Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nóri90,
a doki nem tudott volna vért venni és megnézni a HCG-t? Mivel engedett haza?
Én ma ugyanúgy...nem értem...délelőtt megyek dokihoz tüszőkukkra...
Nóri90
2014-06-27 07:26:50
Nekem is inkább barnázás, legalábbis a betéten azt láttam.
Szóval akkor ez nem jó jel....
Rettegek attól is, hogy méhen kívüli.
Ildibaba81
2014-06-27 07:20:52
Nóri 90!
Milyen volt a vérzés? Nálam hasonló stádiumban, nem igazán vérzés, inkább barnázás volt és halvány volt végig a tesztem. Ne így legyen nálad, de nálam az vetélés volt. Remélem, nálad nem erről van szó!
Drukkolok neked! :-)
Nóri90
2014-06-27 07:00:54
Sziasztok!
kb 5 napja írtam, hogy halvány pozitív lett a tesztem.
Tegnap minimálisan elkezdtem vérezni, gyorsan elrohantam az orvoshoz, aki a 19 mm-es méhnyálkahártyán kívül semmit nem látott. ma vagyok a ciklusom 37. napján, azt mondta, hogy ilyenkor még nem kell feltétlenül petezsákot látnia.
Ennek ellenére teljesen el vagyok keseredve, mert úgy látom az elmúlt 3 napban nem erősödött a tesztem.
Attól is félek, hogy méhen kívüli terhes vagyok, mert állítólag akkor nem emelkedik olyan gyorsan a hcg szint.
Talán jobb lenne a google-t is hanyagolnom egy időre:-)
volt valakinek már hasonló tapasztalata?kérlek írjatok!
Dzsudzsa?Szilvita?Ti hogy vagytok?
Adrienn830
2014-06-26 21:54:41
Sziasztok! Ma elmentünk Debrecenbe Dr. Farkas Ágneshoz /tényleg nagyon aranyos/ mert mára kaptam tőle időpontot inszem konzultációra, elvittem az összes eddigi papírjaim, a mostani friss hormonsorral együtt, és azt mondta, hogy inszemhez azok az értékek jók és nem vagyok se pcos és se IR-es. Mivel tavaly megcsinálták lapart és hiszteroszkópiát és műtétem sikeres volt a zárómra nem írták rá hogy átjárható is lennék így a Dr. nő újabb Hsg-t kér, így holnap bemegyek abba a kórházba ahol műtöttek megkeresem a dokit a zárójelentésemmel és megkérem nyomtasson ki olyat szerkesszen hozzá hogy ha a műtét sikeres volt akkor szerkessze bele hogy átjárhatóak is mert írásba nincs feltüntetve. Mert még 1 hsg-t nem bírnék ki ezeket is eléggé rosszul viseltem és orvosi baki miatt nem akarom alávetni újra. :)Budapesten Dr.Gombos Sándort ki ismeri és milyen nődoki?
niki95
2014-06-26 19:46:45
Angyal265
Szerintem ott volt ovud ahova húzta és ebből baba is lehet. :))
kedina
2014-06-26 19:41:32
Dzsudzsa
Izgi! :) DE pöttömke még, persze h nem látja! :)
niki95
Nekem nem egyértelmű a különbség a kettő között, csinálj holnap is egyet.
Moha
Na, gőzöm nincs velem most mi van. Előző hónapban sokkal szebb volt a nyák mint most, hogy csak egyszer szedtem a ligetszépét. Selymesebb volt az állaga, finomabb.
Az LH teszt negatív. Hétfő óta csináltam minden nap és nagy semmi!!!!!!! Wáááááááááá.....Pedig a hőm... Á mindegy. Még csinálom pár napig.
niki95
2014-06-26 19:27:59
Sziasztok csajok!! Így állok ma..tegnap szurkált a hasam és lent is volt a hőm csináltam egy ovutesztet és szerintem ez pozitívnak mondható :) Ma nem fájt a hasam és folyásom se nagyon volt és az ovuteszt tuti negatív..belinkelem róla a képeket. :) Kérem a véleményeket csajok!!!? Lehet hogy tegnap volt ovu?
Szerintetek? Bocsi kicsit rossz minőségű a kép. :/
Dzsudzsa
2014-06-26 18:51:18
Lányok!
Végül ma keveredtem el a nőgyógyászhoz, mert péntekre egyáltalán nem volt hely.
Ma is ilyen pluszos voltam, de sikerült beszuszakolnia az asszisztensnek a sorba.
Sajnos sokkal előrébb még nem vagyok, bár az orvos szerint nincs ok elkeseredni. Szerinte még nagyon korai a dolog.
A méhnyálkahártya vastagsága 13 mm, ami jó. Viszont petezsák egyértelműen még nem látszik. Így azt tanácsolta - hogy ne őszüljek meg 1 hétig - hogy holnap reggel hcg vizsgálat vérből, ami ugyebár egyértelmű :)
Mára is erősödött a tesztem, így én nagyon bizakodó vagyok.
Nyesy!
Nálam terheléses cukorvizgsálatot, TSH-t, prolaktint, D vitamint és véralvadást néztek első körben. az 5-ből 4 értékkel kapásból volt baj. Amit feltétlenül érdemes szerintem az a 3. és 21. napi progeszteron. Nem árt az anti TPO sem.
A lányok biztosan kiegészítik még.
nyesy
2014-06-26 18:11:58
Sziasztok!
Lègyszi valaki írja meg nekem hogy a vèrvètelhez miket kell megnèzeti,mert hàziorvos ad beutalòt nehogy lemaradjon valami:)
Köszönöm
a doki nem tudott volna vért venni és megnézni a HCG-t? Mivel engedett haza?
Én ma ugyanúgy...nem értem...délelőtt megyek dokihoz tüszőkukkra...