Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2014-07-04 06:10:35

KLANITA

Az az amikor már egy bizonyos idő elteltével lehet látni egy halványan egy második csíkocskát de az még sem olyan mint amikor pozitívat mutat,valami ilyesmi,csak kérdés hogy ennek kell-e fél óra vagy már nálam a 8 percnél is az lett volna,nem tudom
KLANITA
2014-07-04 06:07:09

monika80: nem tudom mi az a száradási csík!
szilvita
2014-07-04 05:57:10

Dzsudzsa! Szerintem, ha jól számolok, te 3 nappal korábban voltál (mármint terhességi nap) és akkor volt 8 mm, én 3nappal később 11 mm a petezsák. Úgy tudo, napi egy mm-t nő. Amúgy nekem júni 2 volt a pé, neked talán júni 8?
monika80
2014-07-04 05:54:25

KLANITA

Én is úgy gondoltam hogy 3 nap múlva ismételek.
8-10 percnél van már száradási csík?
KLANITA
2014-07-04 05:49:04

monika80: talán kicsit korai, de itt mindenki azt írja a halvány csík is csik!! Szerintem várj még pár napot és ha marad a hőd akkor, szupi!!! :-)

Nekem ma így, bár nem teljesen pontos szerintem mert hajnalba volt fent és csak nehezen aludtam vissza.

Szép pénteket nektek!!

szilvita
2014-07-04 05:48:20

Moha:-))))) még akartam is írni valamelyik nap, mikor írtad a mellfeszülést, hogy tesztelj, de aztánmeggondoltam magam. Ugye milyen nehéz elhinni?? Hát hidd el! Gratulálok! Nekem egyébként a 24. nap körül lett olyán a tesztcsík,,mint a kontrollcsík.

Mónika, én még sosem láttam egy teszten száradási csíkot, csak pozi tesztet:-) nekem a 12. napi tesztek közül volt, ami 2 óra múlva lett csíkos, és nem száradási csík volt! Csinálj egy másmilyen tesztet, nekem a prompt lepisilőse mutatta legelőbb reakcióidőn belül.

Dzsudzsa, köszi, ki fogom elemezni a görbéinket:-)
Mi van itt???:-)))
monika80
2014-07-04 04:46:14

8-10 perc eltelténél van már száradási csík?
monika80
2014-07-04 04:45:21

Jó reggelt lányok!

Teszteltem ma reggel,és 8 perc elteltével ott volt halványan a második csíkocska
Meddig lehet leolvasni egy tesztet??
Kicsit korábban keltem és mértem a hőmet mint szoktam de én ma így:
Monika5
2014-07-04 00:16:58

Sziasztok!Én is visszajárok időnként. :)

Moha: Végre! :) Nagyon örülök a hírnek! :) Minden jót kívánok!

Dzsudzsa, neked is hatalmas gratula és boldog babavárást!:)

Capri: örülök, hogy te/ti is jól vagytok. :) Hamar el fog szaladni a fenmaradó idő a kicsi érkezéséig.:) Addig is pihenj sokat! :)

Akiknek még nem sikerült, azoknak továbbra is drukkolok. Mielőbbi gyermekáldást kívánok!

monika80
2014-07-03 20:52:34

KLANITA

Holnap tesztelek reggel,de nem korai még? nekem csak jövöhét Pénteken kellene megjönnie.
Igen épp azt néztem én is ma hogy nagyon jönnek a babák. De szurkolok mindenkinek csajok!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!