Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
tyupók
2014-07-03 09:50:22

Sziasztok! Rég jártam errefelé,először is gratulálok az új kismamiknak!
Segítséget szeretnék kérni.
Most van a 3. clostis hónapom,túl vagyok 2 missed ab-n. 13.napon voltam uh-on. ott volt a 2 nagy tüszőm,majd a 20.napon még egy uh akkor 3 nagy tüsző.ezek után nagyon reménykedtünk ebben a hónapban,de nem értem,mi törtènik,tegnapra leesett a hőm,mára meg visszament. 2 napja van kevés barna váladélom,cici,poci fájás,szurkálás van ez lehet a közelgő mensitől, rossz közérzet,hányinger ez meg lehet gyógyszertől(bromo). Ált.24-27 naposak a ciklusaim,tnap előtt du csináltam egy 25-ös tesztet negatìv.
De véleményeznétek a görbémet?légyszi,mert én egyáltalán nrm értem.
KLANITA
2014-07-03 09:22:54

Moha13 hát ez nem semmi, nagyon nagyon szorítok neked! Írj ha van új hired! :-)

Mónika80 szép a görbéd!

Nekem most nagyon kirakta az ovumat, de hát ha!
capri
2014-07-03 08:47:37

Sziasztok!
Párnaponta elolvasom a fejleményeket, de most muszáj, hogy hozzá is szóljak! :-)
Először is Dzsudzsa, naaaaagy gratula, őszintén kívánom, hogy minden rendben legyen, és gond nélkül teljen a következő 7-8 hónapod! :-)
Moha, hú, hát a Te sztorid meg... Nagyon-nagyon drukkolok, hogy teljesüljön az, amire olyan régóta vársz már! :-) Ismerek velem nagyjából egyidős kismamát, akinek megjött a mensije, aztán pár nap múlva kiderült, hogy babát vár, szóval tényleg van ilyen! ;-) Majd ha tudod, tölts fel képet a tesztről, én is kíváncsi vagyok rá. Ha jól emlékszem, egyik nap írtad, hogy mensi előtt teszteltél és az negatív volt. Ha már akkor is + lett volna, és ahhoz képest nem erősödne vagy halványodna, az nem lenne túl jó jel, de így tényleg a mensi előtti összebújás lehetett sikeres. (És csak egy rossz példa tőlem, amit nem kell követni: 9 hetesen csináltam kettő tesztet, és mindkettő teljesen halvány volt, kb. fele olyan, mint a kontrollcsík! El tudjátok képzelni, hogy beparáztam - másnap volt időpontom orvoshoz -, de szerencsére minden rendben volt.) Nekem 5+1 hetesen egyértelműen látszott a petezsák, szóval kérjél csak időpontot a dokihoz! ;-) Az építkezésen meg csak óvatosan!
Amúgy velünk minden rendben, ma töltöttem be a 27 hetet, lassan 3. trimeszter... Áááá, hihetetlen ám még nekem is, hogy 3 hónap múlva lesz egy babám. Szombaton megyünk 5D-s uh-ra, már nagyon várom, hogy lássuk a pofiját! (Meg hogy újra megerősítsék, hogy kislány. :-) )
Moha13
2014-07-03 08:33:25

Plum
Nem tudok most sehová sem elmenni, mert most is rohanok ki a házhoz, mert már mindenki ott van és csináljuk a tetőt. :)
plumeria14
2014-07-03 08:27:52

MOha,
tényleg nem tipikus, de szabályos görbéből már neked is volt néhány...Én is a mensi előttire tippelnék, de valamikor majdcsak kiderül a rejtély :)
Hcg vérvételre sehol nem tudsz elmenni, hogy ne kelljen 2 hetet várnod? Budapesti vagy egyébként?
Én hozzájuk szoktam járni: http://www.laboratoriumkft.hu/
A HCG vérvétel 1.800 Ft és aznapra megvan az eredmény.
Moha13
2014-07-03 08:11:23

Plum
A dokinhoz mindig valami két hétre előre kell időpontot kérni, ezért is szeretném tudni, hogy hol tarthatok, mikor történhetett a nagy találkozás, mert ha megyek UH-ra, jó lenne, ha már látna is valamit, hogy megnyugodjak.
Veszek majd egy digitális tesztet...és meglátjuk.

A tcoyf-en vezetett görbémből kiszedtem a mensit és pecsételést raktam a helyére (előtte is van 2 napos, ahol szerintem az ovum volt) így egyberakta az előző és ezt a ciklusomat, meg akartam nézni, hogy néz ki egyben, mert nyilván nem ebben a ciklusban fogant.
Itt látszanak az együttlétek is, lehet találgatni, de én a mensi előttire tippelek. Mindenesetre érdekes. Nem néz ki tipikus babásgörbének. :)
http://tcoyf.com/media/p/1846774.aspx
plumeria14
2014-07-03 07:51:33

kedina,
nem tűnök el, de már nem mérek. Végül nem mentem vissza, próbálom lazábbra venni a dolgot és bízom benne, hogy a természet elintézte a dolgát és tutira megrepedt mindkét tüsző.

szilvita,
első családi nyaralás :)
A kétnaponta történő összebújásnál is kell ám számolni, tegnap igen, ma nem, holnap igen, holnapután nem – bár egy kicsit másabb a matek!

Moha,
nem hiszek a fülemnek!!!! Most ez komoly? Nagyon kíváncsi vagyok minden újabb fejleményre, mert ez tényleg hihetetlennek tűnik… Szerintem érdemes lenne más tesztet is kipróbálnod, illetve ha van rá lehetőséged, akkor hívd fel a dokidat. Vagy a legjobb és legmegnyugtatóbb az lenne, ha elmennél hcg vérvételre, az a tuti!
emikez
2014-07-03 07:44:30

Moha nagyon várom az eredményt én is kiváncsi vagyok hogy mikor jöhetet össze enyit az ovuláciokrol mi látod vanak csodák
Moha13
2014-07-03 07:21:20

emikez
Igen, szeretnék venni egy ilyet...mert tényleg fogalmam sincs, mikor jöhetett össze...

Nagyon szorítok, hogy Te is és mindenki mihamarabb pozit teszteljen!!!

kedina
Egyébként Plumnál már nem tüszőkukkra várunk, hanem eredményre, ugyanis megvolt az inszeme hétfőn. :)
emikez
2014-07-03 07:15:50

Moha mikor tesztelsz leközelebb ugy tudom hogy a digitális teszt pontosab mint a normálisak szerintem probáld meg azal olyan 2000 forint körül van de lehet dm ben vagy valahol olcsom az legaláb ki irja hogy hanyadik hétben vagy.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!