Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Egy kérdésem lenne tőletek. Szerintetek mi lehet, hogy két napja ilyen hajszál erekben van egy kis minimális vér?! Sose volt ilyen. Barna folyás már volt menszi előtt de ilyen nem. A hőm is szépen fent van 36.9 és 37.1 ingadozik. Holnap lesz a 28 napom, általában hosszabb a ciklusom és később van peteérés de ebben a hónapban a 13. Napomon volt és együtt is voltunk. Írjatok légyszíves már másfél éve próbálkozzunk és túl vagyunk egy elvesztésének.
kedina
2014-07-01 17:50:20
Gratulálok az újdonsült kismamáknak!
Követünk titeket, meglátjátok! Csak a kitaposott ösvényen könnyebb!! :)
FBAndi
Meglátjuk ezt a hőt! Előző hónapjaid milyenek voltak? Próbáltam keresni, de egy idő után meguntam, elég nehéz keresgélni ezen a fórumon!
Egyébként éljen a semmelweis nap. Nem kell ma dolgoznom, cserébe itt stresszelem magamat a net előtt.
FBAndi
2014-07-01 16:01:06
Kedves kedina,
Hát, nem igazán szokott felmenni a hőm, max 36,7-36,8-ig... De most 36,6 volt és esett még mai nap is. Ráadásul lehet egyik hónapban sem volt peteérés, nem? Azért nem kúszik fel 37 közelébe. Nem tudom. Cserébe nagyon pontosan megérkezik a nemvárt nap, órát lehetne hozzá állítani :).
Valószínűleg doki lesz belőle, csak eléggé körülményes most. Még 1-2-3 ciklust megnézek, aztán irány az orvos.
Próbálom nem belelovalni magam, egyelőre ott tartok, hogy nem az aggaszt, hogy nincs baba, hanem hogy minden rendben van-e velem?!
FBAndi
2014-07-01 16:01:04
Kedves kedina,
Hát, nem igazán szokott felmenni a hőm, max 36,7-36,8-ig... De most 36,6 volt és esett még mai nap is. Ráadásul lehet egyik hónapban sem volt peteérés, nem? Azért nem kúszik fel 37 közelébe. Nem tudom. Cserébe nagyon pontosan megérkezik a nemvárt nap, órát lehetne hozzá állítani :).
Valószínűleg doki lesz belőle, csak eléggé körülményes most. Még 1-2-3 ciklust megnézek, aztán irány az orvos.
Próbálom nem belelovalni magam, egyelőre ott tartok, hogy nem az aggaszt, hogy nincs baba, hanem hogy minden rendben van-e velem?!
kedina
2014-07-01 13:24:07
FBAndi
Fel szokott menni a hőd? Mert van egy bizony százalék, akinél csak lassan fokozatosan emelkedik és a repedés után csak "Megnyugszik " és nem ugrál a hő. Nincs olyan h tuti bukta hónap. Komolyan! Én nézegetem, nézegettem terhesgörbéket egy időben és van amiről nem mondtad volna meg azt, hogy terhesgörbe! :D Remény mindig van!
Egyébként meg úgy tudsz meggyőződni, hogy elmész egy UHra. Ha repedés előtt vagy, ott látszódnia kell, hogy van e domináns tüsződ, repedés után, meg látszódnia kell a sárgatestnek a petefészken, ahonnan a pete kiszabadult.
Ha meg pozitív az LH, szerintem az elég, nem feltétlen kell 2 csinálni egy nap. Most mondjuk én is csináltam...:D Túl biztosítjuk magunkat Mohával.:D Nem biztos hogy jó, ha ezt átveszed! Próbálj nálunk lazább lenni! :))))))) Már ha tudsz. Nekünk nem megy.....:D
FBAndi
2014-07-01 11:44:18
Szia Moha,
A teszt neve Clearblue, és gyógyszertárban vettem. Mi nem élünk otthon, franciául van a használati utasítása, de a férjem is elolvasta, biztos, ami biztos alapon, nehogy félre értsem. (5 év után mondjuk azt már nem értem félre, hogy reggeli első vizelet :) ), de azért elolvastattam vele... Ráadásul vastagbetűsen ki van emelve. Érdekes! Egyébként ez ilyen digitális kütyü és mosolygós fej van, ha pozitív, ha negatív, akkor sima karika, a kettő közt pedig a mosolygós villog, elvileg... Vagy valami ilyesmi, ez utóbbit még nem láttam. Nekem szombaton üres karika volt, vasárnap reggel pedig mosolygós fej, tegnap pedig ismételten karika.
De akkor inkább rátok hallgatok és a következő cilusban úgy csinálom, ahogy ti is.
Ezek szerint, ha lent maradt a hőm, dőt még esik le, akkor tuti, hogy ez a hónap bukta?
Nagyon köszönöm a segítségeteket és az okítást :) :)
kedina
2014-07-01 11:21:34
Apropó:
Valaki elemeztette már szakemberrel a görbéjét? Én most gondolkozom rajta, de nem tudom hova küldhetném. Tipp?
kedina
2014-07-01 11:20:02
Ja persze csajok, már megint nem oda rakta az ovum, ahol szerintem és az LH teszt szerint volt.... Na mindegy. Ezen már meg sem lepődök! :D
Ahogy moha mondta: Kekszelni kell és kész! :D
kedina
2014-07-01 11:18:31
Mohám
Csak most, csak neked! :D
Moha13
2014-07-01 10:41:29
FBAndi
Ez milyen ovuteszt volt? Nem lehet, hogy terhességi teszt papírját küldték el véletlenül (már ha rendelted valahonnan). MErt azt kell reggeli elsőből.
Az ovutesztet azért kell délelőtt 10 után csinálni, vagy inkább délután, mert az LH-hormon, amit kimutat, reggel kezd termelődni állítólag. Igaz, én amikor tesztelgettem, reggel is és délután is csináltam, mert az első pár ciklus után rájöttem, hogy nálam érdemes így csinálni. Ugyanis volt, hogy megjelent a második csík halványam, másnap délután kicsit erősebb volt, de még nem volt egyforma, másnap délután meg már totál negatív volt. Utána kipróbáltam úgy, hogy amikor megjelent a második csík, de még nem volt elég erős, akkor másnap reggel is teszteltem, és láss csodát, két szupererős csíkom lett, aznap délután pedig megint halványodott, tehát negatív lett. Szóval nekem valamikor éjjel szokott lenni az LH-csúcsom ezek szerint.
Egy kérdésem lenne tőletek. Szerintetek mi lehet, hogy két napja ilyen hajszál erekben van egy kis minimális vér?! Sose volt ilyen. Barna folyás már volt menszi előtt de ilyen nem. A hőm is szépen fent van 36.9 és 37.1 ingadozik. Holnap lesz a 28 napom, általában hosszabb a ciklusom és később van peteérés de ebben a hónapban a 13. Napomon volt és együtt is voltunk. Írjatok légyszíves már másfél éve próbálkozzunk és túl vagyunk egy elvesztésének.