Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-07-03 20:39:52

monika80 szerintem csinálj egy tesztet, nem vesztesz semmit. Most nagy megindultak a babák.
monika80
2014-07-03 20:36:39

Fantasyc

köszönöm hogy válaszoltál és hogy szoritasz. holnap reggel teszteljek? mert a mait csak úgy teszteltem és a második vizeletból ami nem igazán alkalmas egy korai terhesség kimutatására. Az ovulációtol számítva számoljam a napokat?
Fantasyc
2014-07-03 19:00:59

monika80 ne stresszelj!!!!
Tudod a szabály, hogy ne ess kétségbe!!! A halvány csík is csík, de csinálj majd egyet a reggeli vizeletből is. Ha megint megjelenik, akkor izgulhatsz egy picit. :-) Valaki mondta itt nem olyan régen, hogy nem foglalkozunk a cseppekkel, ide tartozik a rózsaszín valami is. Nyugalom, én nagyon szorítok!!!! A görbe igazán reménykeltő! :-)
monika80
2014-07-03 18:36:02

Fantasyc

Szia igen annak tűnik,lenne is egy kérdésem.
Most hogy voltam a wc-én jött egy minimálisan egy pici rózsaszínes valami ahogy megtöröltem,az mitől lehet? nem volt most nemi élet az elmúlt 2 napban arra gondoltam hogy lehet megsértettük volna,ezért nem tudom mitől lehet. Ma csináltam egy terhességi tesztet de sajnos nem az első vizeletből hanem a másodikból,és úgy kb 8 perc elteltével nagyon halványan ott volt a másik csíkocska is,de lehet csak oda képzeltem nem tudom. feszülnek a melleim is és érzékeny,és csak jövőhéten péntekre várom a mensimet.
Fantasyc
2014-07-03 16:23:20

Moha!!!! Ugye megmondtam!!! :-)
Gratulálok, remélem, hogy az a csík erősödik minél hamarabb.A lányoknak igazuk van, vérvétel gyorsan és akkor megnyugodnál.
Ez a heti statisztika nagyon jól alakul, minden napra egy kismama. :-)

monika80, a te görbéd is nagyon biztató, szépen fent van a hőd, szorítok!!!!

Nekem még mindig semmi extra, várom az ovut, hátha valamelyik nap magamat is bejegyezhetem. :-)
Dzsudzsa
2014-07-03 16:00:48

Szilvita!
Csatolom a görbémet. Szerintem az ovum nem ott volt, ahová a rendszer jelzi, hanem pár nappal előbb (de már ki tudja) Jún. 26-án voltam orvosnál, aki látott egy pici pöttyöt, de még csak valószínűsítette, hogy az petezsák. Jún. 27-én voltam vérvételen, ott lett a hcg-m 800. Majd tegnapelőtt voltam ismét uh-on, akkor volt 8mm-es a petezsák. Először megijedtem, mert nem kerek, hanem ovális alakja van (előző terhességnél kerek volt ) , de az ovos azt mondta, teljesen szabályos, és megfelel az időnek, ahol járok.
Capri!
Köszönöm, és szép pocakosodást Neked! Már biztos alakul a pocakod :) Nagyon jó egészséget Nektek!
Moha13!
Szóhoz jutni nem tudok. Csak nézek, mint a lukinyúl. Nagyon várom a következő híreket.
De, ahogy előttem is írták, a vérvétel ad megnyugtató választ.
monika80
2014-07-03 15:01:45

Moha13

Szerintem az ovud is előbb volt mint ahová a rendszer tette,én azt gondolom hogy 15-én volt az ovud és ha ti a pároddal 14 napodon voltatok együtt akkor jöhetett össze.
De nagyon gratulálok nektek!!
Szesen
2014-07-03 14:27:50

Sziasztok!

Moha nagyon szorítok!
Néztem a görbéd, és elég kecsegtető a 10,14,16 napi együttlét:))) Szerintem valamikor akkor termékenyülhettél meg......

És egyet értek az előttem szólóval. Vérvétel.
Az tutira segít a kérdésben, abból kb lehet következtetni a terhesség idejére.
Nem tudom nálatok, hogy megy de van olyan intézmény ahova csak mész leveszik a vért és 30 perc múlva eredmény van amit ha nem vársz meg lehet később telózni...
Mindez 2000 Ft (nem sokkal több mint egy teszt) sorbaállás nélkül, mindössze 5 perc. Kb mintha elmész a patikába egy tesztért...csak ugye ez pontosabb eredményt ad!:)
Katicabogár5
2014-07-03 13:45:32

moha gratulálok nagyon... remélem lassan én is csatlakozom 15 próbálkozós hónapom
paramami
2014-07-03 13:36:02

Gratulálok a kismamiknak! Már többször akartam írni, hogy kitartás lesz itt pozi teszt, csak nem akartam itt kismamiként okoskodni...:)
Moha nagyon drukkolok, hogy rendben legyen a kis albérlőd. Vigyázz magadra, semmi emelgetés és minél hamarabb doki. A vérvétel tényleg jó ötlet, abból látszódna hol jársz :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!