - 5 hónapja -, mert megfogadtam, hogy leépítek mindent az agyamban, ami minimálisan is stresszelne a baba-projekttel kapcsolatban. Mindent, fokozatosan le is építettem, már csak annyi maradt, hogy minden nap felvittem a hőmet ide (csak ide!) és figyeltem arra, hogy az ovuláció napján, illetve előtte, utána 1-2 napig tutira együtt legyünk apával. :)
maximail
2014-06-26 08:12:23

Dzsudzsa!

Mi Dusa Fannihoz megyünk. Te is nála voltál? Tudod tartani azóta az étrendet?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!