Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Majdnem 2évig szedtem fogamzásgátlót,előtte 28napos ciklusaim voltak. Miután abbahagytam mert babát szeretnénk 2-3hónapig nem jött meg,utána elkezdtem inni a cicka,palástfű teát és az 1hónap alatt meg is hozta a mensimet csak 44-45napos lett. kb.7hónapja próbálkozunk úgyhogy szerintem még lecsökkenhet ez a ciklusszám. Ha még pár hónapig nem jön össze a baba akkor elmegyek kivizsgáltatni magam de addig nem szeretném hogy úgymond tényleg ennyire görcsösen rajta legyünk hogy orvoshoz rohangálok ilyesmi.
plumeria14
2014-06-28 11:58:53
niki95,
így már érthetőbb, de mi okozza, hogy csak 45 naponta menstruálsz? Ha babát szeretnél, akkor szerintem érdemes lenne ennek is utánajárni, ha esetleg még nem tetted volna meg...bár, ha még az elején vagytok a próbálkozós időszaknak, akkor még belefér :)
niki95
2014-06-28 11:47:46
plumeria14
Nem akarok azért állandóan az orvoshoz rohangálni mert azt már túl görcsösnek érezném...egyébként csinálom az ovutesztet, hőmet mérem. Nekem 45napos ciklusaim vannak. És van peteérésem..nekem ilyenkor szokott lenni ovu.
Nézd ez az előző görbém
Adrienn830
2014-06-28 11:08:43
én eddig így álldogálom
plumeria14
2014-06-28 10:11:07
maximail,
korábban én kb 3-szor mentem uh-ra, attól függően, hogy milyen napra esett a 9. nap, mert onnantól kezdve néztük. Mivel nekem viszonylag korán (11. nap környékén) szokott lenni az ovum, ezért addig minden nap mentem, mert jó ütemben növekedtek. Azért kell 24 óránként menni, mert csak úgy lehet tudni, hogy kb mikor repedhetett meg. Ez persze a tüsző méretétől is függ.
Most csak egyszer voltam, a 9. cn-on és mivel elég szép méretű volt (20x17), ezért azt mondta a doki, hogy ma este tüszőrepesztő és hétfő reggel vár inszemre...
maximail
2014-06-28 09:18:51
Plum!
A Neked hányszor kell menned most egy ciklusban orvoshoz?
Nekünk azt mondták, hogy a closty is úgy néz ki, hogy a ciklus végén egyszer el kell menni, megnézik, hogy minden rendben van-e, aztán odaadják a gyógyszert, elmondják, hogy kell szedni, maj a 7., 9. és 11. napon menni kell UH-ra, de lehet, hogy még egyszer, aztán beadják a tüszőrepesztő szurit, és 36 óra múlva akció. Ha inszem, akkor ugyanez, csak 36 óra múlva vissza kell menni inszemre.
plumeria14
2014-06-28 08:40:09
szilvita,
vigyázz magatokra! Meglátod, lassan azon kapod magad, hogy a babaszobát rendezgeted.
niki95,
szerintem csináltass majd egy hormonsort, illetve jó lenne, ha a ciklus 10. napja körül elmennél egyszer egy uh-ra, hogy egyáltalán érésnek indul-e a tüsző, mert a grafikonon sajnos nem utal semmi ovura. Lh tesztet használsz vagy csak a hődet méred? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Moha,
igen, sikerült…már én is nagyon várom a hétfőt…ráadásul sikerült úgy intéznem, hogy az azt követő héten szabin leszek, úgyhogy minden adott lesz a beágyazódáshoz :)
monika80,
szépen alakul!
KLANITA
2014-06-28 08:38:51
Moha 13 köszi az infot.
Én így állok, de sajnos csak hétfőn 12.napon voltunk együtt remélem elég lesz.
Majdnem 2évig szedtem fogamzásgátlót,előtte 28napos ciklusaim voltak. Miután abbahagytam mert babát szeretnénk 2-3hónapig nem jött meg,utána elkezdtem inni a cicka,palástfű teát és az 1hónap alatt meg is hozta a mensimet csak 44-45napos lett. kb.7hónapja próbálkozunk úgyhogy szerintem még lecsökkenhet ez a ciklusszám. Ha még pár hónapig nem jön össze a baba akkor elmegyek kivizsgáltatni magam de addig nem szeretném hogy úgymond tényleg ennyire görcsösen rajta legyünk hogy orvoshoz rohangálok ilyesmi.