Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha
Tudom, hogy nem tüszőkukkra vár, de mondta, hogy vissza akar menni megnézetni, hogy tuti kiszabadultak e petécskék. :)
Nézd, szerintem ez előző havi baba, csak bezavart a vérezgetés. Szerintem már 5 hét körül járhatsz (2+3)
Kész eldöntöttem, elkezdünk építkezni mi is!!! :D
tyupók
mikor hormonokkal megtámogatnak egy ciklust, akkor nagyon nehéz hő alapján bármit is mondani.
UH szerint mikor volt tüszőrepedésed?
kedina
2014-07-03 12:37:47
Moha13
Wáááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Boldogság!!!! Én megkönnyeztem!!!
KLANITA
2014-07-03 11:35:02
FBAndi igen, eddig nem volt ilyen ez a 9. ciklusom, általába 25-28 naposak és 12-14 körül szokott lenni! Bár ovu tesztet még soha nem csináltam. 19. (szom.) napon voltunk együtt, olyan jó lenne ha jönne a kistesó! :-)
KatkaManó
2014-07-03 11:24:52
Moha ez hihetetlen, teljesen megkönnyeztem a sztorit :):)
Látod, most mással voltál elfoglalva és az esélytelenek nyugalmával álltál a dolgokhoz és tessék !!!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen és gyere a hírekkel :)
FBAndi
2014-07-03 10:56:50
Kedves KLANITA,
Igen, valóban jó későn van az ovud. Neked szabályosak a ciklusaid?
Nekem az LH teszt pozitív volt a 15 napon (29-én), szóval így végképp nem értem :( Ellenben semmi más nem "igazolta" az ovut...
Viszont neked most fent van a hőd :) Szorítok, hogy babás görbe legyen :)
KLANITA
2014-07-03 10:41:33
Tyupók: remélem neked is jó hónap lesz. Most nagyon beindult mindenki. Remélem holnap is marad a hőd és akkor hátha.
FBandi: nekem is nagyjából ilyen a görbém és az ovut egészen kirakta.
Montanába nagyon furi dolgok történnek.
FBAndi
2014-07-03 09:55:26
Sziasztok!
Moha, szívből gratulálok!! És látod, csodák igenis léteznek ;)
Én ma elkeseredtem... Nem tudom, hogy ez most mi. :((
tyupók
2014-07-03 09:51:47
Lemaradt a vége. Szerintetek reménykedhetünk? Köszi h segítetek.