Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én is feladtam csak mértem a hőmet,én is csatolom a babás hőmet.
Voltam tegnap dokinál és látható a petezsák : ),méhen belüli,2x2 mm 4 hetes vagyok.
kedina
2014-07-11 07:52:59
Szilvita
Most már látnod kell! Várunk a beszámolóval! :))
Emikez
Hát. Ő... Valamikor akkor lehetett, plusz, minusz 2 nap. De csak hő alapján nehéz megmondani.
A hőm stagnál. Viszont barnázok. Max 3 alacsony hő után mindig megjött eddig. Ma este, ha nem jön meg, holnap ellövök egy tesztet. Egyébként enyhe alhasi görcsön kívül, no és a barnázáson kívül nincs se pms tünetem, nem vagyok hisztis sem... Mondjuk vedelem a palástfüvet! :D
MOHA!!!!!!!!!!!!! Merre vagy? Remélem a házépítés foglal el csak ennyire!
szilvita
2014-07-11 07:35:46
Emikez, olyan, mintha a 14. nap körül nem repedt volna meg. Szerintem jó helyre rekte, max még a 21. napnál lehetett.
Moha! Hol jársz? Minden rendben?
Gratulálok a kismamiknak:-) Én tegnap megint láttam egy gólyát! Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom! Szerintem aznap töltöm a 8. hetet, de még se embriót se szívhangot nem láttam:-(
Csajok! Ne aggódjatok! Sikerülnie kell mindenkinek! Én úgyvoltam az utolsó hónapban, hogy még kipróbálom hogy mindent bevesdzek, megiszok, és tojkok rá, mérni azért mértem de nem ovuteszteltem, mert elegem volt belőle, s egyszer csak éreztem az ovut. Nálam már ez nagy szám, október óta a 2. ovum volt. Úgy gondoltam, hogy beletörődök, hogy nem lesz még egy, kezdtem elfogadni. Persze nekem könnyű, mert van már egy gyerekem. Szóval éreztem,hogy van, és biztos voltam, hogy meg is reped, amit igazolt is a 8. Dpo-n a pprogiszint
Becsatolom a görbém, hogy ez is lehet babás görbe, nem kell hogy tökéletes legyen
emikez
2014-07-11 06:11:50
sziasztok eza rendszer menyire pontosan rakja be az ovuláciot igy kitolodot volna 23 napra elég furcsa maximum 16-17 napra szokot
IziSzM
2014-07-10 22:13:10
Sziasztok lányok!
Még új vagyok a fórumon, csak pár napja regisztráltam és mérem a hőmet, amihez lenne is egy kérdésem. Olvastam, hogy minden reggel ugyanabban az időben érdemes a hőt mérni és felírni, de én mostanában felébredek ötkor, hatkor és hétkor is és kiváncsiságból mindig megmérem a hőmet, de aztán vissza is alszok, nem kelek fel. Miért lehet az, hogy minden órában mást mérek, mindig egy-egy tized fokkal melegebbet?? nem értem...
Ha van ötletetek nagyon érdekelne :)
Egyébként nagyon gratulálok mindenkinek, akik babát várnak, és kitartás azoknak akik még várnak rá!!
Dzsudzsa
2014-07-10 18:54:42
FBAndi!
Nem rossz jel, hogy az ovu teszted pozitív :)
Azt írtad, felugrott a hőd is. Gondolom az reggeli hő volt. Pár nap és kiderül. Szurkolok!!!
ErdiBetty!
Van egy ismerősöm, ő minden évben - ha csak 3-4 napra van lehetősége akkor is - lemegy a tengerre. Állandó felfázási meg nőgyógyászati gondjai vannak. Azt mondja, a tenger hónapokra megoldja. A sós víz mindent fertőtlenít.
Ahogy a lányok is írták, a napfény, a tenger, a naplemente, az ovu... csak jól jöhetsz ki belőle :DD
Moha13!
Kerestem a jelentkezésedet, de nem láttam még ma! Remélem minden rendben volt az orvosnál! Kérlek adj valami jelet!
KLANITA
2014-07-10 18:20:03
Ja és üdv az újaknak, remélem hamar pocakosak lesztek.
KLANITA
2014-07-10 18:18:59
Emikez: érdekes a görbéd, nem fér hozzá kétség. De hát mostanába elég sok érdekes görbénk volt. Reméljük a legjobbakat.
Kedina: kiváncsi leszek a holnapi hőre, hogy fel vagy le. Drukkolok neked!
FBAndi: Hát érdekes amiket olvastam. Kiváncsi vagyok mi lesz belöle. Remélem hamarosan babásak leszünk.