Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
én is új vagyok a fórumon, de a lányok nagyon kedvesek és segítőkészek, szóval szerintem nem kell félned, hogy "belerondítasz a csapatba" :)
Lenne egy kérdésem!
Tegnap nagyon felszaladt a hőm, 37-re, ami nekem még szinte soha nem volt (megfázást leszámítva) és KLANITA említetted, hogy nem lehet-e, hogy most van az ovum. Erre kíváncsiságból csináltam tegnap is meg ma is (ma itthon vagyok) egy-egy ovu tesztet és majdnem pozitív.. kezd erősődni a csík. Ez így normális? 3 napon belül várom, illetve nem várom, lehet megint van ovum szerintetek?
Köszi előre is a válaszotokat!
erdibetty
2014-07-10 12:52:41
Sziasztok. Még új vagyok itt, ìgy remélem nem rondìtok bele a csapatba. Mi is egy ideje próbálkozunk, sajnos hiába. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nem könnyű nem a babára gondolni, mikor sikerül, hogyan időzítsük a dolgokat stb. Katicabogár5 : nekem is ősszel lesz a születésnapom és én is nagyon szeretnék a születésnapomon babàs lenni. Még pár nap és elkezdem szedni az Utrogestant és bízom benne, hogy segìteni fog. Körülöttem is mindenki babàs, és nagyon rossz hogy nekünk nem akaròdzik sikerülni. Mindenkinek drukkolok!!!
emikez
2014-07-10 12:45:58
ezt olvasátok el ez is csoda az biztos
http://hir.ma/egeszseg/csodababa-tulelte-a-vetelest-es-az-abortusztablettat-fotok/396539?utm_source=JMH3&utm_medium=JMH3&utm_campaign=JMH3
Katicabogár5
2014-07-10 12:30:24
monika
Elhiszem hogy ki vagy. Nálunk is pont ez van hogy minden tökéletes de még sem jön a baba. Augusztusban megyek vissza a dokihoz és kiderül hogy merre tovább. Én azt érzem hogy teljesen belefáradtam ebbe és kimerültem. Nem akarom, hogy felemésszen minket ez a probléma. Majd lesz valahogy és reméljük a legpozitívabbakat. :D
plumeria14
2014-07-10 12:23:26
kedina,
nekem 14.-én telik le a 14 nap :) Egyelőre semmi, ami néha bosszant, mert olyan jó lenne, ha valamilyen kis jel utalna arra, hogy most összejött. Néha, amikor azt érzem, hogy olyan fura a méhem, feszít vagy valami ilyesmi, akkor egy kicsit elkezdek reménykedni, de amikor ezt érzem, akkor olyan, mintha el is múlna...tegnap este, amikor lefeküdtem, akkor érdekes érzés volt, mert a méhemet melegebbnek éreztem, pedig nem is arra koncentráltam...szóval nem tudom, lehet, hogy feleslegesen keresem és várom a jeleket :( vagy mégsem??? Istenem, de jó is lenne!
Moha,
kezdem aggódni miattad! Miért nem írsz????
kedina
2014-07-10 11:48:32
plum
Te hogy vagy? Mikor telik le a 14.nap?
Moha??? :)
plumeria14
2014-07-10 10:10:31
Moha,
merre vagy? Mikor mész dokihoz?
FBAndi
2014-07-10 09:55:57
Sziasztok,
én ma így... az ovu a helyén, lehet tegnap csak valami baj volt a rendszerrel, azért halványította el.
KLANITA, legközelebb ;)
Szép napot!
kedina
2014-07-10 07:55:25
Akarom mondani legkésőbb holnap...:D
Jó reggelt!
Hosszú volt a tegnapi meccs.....
kedina
2014-07-10 07:54:35
Igazából ötletem sincs. Ilyen hővel, elvileg legkésőbb meg kéne jönnie, de remélem visszamegy.
Maximail
És az IR-rel mivan? Most neked van, v nincs?
én is új vagyok a fórumon, de a lányok nagyon kedvesek és segítőkészek, szóval szerintem nem kell félned, hogy "belerondítasz a csapatba" :)
Lenne egy kérdésem!
Tegnap nagyon felszaladt a hőm, 37-re, ami nekem még szinte soha nem volt (megfázást leszámítva) és KLANITA említetted, hogy nem lehet-e, hogy most van az ovum. Erre kíváncsiságból csináltam tegnap is meg ma is (ma itthon vagyok) egy-egy ovu tesztet és majdnem pozitív.. kezd erősődni a csík. Ez így normális? 3 napon belül várom, illetve nem várom, lehet megint van ovum szerintetek?
Köszi előre is a válaszotokat!