Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok!
Úgy néz ki, hogy megjön és a húgomnak is! Hogy működhetünk így egyszerre?
Persze Moha után a mensi se biztos! :-)
KLANITA
2014-07-09 14:02:43
Moha13
Hogy vagy/tok? Dokihoz betudtál jelentkezni?
KLANITA
2014-07-09 12:47:33
FBAndi
hát igen tiszta jó lenne!
Szerintem ha marad a hőd fent lehet megint átrakja az ovut! Ovu tesztet én még nem csináltam!
FBAndi
2014-07-09 12:18:42
KLANITA
Amióta nem szedem a gyógyszert, egyszer volt 24 napos, az összes többi ciklusom 27-29 nap. Tehát mondhatni pontos... Ettől függetlenül lehet, igen, hogy most (is) van ovu. Csak az nem hagy nyugodni, hogy 15-én volt pozitív az ovu teszt, mondjuk a reggeli első vizelettel és állítólag azzal nem az igazi... Szóval lehet mégsem volt pozitív :D.
Akkor gyarapszik nálatok a család rendesen :) Legalábbis már ott motoszkál hugod gondolatai közt is :) A te görbéd nagyon szépen fent maradt, izgalmas :) Kíváncsian várom, hogy mi lesz :)
KLANITA
2014-07-09 10:47:32
FBAndi
Hány napos szokott lenni a ciklusod? Lehet most volt, nem?
Egy picit megint érzek szurkálodást, bizsergést most egy fél órája.
Én is nagyon kiváncsi vagyok már ma vagyok 28. napba! Legkésöbb a hvégéig kiderül!
Amit még nem mondtam hogy a húgomnak is akkor volt meg mint nekem, még neki se jött meg! Most volt az esküvöjük és ők is baba projektbe vannak!
FBAndi
2014-07-09 09:51:51
Sziasztok,
KLANITA, én már úgy izgulok :) Remélem nagyon, hogy sikeres hónapot zársz :) Még mindig úgy érzed, hogy meg akar jönni?
kedina, sajnálom... :(
Nekem ma még fentebb a hőm, cserébe a rendszer elhalványította az ovut :) Ez a hónap ovu szempontjából már a 4. verzió...
Nektek mi a véleményetek? Kíváncsi lennék rá nagyon nagyon..
niki95
2014-07-09 09:03:52
Sziasztok! Ma így
KLANITA
2014-07-09 08:52:32
kedina igyekszem türelmes lenni!
emikez
2014-07-09 08:22:11
kedina igen fenteb szokot 37 van amikor több kevesebb olyan 36,9,36,8
kedina
2014-07-09 07:56:40
emikez
Nagyon érdekes görbéd van. Viszont megnyugodott. Luteálisban fentebb szokott lenni a hőd?
Klanita
Türelem. Én azt mondom 14.dpo előtt nem érdemes tesztelni.
Mondjuk én is elhasználtam párat...:(
Kívánok neked egy szép pozitív tesztet!
Hát nekem 36,7-el valamikor már megjön. Legkorábban péntekre nem várom. Nem épp egy tipikus babbás görbe... De már csak közönyt érzek...:/
Úgy néz ki, hogy megjön és a húgomnak is! Hogy működhetünk így egyszerre?
Persze Moha után a mensi se biztos! :-)