Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emikez
2014-07-10 07:28:05

sziasztok ma igy elvileg holnap holnapután kell meg jönie de ilyen görbével fogalmamsincs
KLANITA
2014-07-10 05:58:17

Móni

Köszi, szerencsére nem vagyok nagyon letörve. Persze jó lett volna, de már éreztem hogy nem sikerül és így nem ért váratlanul.
Nekem már var egy kisfiam és ezért nem görcsölök rajta ha nem sikerül az se baj, de ha lesz tesója akkor az nagyon szuper lesz.

monika80
2014-07-10 05:27:43

KLANITA

Nagyon sajnálom hogy így alakult.
Fel a fejjel,még a nyáron biztos lesz baba,csak ne stresszel rajta sokat.
Én is mikor feladtam agyban rá 2 hónapra jött is.
A barátnőm 37 éves és 4 éve próbálkozik,elege lett és azt mondta jön jön ha nem nem. és És 3 hónapra rá állapotos lett,most 4 hónapos kismama.
Kicsit próbálj meg lazítani,tudom nem könnyű és könnyű mondanom,de azzal ha idegeskedsz rajta az sem jó.
Kitartás! Szurkolok neked
KLANITA
2014-07-10 05:05:45

Sziasztok!

Mónika, de jó hogy hajnalba gondoltál rám. Köszi!

Sajnos nem kell tesztelnem,mert reggelre leesett a hőm és már barnázok is. Nem jött össze ez a hónap.

Így állok ma:
monika80
2014-07-10 04:12:44

Jó reggelt lányok!

KLANITA

Remélem maradt a hőd és pozitívat tesztelsz,már nagyon várom!!
maximail
2014-07-09 17:28:07

Katicabogár!

Én a hőmérőzést már rég feladtam. Nagyjából a végére érünk a kivizsgálásoknak is, és sehol semmi. A következő ciklus után megkezdjük a Closty-t, aztán ha nem jön be, jön az inszem, és így tovább.
Én attól vagyok most kiborulva, hogy nem találtak semmi okot (ami persze egyfelől jó is), és úgy vagyok vele, hogy ha nincs semmi gond, jók a hormonértékek, van peteérésem, a férjemnek tökéletesek az eredményei, akkor hogy tudna segíteni a Closty, az inszem, vagy a lombik? A tökéleteset tökéletesíti? Vagy hogyan? Most azt érzem, hogy nem hiszek ezekben, de már abban sem, hogy magától összejön. De majd összeszedem magam, csak a munkám is rengeteg most, és azt hiszem, fáradt vagyok...
Katicabogár5
2014-07-09 17:26:49

köszi monika mi igazából mikor elmúlik onnantól minden másnap együtt vagyunk ha itthon van a férjem :D a hőmérőzést én sem hagyom el csak nem jegyzetelem inkább így magamnak mérem
monika80
2014-07-09 17:02:40

Katicabogár5

Szia
Én is azt tudom neked csak tanácsolni mint a többiek is hogy ne stresszelj sokat a bébin,és hídd el akkor jönni fog.
Én is azt tettem,csak mértem a hőmet és jegyzeteltem. De azért jó ha tudod hogy nem feltétlen csak a közép időben eshetsz teherbe,én általában mikor a mensim el áll akkor vagyok nagyon fogékony. Akkor is próbálkozzatok .
Renicsek
2014-07-09 16:26:07

Sziasztok! Én már nem értek semmit. Ebben a hónapban már ez a 3.hely,ahová berakta az ovum, de nem halványan jelölte. Hát így aztán nehéz lesz kitalálni hogy most mi van. Szerintetek miért? Ráadásul 4napig volt meg,be is jelöltem de odarakta az ovumat. Őrület.
Katicabogár5
2014-07-09 15:41:17

Pluméria, kedina, Fantasyc

Tudom mit éreztek én is ki vagyok bukva. Körülöttem mindenki terhes, szült mostanában vagy már van gyerek. Már a férjem is mondta hogy neki is rossz hogy mindenkinek sikerül csak nekünk nem. Most megpróbálok nem erre koncentrálni hátra az válik be. DE én mint moha elhatároztam hogy még a nyáron de legkésőbb ősszel babás leszek mert a szülinapomon pocakos szeretnék lenni. Barátnőm nem olyan rég jelentette be hogy terhes teljesen kész voltam pár napig aztán bíztam benne hogy én is az vagyok és megjött :( de nem tudok mit csinálni... mindenki mondja hogy ne görcsöljek de olyan nehéz nem meg állni hogy ne mérjem a hőm és ne ezen agyaljak pedig lehet hogy egy kicsit tényleg el kell engedni magam és jönne is a picike. :D Tartsunk össze és biztassuk egymást és nem sokára mi is boldog kismamák leszünk :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!