Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Viktória4,
szerintem nem ott volt az ovud és véleményem szerint még korai a teszt. Légy még türelmes és várd meg a nemvárt napját!
Viktória4
2014-06-29 13:19:56
Sziasztok?
A véleményeteket szeretném kérni.Szerintetek ott volt az ovum ahova a rendszer húzta vagy 2 nappal később esetleg?Szerintetek ha tegnap is meg ma is negatív volt az ovu teszt amit jóstesztnek próbáltam akkor már tuti lemondhatok erről a hónapról?Volt valaki úgy,hogy a jósteszt negatív volt,de mégis baba lett?
maximail
2014-06-29 10:38:27
Sziasztok!
Egyet elfelejtettem mondani!
Az MM-ben mondták, hogy létezik már Inofolic Plus, ami melatonint is tartalmaz, ami valamiért segít. Azt már nem értettem a sok egyéb info mellett, hogy miért. És létezik egy Andrositol Plus nevű por, ami az Inofolic férfiaknak kifejlesztett változata.
Sajnos egyenlőre mindkettőt Olaszországban lehet csak beszerezni, mi éppen most próbálunk megkérni egy ismerőst, aki kint dolgozik...
plumeria14
2014-06-29 10:13:33
kedina,
na, hogy alakul a mai hőd? Szerintem tegnap lehetett ovud….
Én ma már nem hiszem, hogy tesztelek, mert a szuri bekavarhat. Azt olvastam egyébként, hogy hcg van benne és a beadása után kell 12-14 nap, mire kiürül a szervezetből.
Moha,
én nem értem a görbédet, de az enyémet se igazán….
GKata,
üdv újra itthon! Remélem feltöltődtél az újabb körhöz :)
GKata
2014-06-29 09:38:14
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza a nyaralásból :).
szilvita Jó pocakosodást!
Dzsudzsa Gratulálok :)!
Babásodásra fel mindenkinek :)
Nekem sajnos úgy néz ki megint új kör indul...
niki95
2014-06-29 09:32:23
Szerintem megvolt tegnap az ovu. A tegnapi ovuteszt egyértelmű negatív volt az előtte való nap két egyforma csík és megvolt a leesés is. Így 1nappal később lett ovu mint a múlthónapban.
Ma így,fújjátok felfelé :))
Moha13
2014-06-29 08:56:08
Plum
Akkor jó repedést! :D
Én már megint visszamásztam erre a 36,7-re. Ki érti? :O
kedina
2014-06-28 22:59:56
plumeria14
Hát nem értem. Tegnap este éreztem szurkálást, de ma megint... ??? Lehet 2 volt? Holnap megint tesztelek. Kíváncsi vagyok mit fog mutatni. Elvileg negatívnak kéne lennie.
Megint majdnem együtt van peteérés? :) Drukkolok nagyon nektek! Tudod, neked múltkor is 2 nappal előbb volt pozi az LH teszt, mint ahogy megtörtént a repedés. ( Ha jól emlékszem..)
Jó éjt csajok!
plumeria14
2014-06-28 20:51:47
Tüszőrepesztő szuri bead(at)va, remélem hétfő reggel minden okés lesz. Azt viszont nem értem, hogy tegnap volt nagyon halvány 2. csík az LH teszten, ma pedig full negatív. Na, mindegy!
kedina,
ha pozi volt az LH teszt, akkor szerintem ma hajnalban lehetett az ovud.
szerintem nem ott volt az ovud és véleményem szerint még korai a teszt. Légy még türelmes és várd meg a nemvárt napját!