Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az az amikor már egy bizonyos idő elteltével lehet látni egy halványan egy második csíkocskát de az még sem olyan mint amikor pozitívat mutat,valami ilyesmi,csak kérdés hogy ennek kell-e fél óra vagy már nálam a 8 percnél is az lett volna,nem tudom
KLANITA
2014-07-04 06:07:09
monika80: nem tudom mi az a száradási csík!
szilvita
2014-07-04 05:57:10
Dzsudzsa! Szerintem, ha jól számolok, te 3 nappal korábban voltál (mármint terhességi nap) és akkor volt 8 mm, én 3nappal később 11 mm a petezsák. Úgy tudo, napi egy mm-t nő. Amúgy nekem júni 2 volt a pé, neked talán júni 8?
monika80
2014-07-04 05:54:25
KLANITA
Én is úgy gondoltam hogy 3 nap múlva ismételek.
8-10 percnél van már száradási csík?
KLANITA
2014-07-04 05:49:04
monika80: talán kicsit korai, de itt mindenki azt írja a halvány csík is csik!! Szerintem várj még pár napot és ha marad a hőd akkor, szupi!!! :-)
Nekem ma így, bár nem teljesen pontos szerintem mert hajnalba volt fent és csak nehezen aludtam vissza.
Szép pénteket nektek!!
szilvita
2014-07-04 05:48:20
Moha:-))))) még akartam is írni valamelyik nap, mikor írtad a mellfeszülést, hogy tesztelj, de aztánmeggondoltam magam. Ugye milyen nehéz elhinni?? Hát hidd el! Gratulálok! Nekem egyébként a 24. nap körül lett olyán a tesztcsík,,mint a kontrollcsík.
Mónika, én még sosem láttam egy teszten száradási csíkot, csak pozi tesztet:-) nekem a 12. napi tesztek közül volt, ami 2 óra múlva lett csíkos, és nem száradási csík volt! Csinálj egy másmilyen tesztet, nekem a prompt lepisilőse mutatta legelőbb reakcióidőn belül.
Dzsudzsa, köszi, ki fogom elemezni a görbéinket:-)
Mi van itt???:-)))
monika80
2014-07-04 04:46:14
8-10 perc eltelténél van már száradási csík?
monika80
2014-07-04 04:45:21
Jó reggelt lányok!
Teszteltem ma reggel,és 8 perc elteltével ott volt halványan a második csíkocska
Meddig lehet leolvasni egy tesztet??
Kicsit korábban keltem és mértem a hőmet mint szoktam de én ma így:
Monika5
2014-07-04 00:16:58
Sziasztok!Én is visszajárok időnként. :)
Moha: Végre! :) Nagyon örülök a hírnek! :) Minden jót kívánok!
Dzsudzsa, neked is hatalmas gratula és boldog babavárást!:)
Capri: örülök, hogy te/ti is jól vagytok. :) Hamar el fog szaladni a fenmaradó idő a kicsi érkezéséig.:) Addig is pihenj sokat! :)
Akiknek még nem sikerült, azoknak továbbra is drukkolok. Mielőbbi gyermekáldást kívánok!
monika80
2014-07-03 20:52:34
KLANITA
Holnap tesztelek reggel,de nem korai még? nekem csak jövöhét Pénteken kellene megjönnie.
Igen épp azt néztem én is ma hogy nagyon jönnek a babák. De szurkolok mindenkinek csajok!!
Az az amikor már egy bizonyos idő elteltével lehet látni egy halványan egy második csíkocskát de az még sem olyan mint amikor pozitívat mutat,valami ilyesmi,csak kérdés hogy ennek kell-e fél óra vagy már nálam a 8 percnél is az lett volna,nem tudom