Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kedina
Az jó, hogy fenn maradt, na de hol a görbéd, hogy lássuk is? Rejtegeted? :)
Egyébként tényleg fogalmam sincs, mi a fene ez most...amúgy is magas volt ez a 36,7, azt vártam, hogy lejjebb menjen...erre majd alig kaptam be a lázmérőt, felszaladt 36,79-re és megállt. Szuper.
FBAndi
2014-07-01 10:12:14
Sziasztok!
Hát, nekem esett ma a hőm... Egyébként Plumeria, nekem az volt írva a teszt használati utasításán, hogy reggel, az első vizelettel kell megcsinálni a tesztet. Most csináltam ilyet életemben először és ennek utána sem olvastam a neten, csak a használati utasítás szerint csináltam. Plusz, az is benne volt, hogy ha pozitív, akkor nem kell többet tesztelni.
Minden esetre Neked és kedinanak is köszönöm. Utána olvasok most már, mert ez érdekes... Csatolom a görbém, de semmi extra.
Szép napot!
kedina
2014-07-01 09:38:31
Moha
Ez mi?? :D
Egyébként egyetértek! Szexelni kell és kész!! :)
Nem csak nekem van ilyen fura görbém. Nekem most végre fent maradt a hő!:)jeeeeeeeeeeee!
niki95
2014-07-01 09:20:56
Moha13
Nem akarok ennyire rágörcsölni hogy orvoshoz rohangálok ilyesmi...majd ha még pár hónapig nem jön össze akkor igen.
Azért írtam hogy elvileg megvolt az ovu mert a nagy leesés előtt pozi lett az ovuteszt és ugye utána jött a leesés és aznap már negatív volt. A hőm meg nem tudom miért van így..de még nem pánikolok mert olvastam hogy valakinek beletelik 3-4 napba amíg elindul felfelé a hője. Majd meglátjuk...ha nem csináltam volna ovutesztet azt mondanám hogy nem volt ovum. Várok :)
Moha13
2014-07-01 09:13:03
niki
Hát, nagyon remélem, hogy nem ez a helyzet. Bár, ez a ciklus lehet, hogy úgyis ugrott, mert pont tegnap kezdtük az új házunk felújítását...szóval beindul a móka.
A Te görbéd viszont valahogy nem tetszik nekem. Azt írod, megvolt az ovud, de a hőd nem ment följebb, mint az alaphőd, sőt, eléggé lent van. Tuti, hogy minden rendben a hormonjaiddal? Nézettél hormonokat?
Ne haragudj, hogy letámadtalak, csak tényleg elgondolkodtató, hogy miért ennyire cikkcakkos és ha volt ovud, akkor miért van alacsonyabban utána, mint az alaphőd...
niki95
2014-07-01 08:55:40
Moha13
Most ahogy néztem a görbéd az ugrott be hogy olvastam sok olyat hogy egyből a mensi után spontán volt egy ovu és akkor jött össze a baba...a te görbéd alapján ez lehetséges...akkor érthető lenne hogy fent van a hőd...
Én ma így..remélem holnapra feljebb megy..
Moha13
2014-07-01 08:48:40
Plum
Megint csak érdekes ez a görbe+tüszőállapot dolog...lehet, hogy sokan itt rontják el, hogy azt hiszik,ha figyelik a görbét, akkor tuti jókor vannak együtt, aztán meg úgy tűnik a tüszőkukkolások alapján, hogy ez mégsincs így, mert becsapós. Szóval továbbra is azt javaslom mindenkinek, hogy mindegy, hol tart a görbe, csak szexeljen mindenki jó sokat! :)
adrienn128
Gratulálok! :) (itt is, meg a másik fórumban is)
remélem, tényleg zuhanáshoz készülődik, bár, most nagyon elgondolkodtam, mert a jónás napjaim 27-30. Júni 30 tegnap volt, elvileg aznap van az ovu. Nekem tegnap egész nap fájdogált lent a hasam, halvány barnás volt a nyákom és mára meg feljebb ment a hőm...remélem, ezek ellenére nem történt semmi, mert utoljára 27-én voltunk együtt...
Jó lehet azon bőgni, hogy milyen szar volt, amikor még csak próbálkoztál és most végre itt van a babó a pocakban...
....én egyelőre azon bőgök, hogy már a 15. hónapot tapossuk, 18. ciklus...és miért nem sikerült eddig? Ha eddig nem sikerült, mitől sikerülne ezután...és mi lesz, ha sosem sikerül...és itt totál kibukok...:X
monika80
2014-07-01 08:13:06
Jó reggelt lányok!!
Ma így:
adrienn128
2014-07-01 07:56:36
Fantastyc, Plumiera, köszönöm szépen :)
Drukkolok mindenkinek, hogy ezek a "fura" görbék - legalábbis minél több közülük - bekerülhessenek a reményhozó fórumba! Jaj, tudom, milyen nehéz a várakozás! (Ma reggel nem voltam annyira rosszul, de rendben lehet a hormonszintem, mert most itt a gép előtt elsírtam magam azon, hogy belegondoltam, milyen érzés volt, hogy hónapról hónapra nem volt semmi, még jó, hogy éppen egyedül vagyok az irodában :))
Moha, lehet, hogy most vesz "lendületet" a görbéd a szép nagy zuhanás előtt. Nekem is ment picit felfele ovu előtt a sikeres ciklusban!
plumeria14
2014-07-01 07:55:00
Moha,
nyugalom, biztos csak ez a hülye időjárás teszi...
Én szerintem holnaptól nem mérek, lazítok egy kicsit 14-éig :)
Az ovu persze nem ott volt (már megint), ahol a grafikon jelzi, merthogy tegnap reggel még megvoltak...
Az jó, hogy fenn maradt, na de hol a görbéd, hogy lássuk is? Rejtegeted? :)
Egyébként tényleg fogalmam sincs, mi a fene ez most...amúgy is magas volt ez a 36,7, azt vártam, hogy lejjebb menjen...erre majd alig kaptam be a lázmérőt, felszaladt 36,79-re és megállt. Szuper.