Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2014-07-04 08:25:31

Lányok most csináltam egy clearblue teszteltem és pozitív lányok!!! :) :)
Hogy kell ide képet feltöletni? kíváncsi lennék mit mondtok
csillka
2014-07-04 08:23:30

Sziasztok,
de jó látni, hogy nem én vagyok az egyetlen pocakos aki követi mi történik a többiekkel :D

Moha, látod milyen sokszor mondtam, hogy a dolgok nem olyan törvényszerűek, ahogy azt pl. az orvosok előírják. Lehet a teák? Nagyon drukkolok.

Capri, jó hallani rólatok. Ahogy írtad, néha tényleg olyan hihetetlen felfogni, hogy megtörtén. Épp a napokban mondtam a férjemnek, hogy annyi év után tényleg velünk történik ez? Most már kezdem elhinni. :)

Monika? azt hiszem te kérdezted a tesztcsíkokat. Én a 27. nap teszteltem egy halványat,(30+ napos ciklusaim voltak) és napokon át nem erősödött. Kb egy hét után erősödött csak, most meg úgy táncol a hasamba, hogy öröm érezni.

A hétvégén voltam egy eseményen, és majdnem minden 10. nő babát várt. Vagy az én szemem szúrja ki jobban mint eddig, de én azt mondom szezon van.
Mi ma megyünk dokihoz, a 18. heti vizsgálatra. Bizom benne, hogy minden rendben és megmondják a nemét is.

Név szerint nem tudok mindenkit említeni, de aki várakoznak, azoknak türelmet és mielőbbi két csikot kívánok. A kismamáknak pedig azt, hogy élvezzük minden percét, hisz annyit vártunk rá.

monika80
2014-07-04 08:19:14

Segítséget szeretnék kérni

Melyik számít reggeli vizeletnek? A hajnali 04:15 vagy a 07:15?
FBAndi
2014-07-04 08:13:14

Jó reggelt Mindenkinek!

Nekem ma felment a hőm. Egyik nap leesik, a másik nap felmegy. Valaki tud erre magyarázatot adni nekem? :( Ez így "normális" szerintetek?
emikez
2014-07-04 08:08:09

hát mostmár komolyan nem tudom mikor lesz már ovulácio pedig a teszt pozitiv volt 27kén le eset 36,3 ra lehet nem repedt meg meg fog ez még egyáltalán
kedina
2014-07-04 07:53:18

Bocs, 29-én. :)
kedina
2014-07-04 07:52:29

Mi van itt? Bababumm? :D
Gratulálok mindenkinek!
Nekünk meg kitartást!

Én fentebb. 30-án volt ovum, üzenem a rendszernek ismét!!
monika80
2014-07-04 07:12:27

Paramami

Köszönöm a válaszodat
Mindig ugyan azt veszem.
De van olyan terhességi teszt ami már a korai terhességet ki mutatja? Ha van nevet tudnátok mondani? Én a Medi-Lab-ot szoktam venni az nekem mindig bevált de úgy hallottam hogy van ettől jobb is,vagy is erősebb is.
paramami
2014-07-04 07:09:23

monika80

8 perc után nem mondanám, hogy száradási csík van, az inkább több óra után (mert hogy addigra szárad meg :))))
Tesztelj kétnaponta! Lehetőleg ugyanazzal a márkával, ha erősödik akkor minden rendben lesz. A legegyszerűbb egy vérvétel :) az sokkal biztosabbat mutat :)
tyupók
2014-07-04 06:12:03

Sajnos ma reggelre ismét leesett a hőm és megjött :'(
Moha,Dzsudzsa,Monika gratulálok és boldog babavárást kívànok :-) !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!