Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-06-28 07:23:58

KLANITA
Én mindig fekve maradok, kapok kispárnát a fenekem alá.
reggelig ki sem kelek. Ennek ellenére még nem jött össze. :(

niki
Hát, tényleg érdekes a görbéd...nekem is elegem lenne...na, de majd most már biztos jön az ovud, úgyhogy hajrá! :)

Plum
Sikerült felavatni az új franciaágyat? Szurkolok a hétfőhöz. :)
KLANITA
2014-06-28 07:17:23

köszi Szilvita az infokat.
niki95
2014-06-28 06:47:06

Sziasztok! Kezd rohattul elegem lenni a szervezetemből...ma megint esett egy nagyot a hőm...remélem mostmár az ovu miatt mert most egy kicsit besokalltam. :( Mondjatok véleményt!! Szerintetek?
szilvita
2014-06-28 05:29:54

Klanita, együtt lenni mindig érdemes:-) Mi most együtt voltunk minden nap, ahogy észleltem a peteérés jeleit, csak az ovu napján nem, hanem a következő nap hajnalba, és még rá két napra is, okulva az itteni uh-követésekből. Egyébként meg kb.kétnaponta. Fekve maradni érdemes, ha van rá mód, hogy megvárd az elfolyósodást.
KLANITA
2014-06-27 22:06:20

De jó Szilvita!
Olyan jó lenne már ha én is dokihoz mennék ilyen hírekért!! :-)
szilvita
2014-06-27 21:56:08

Sziasztok! Voltam dokinál, 11 mm-es szabályos petezsák, és szikhólyag-kezdemény, így mondta a doki. 5 hetes terhesség. Szerintem 5+4, vagy 5+3 lehetek, ezekből a méretekből azt mondta, febr 28. körül lenne a szülés. Jövő héten kell mennem megint.
KLANITA
2014-06-27 20:41:04

Sziasztok!
Kéredeznék:

Ha túl vagytok az akción meddig szoktatok feküdni és hogyan? (Szükséges ez egyáltalán?)

Ovuláció elött van nyák (tojás fehérje álagú)? Éremes akkor még együtt lenni vagy már késő?

Köszi a válaszokat!

Nóri90
2014-06-27 19:44:03

Nálad most biztos rendben lesz most minden, hisz minden jel arra utal!:-)
Nagyon szorítok!
Dzsudzsa
2014-06-27 19:37:31

Nóri90!
Nálam 4 esetben fordult elő , hogy pozitív a tesztem, majd 2-3 nap elteltével megjött.
Tudom milyen idegörlő. ezért vagyok most is még ideges. A mostani annyiban különbözik, hogy most vasárnap óra erősödik a teszt, ill. tudjuk, hogy a hcg jó.

Ne aggódj, ha nem érzel semmi különöset. Nagyon korán vagy, a menseset lehet csak egy picivel lesz több.
Nóri90
2014-06-27 19:29:11

Köszi Dzsudzsa a biztatást, de úgy tűnik sajnos megjott:-(remélem nincs semmi baj, mert fajdalmat nem érzek. De Neked/Nektek nagyon drukkolok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!