Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2014-07-03 07:12:13

emikez
Köszönöm. Én is nagyon remélem, hogy ez tényleg az, aminek látszik...
Olyan furi, nem merek annyira örülni, mint ahogyan azt már annyiszor de annyiszor elképzeltem...:)
Ez a 18. ciklusunk...és a 16. hónap...
emikez
2014-07-03 07:05:06

Moha tiszta szívböl gratulálok remélem erösödni fog neked aza második csík nagyon meg érdemelnéd már:)
emikez
2014-07-03 07:00:22

Kezdekbe csavarodni hogy mivan már mehetne fel arraszámitotam hogy ma fel megy nem értem minden jel meg volt mint máskor ovunál ezért furi mindig érzem hogy mikor van most is éreztem de valami nem koser
Moha13
2014-07-03 06:57:17

Ja, a lényeget kihagytam...
...én tényleg menstruáltam, nem csak ilyen pöttyök meg egyebek, hanem olyan rendesen megjött és meg is volt két napig erősen. A 4. napon már csak ici-pici barnászás volt, mint mindig így múlik el a mensim, 5 napon semmi, de együtt voltunk és másnap reggel a wc-n ülve éreztem, hogy valami folyik belőlem és véres nyálka volt...gondoltam, ez még a mensi utószele lehet az együttlét miatt. Szerintetek ez jelent valami rosszat, hogy meg is jött rendesen, meg pl. hétfőn enyhén barnás nyákom volt? Aztán kedden elkezdett fájni a mellem (pont azután, hogy megtudtam, hogy egy unokatestvérem pár napja szült, és jól elsirattam megint magamat, hogy nekem miért nem sikerül és fog-e egyáltalán), és tegnap is úgy ébredtem, hogy fájtak a melleim, na meg a hm is fölfelé ment...
Ja, még ennyi tünetem volt így visszagondolva, hogy kb. 1 hete sürgős lett a pisilés, azaz amint megérzem, hogy mennem kell, akkor rögtön nagyon kell és azonnal, nem úgy, mint normálisan, hogy érzi az ember, de még egy darabig elvan vele...
Nem tudom elhinni...
monika80
2014-07-03 06:49:38

Jó reggelt lányok!

Én ma így:
Moha13
2014-07-03 06:48:22

és az előző ciklus:
Együttlétek: a ciklus 10.,14.,16.,19., és 29. napja.
Moha13
2014-07-03 06:46:51

Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek, aki próbálta kitalálni, hová megy a hőm...
...én teljes sokkban vagyok tegnap óta...ugyanis annyira fájt a mellem, hogy gondoltam csak úgy, a biztonság kedvéért az esélytelenek nyugalmával veszek tesztet, hogy majd mehessek dokihoz, hogy valami van a hormonjaimmal...
...aztán hazaértem és pozit teszteltem. Nagyon halvány a második csík, de látszik, a férjem is "jól látható"-nak címkézte. :)
Tegnap nagyon örültem, azt hiszem, nem is tudom felfogni, hogy két csíkos tesztet látok...meg olyan furi az egész.
Lányok...ez annyira furcsa...nem értek semmit.
Ma reggel csináltam még egy tesztet, mert azt gondoltam, a tegnapi azért lett halvány, mert indulás előtt sokat ittam, utána kb. 1 órával teszteltem, de a ma reggeli iy ugyanolyan halvány, tehát ez nem lehet az utolsó ovumból, mert akkor már 21. dpo-n lennék. Viszont mensi előtt együtt voltunk, annak pont 14 napja, lehet, hogy ott történt valami?
Becsatolom az előző ciklusomat és a mostanit is...
Csak remélni tudom, hogy nem az előző ovum volt az időpont, mert akkor már erősebb csíknak kellene lennie...ugye?
Hihetetlen ez az egész...
Csináljak másik féle tesztet is?
Lefotózni még nem sikerült, mert tegnap egész nap a házfelújításon dolgoztunk késő estig, és ma is ez lesz...de majd megpróbálom.
niki95
2014-07-03 06:37:40

Sziasztok! Szépen emelkedik eddig ;) Szurkoljatok hogy még feljebb menjen! ;) Ma így
KLANITA
2014-07-03 05:37:38

Én ma így!!! Alakul!
szilvita
2014-07-03 05:11:51

Dzsudzsa! Gratulálok! Neked mikor volt az ovud? Be tudnád csatolni a görbéd? Nekem ugye júni 2, és múlt pénteken volt 11 mm a petezsák, az júni 27. Holnap kéne megint mennem, de nem fogok, majd csak 14-én, mert pénteken indulunk nyaralni, és ha pénteken nem lenne szívhang, egész végig ezen stresszelnék. Inkább utána megyek. Akkor leszek 7+6 napos, akkor már látni kell mindent. Nagyon lassan telnek a napok:-(

Lányok, igaza van Kedinának, kétnaponta össze kell bújni!! Abból lesz a gyerek, nem a számolásból, mérésből!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!