Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma reggel meg lett az ovum és kirakta az ovumat, eddig meg nem láttam ilyet! Szerntetek tényleg akkor volt ahogy gép írj, vagy előbb?
Dzsudzsa gratulálok!! :-D
Szép napot neketek!
Fantasyc
2014-07-01 23:29:24
Lytia, gratulálok!!!!! :-)
Szerintem itt mind hisszük, hogy velünk is megtörténhet ez a csoda, különben nem küzdenénk...csak jó lenne, ha egy kicsit időzíthetőbb lenne. :-)
Moha, nem lehet, hogy mégis baba van a dolog mögött? Hallottunk már pár olyan esetről, hogy még 1-2 alkalommal megjött valakinek, pedig babás volt. A hőd is fura és a tüneteid is gyanúsak.... Nem csináltál tesztet véletlenül??
Velem semmi extra, várom az ovut.
Moha13
2014-07-01 23:15:29
Lytia
Gratulálok! :)
Újabb bejegyzés a reményhozóban...mostanában egyre szaporodnak...remélem, hamarosan mi is csatlakozhatunk. Ha már így beindult a bolt...:)
Dzsudzsa
8mm!!! de hát ez már szép nagy, majdnem 1 cm...:):):)
Gratulálok! Csak így tovább! :)
Én totál elvesztettem a fonalat ebben a ciklusban, először is nem ment le normálisan a megszokott 36,5-6-ra, erre ma g még följebb ment 1 fokkal, tegnap meg tegnapelőtt barnás nyákom volt, ma meg elkezdett fájni a cicim...valami gond lehet a hormonjaimmal? :X Már csak ez hiányzott. Eddig legalább szép görbéim voltak.
Katicabogár5
2014-07-01 22:16:38
Még nem csináltam de lehet hogy nem is kell mert megfog jönni szerintem. Dzsudzsa gartaulálok
plumeria14
2014-07-01 22:02:26
Dzsudzsa,
ez szuper, veled örülünk!
Dzsudzsa
2014-07-01 20:46:05
Lányok!
Egy gyors beszámoló.
Ma délután voltam a nőgyógyásznál.
Van egy 8mm-es szabályos petezsákom :DDD
2-3 hét múlva újabb uh kontroll. Akkor már látszania kell, ahog pulzál a kis szíve.
FBAndi
2014-07-01 20:13:47
kedina,
ez a 3. ciklus, amit vezetek. Az elsőt kb. ovu után, vagyis hát félidő után kezdtem el, akkor a hőm 36.7-36.8 volt. A második ciklusnál csak az elején és a végén mértem, mert 2 hétre hazamentünk és teljesen felborult akkor a megszokott menetrend. Akkor az eleje 36,6 volt a vége 36,7. Szóval ezért mondom, hogy lehetséges, hogy nincs is peteérésem...
De nagyon köszi, hogy meg szeretted volna keresni az előzői görbéimet, nem csoda, hogy nem találtad, hisz nem is csatoltam őket :D.
Remélem azért a mai nap azért pihentél is, ha már munkaszüneti nap van ;).
Szép estét lányok!
Nóri90
2014-07-01 19:49:10
Dzsudzsa!
Mi a helyzet?
kedina
2014-07-01 19:19:29
nyesy
Az elzáródás nem befolyásolja a ciklus hosszát! Nincs hormonális befolyása. Egyszerűen egy dugó. Már ha van.
Katicabogár.
Hát ez bármi lehet. Tesztet csináltál?
nyesy
2014-07-01 18:16:24
Sziasztok
Van egy hülye kèrdèsem lègyszi ha tud valaki valamit irjon!
Ha mindig rendszeresen van menstruàciòm normàlis hosszùsàgù a ciklusom 26-27napos ès mindíg van peteèrèsem a rendszer szerint ,attòl mèg el lehet zàròdva a petevezetèkem?
Vagy ha el van zàròdva vannak tünetek?pl nem rendszeres menstruàcio vagy ilyesmi?
Ma reggel meg lett az ovum és kirakta az ovumat, eddig meg nem láttam ilyet! Szerntetek tényleg akkor volt ahogy gép írj, vagy előbb?
Dzsudzsa gratulálok!! :-D
Szép napot neketek!