Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-06-30 17:04:23

FBAndi
Nekünk ez a 17-18 próbálkozós cilusunk. Én ilyeneken már nem agyalok, hogy hogy "kéne" lennie. Legyetek együtt még pár napig. Ha felmegy a hőaz jó, ha nem, nem. Bár akkor lehet nem is volt meg az ovu. Ha lentebb tekersz láthatod az én görbém is most milyen öntörvényű! :D Elvileg most hétvégén volt pozi a teszt pénteken és szombaton. ( Talán a szombati erősebb volt.) Meglátjuk.:)
FBAndi
2014-06-30 16:52:54

Köszönöm kedina a tanácsodat! Most felbuzdolva meg is csináltam megint egy tesztet, negatív lett... (igaz, nem ugyanabban időben csináltam, mint az előző két nap, de nagyon érdekelt, hogy mit kapok) Én simán abbahagytam a tesztelést az első pozitív teszt után, nem is gondoltam, hogy lehet 2x is. És szerinted nem kellett volna leesni a hőnek, aztán megint fel? :D Meglátjuk akkor, hogy mit hoz a holnap...

Köszönöm még egyszer!
kedina
2014-06-30 16:28:58

FBAndi
Nem muszáj. Én így csinálom. :) Mert látni szeretem hogy 1, vagy 2 nap pozitív. Elvileg ha 2 napnál tovább pozitív az sem jó. A görbéddel nincs gond, de szerintem holnap már elindul felfelé! :)Most húzzatok bele egy pár napig. Egyébként az LH teszt pozitivitása után 3-4. nap is lehet a tüszőrepedés.
FBAndi
2014-06-30 16:17:55

kedina,

Miért kell addig kell csinálni, amíg negatív nem lesz? 2nap csináltam meg, az egyik nap negatív volt, másik nap már pozitív.

Köszönöm egyébként a válaszod :)

A görbém pedig:
kedina
2014-06-30 16:07:25

FBAndi
Csináld, amíg negatív lesz a teszt. Milyen a görbéd?
FBAndi
2014-06-30 14:03:49

Sziasztok!

Talán még 1-2 ember emlékszik rám, pár hónapja regisztráltam, de inkább csendes megfigyelő vagyok a fórumon.
Mivel tőlem jártasabb nők fordulnak itt meg, azt szeretném kérdezni, hogy ha az LH-tesztem pozitív, akkor minden esetben van peteérés? Lehet, kicsit hülye a kérdés, csak a tesztem pozitív lett, a hőm viszont nem igazán azt mutatja amit a teszt...

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Adrienn830
2014-06-30 12:16:35

Sziasztok, én ma így lennék
KatkaManó
2014-06-30 11:49:38

Plumeria, megy a szurkolás mára !!!! :)
Nyugodtan tesztelhetsz, mert a tüszőrepesztőben lévő HCG kb. 5-6 nap alatt kiürül a szervezetből.

Dzsudzsa, ne aggódj, minden rendben lesz az UH-n :))))
kedina
2014-06-30 11:15:48

Mik ezek a görbék??????? :D Ejj hölgyeim!

Plum mizu?
KLANITA
2014-06-30 10:17:23

Én ma így. Sajna nekem se akar feljebb menni!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!