Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha! Tudom, mit érzel. Mikor kb. annyi ideje próbálkoztunk, mint most Ti (az nekünk tavaly ilyen körül volt), akkor én is így voltam ezzel. Minden ciklus végén bedepiztem, én már ott tartottam, hogy magamat utáltam, stb...
Aztán elmúlt. Lehiggadtam. Hogy a kineziológus segített-e, a sok munka, vagy egyszerűen csak elfáradtam a nagy akarásban, nem tudom.
Most mát ott tartok, hogy nem követem különösebben a ciklusomat. Ebben a hónapban az ovu kb. időpontját is eltévesztettem vagy 3 nappal. Már abszolút nem igazodunk ehhez. Minek? Annyi ideig igazodtunk. Én már ott tartok, hogy semmin nem múlik semmi...
Elvileg tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de ez sem izgat. Tényleg, egy kicsit sem... Annyiszor volt már, hogy késett 1-2 napot. Sőt, kétszer volt, hogy egy hetet is. Már ez sem jelent nekem semmit. Eleinte emlékszem, hogy lestem minden tünetet, aztán szépen lassan rájöttem, hogy a mensinek ugyanolyan tünetei vannak, mint a kora terhességnek.
Mondjuk most nagyon izgulok a mai meg a holnapi dokik miatt. Valahogy úgy érzem, most már végre történnie kell valaminek. De tegnap óta sík ideg vagyok. Aludni sem nagyon tudtam. Úgy izgulok, mint régebben vizsgák előtt. :-) Izzad a tenyerem, és remeg a kezem. Olyan messze még a délután. Pedig tegnapig eszembe sem jutott ez sem...
Moha! Ha nagyon megunod ezt, akkor határozzátok el magatokat, tűzzetek ki egy időpontot, és keress egy olyan helyet, ahol átfogóan kivizsgálnak mind a kettőtöket a-tól z-ig. Én azt már megtanultam, hogy egyedül vadászni a részeredményekre nem érdemes. Nekünk ezzel másfél évünk ment el.
Moha13
2014-06-24 09:10:40
Jó reggelt.
Én totál bedepiztem...meg még ez az eső is...
A két legutolsó ciklusomnál szintet tuti voltam, hogy összejött, már azt is elképzeltem, megterveztem, hogyan mondom el a férjemnek...és hogy hogyan fogunk majd nagyon örülni...még el is sírtam magam a boldogságtól, ha belegondoltam, milyen jó lesz...szörnyű ez, nem szabad ilyet csinálnom...:X
niki95
2014-06-24 09:07:44
Sziasztok! Én így állok ma :) Ovuteszteket csinálom...egyre erősödő :)
Szesen
2014-06-24 08:36:15
Jó reggelt!:)
Dzsudzsa!
Örülök és szorítok:)
Nagyon bíztam a + végkifejletben.:))) Olvastam, hogy a trifázisos görbék 95%-nál baba van a dologban!:) És a tiéd pedig egyértelműen az volt.
Ha mész a dokihoz esetleg finoman kérdezz rá az utrogestánra.
Én is azt kaptam, hogy a pici jól meg tudjon tapadni:)
12 hét végéig kellett használnom.
plumeria14
2014-06-24 07:46:28
Első mérésem ebben a ciklusban...egy kicsit kevesebbre számítottam, de ez van...pénteken megyek először tüszőmérésre, hogy meglássuk milyen hatással van rám a Closti.
Szilvia1980
2014-06-24 06:14:57
Sziasztok!
Dzsudzsa: Gratulalok, minden jot nektek, vigyazz nagyon magadra es minden rendben lesz...:)
Borcs
2014-06-23 23:46:42
Dzsudzsa! Nagyon, gratulálok, ne aggódj!!! Minden percét élvezd ki! Drukkolok!
plumeria14
2014-06-23 22:35:38
Dzsudzsa,
most olvastam csak az örömhírt és ezúton gratulálok neked a pocaklakóhoz! A görbéd egyértelmű. Az jutott eszembe, hogy anyám, neked sikerült - you did it :) Követünk téged, ahogy tudunk, mert a régiek szép lassan elfogytak mellőlünk... Talán még 3-an vagyunk, ha jól emlékszem.
Drukkolok, hogy pénteken csupa jó híreket mondjon a doki!
maximail,
várom a holnapi beszámolódat a MM-ről!
szilvita
2014-06-23 22:34:02
Kedina, nekem 3 pontos terhelést csináltak tb alapon, megvolt pár nap alatt az eredmény. Egyébként az MM is a Centrumlabbal dolgozik, ők vannak a Mammutban. Pikk-pakk megy a dolog.
Én az inofolicot (is) szedtem a babás ciklusban...
szilvita
2014-06-23 22:29:48
Dzsudzsa, de jóóó!! Nagyon drukkolok!!! Igaza van a barátnődnek, nekem egy hétig úgy görcsölt a hasam, mintha meglenne. Minden wc-remenetelnél számítottam a nemvártra. Most, hogy elmúlt a görcs, azon idegeskedek, hogy mért nincs semmi tünetem?
Én is pénteken megyek dokihoz.
Moha! Tudom, mit érzel. Mikor kb. annyi ideje próbálkoztunk, mint most Ti (az nekünk tavaly ilyen körül volt), akkor én is így voltam ezzel. Minden ciklus végén bedepiztem, én már ott tartottam, hogy magamat utáltam, stb...
Aztán elmúlt. Lehiggadtam. Hogy a kineziológus segített-e, a sok munka, vagy egyszerűen csak elfáradtam a nagy akarásban, nem tudom.
Most mát ott tartok, hogy nem követem különösebben a ciklusomat. Ebben a hónapban az ovu kb. időpontját is eltévesztettem vagy 3 nappal. Már abszolút nem igazodunk ehhez. Minek? Annyi ideig igazodtunk. Én már ott tartok, hogy semmin nem múlik semmi...
Elvileg tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de ez sem izgat. Tényleg, egy kicsit sem... Annyiszor volt már, hogy késett 1-2 napot. Sőt, kétszer volt, hogy egy hetet is. Már ez sem jelent nekem semmit. Eleinte emlékszem, hogy lestem minden tünetet, aztán szépen lassan rájöttem, hogy a mensinek ugyanolyan tünetei vannak, mint a kora terhességnek.
Mondjuk most nagyon izgulok a mai meg a holnapi dokik miatt. Valahogy úgy érzem, most már végre történnie kell valaminek. De tegnap óta sík ideg vagyok. Aludni sem nagyon tudtam. Úgy izgulok, mint régebben vizsgák előtt. :-) Izzad a tenyerem, és remeg a kezem. Olyan messze még a délután. Pedig tegnapig eszembe sem jutott ez sem...
Moha! Ha nagyon megunod ezt, akkor határozzátok el magatokat, tűzzetek ki egy időpontot, és keress egy olyan helyet, ahol átfogóan kivizsgálnak mind a kettőtöket a-tól z-ig. Én azt már megtanultam, hogy egyedül vadászni a részeredményekre nem érdemes. Nekünk ezzel másfél évünk ment el.