Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
niki95
2014-06-25 08:24:42

Sziasztok! Ma reggel így :)
plumeria14
2014-06-25 08:12:23

kedina,
pénteken megyek a dokihoz, akkor leszek a 9. napon és izgatottan várom, hogy milyen hatással van/lesz rám a closti.
Nálad elég egyértelmű ez az ugrás...kíváncsi vagyok a folytatásra!
kedina
2014-06-25 08:09:39

Plum

Lehet, hogy a closti kavar. Mikor mész a dokihoz?

Én furcsa hővel ébredtem. Az LH teszt tegnap negatív volt.
? Ki érti ezt....Pedig már azt hittem most esz egy szép görbém. Mondjuk fáj a fejem, de nem hiszem h ilyenek befolyásolnák.
plumeria14
2014-06-25 07:39:51

Jó reggelt,
érdekesnek találom a ma reggeli hőmet (is), lehet, hogy a clostitól van? Ma szedem utoljára...
kedina
2014-06-24 22:34:34

Ikrek
Mert ez választható opció? :D Ha jönnek, jöjjenek. Az ellen sem tudok mit tenni, ha 3 fiam lesz, vagy lányom. :D Csak jönne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Jó éccakát!
plumeria14
2014-06-24 20:02:27

Dzsudzsa,
mindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenleszmindenrendbenlesz :)

maximail,
várjuk a beszámolót!
Moha13
2014-06-24 18:42:34

Dzsudzsa
Ez jó hír, csak így tovább!
Moha13
2014-06-24 18:40:14

Felőlem akárhányan jöhetnek...2,3,4...és itt megállnék...elgondolkodnék, és folytatnám...5,6,7 :D:D:D
Dzsudzsa
2014-06-24 18:32:08

Plumeria!
:DD
Lehet, hogy a hosszú-hosszú várakozás miatt kárpótlásként 2 baba fog jönni :))
Egyébként a barátnőm nálam is megálmodta a fiú-lány ikereket :)

Moha! Lányok!
Ti is benne lennétek a kettőbe???

Lányok!
Köszönöm bíztatást, a drukkolást! Ma reggele szépen erősödött a tesztem. Ez már kicsit megnyugtat.
plumeria14
2014-06-24 17:54:47

A kolléganőm mesélte, hogy velem álmodott és a sztori a következő volt: A piacon sétált, amikor meglátott és odakiabált nekem. Kérdezte, hogy én mit keresek itt. Err én azt válaszoltam, hogy hasleszorítót keresek, mert a párom nem fog nekem ilyet venni és egyébként is ketten vannak a pocakomban. A kolléganőm megpróbálta elmagyarázni nekem, hogy a haskötő csak szülés után kell majd, de én mondtam neki, hogy olvastam olyanról, amit előtte kell használni...Mindez azért érdekes, mert most, hogy szedem a gyógyszert, már benne van a pakliban, hogy esetleg többen is megtermékenyülhetnek (de ezt tegnap vagy ma már írtam). Szóval jót mosolyogtam az egészen és mondtam neki, hogy várjuk ki a végét!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!