Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erdibetty
2014-07-10 17:43:04

FBANDI remélem igazad lesz, megpróbálok kicsit lazítani,és majd reménykedem.

Fancy szerintem még ne keseredj el. Túl közeli az ovud, ìgy még van esélyed.

Van közületek valaki akinek van tapasztalata Utrogestannal?
jniki82
2014-07-10 17:37:23

Sziasztok!

Üdv az újaknak!Remélem nem maradtok sokáig!Olvaslak titeket, benézek egy kicsit minden nap!
Nem olvasok vissza mindent így nem tudom Moha mi van veled?Voltál dokinál?Remélem nem lett komolyabb a barnázásból!
FBAndi
2014-07-10 16:49:32

Fantasyc, sajnálom :( De az augusztus, az lesz a tiéd :) Majd meglátod :) Egyébként szép görbe...

erdibetty, én nem tudom, hogy van-e a jótékony hatása a sós víznek baba ügyben... De ha nyaralni mentek, ráadásul tengerhez és pont ott lesz az ovud, akkor az egy igazi kiegyensúlyozott időszak lesz :) Semmi stressz, csak a nyaralás :) Szóval, akár valóban lehet jótékony hatása :)
erdibetty
2014-07-10 16:29:09

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Nektek mi a véleményetek a tengervíz "jótékony hatásairól "? Vajon tényleg segìthet? Személy szerint nagyon örülnék ha igaz lenne, mert jövő hét végére várom az ovut, és akkor utazunk tengerhez is. ???
Fantasyc
2014-07-10 16:19:56

FBAndi: igen, sajnos én vagyok, vagyis a párom. Még sajna odébb van, ennyit nem tudok egyhuzamban aludni. :-D
FBAndi
2014-07-10 16:01:34

Jósteszt? Aha... Hát, mindig van új a nap alatt :D Most ennek utánaolvastam picit, és azt írják, hogy ha jóstesztként szeretnénk használni az ovu tesztet, abban az esetben reggel kell használni napokon keresztül. Én pedig igen csak délután csináltam :) Hát sebaj! Örülök én a babának is meg az ovunak is :DDD Szóval, kedina igazad van, egy kis lepedő-összegyűrűsből baj tényleg nem lehet :D És tényleg kiderül, ha vasárnap semmi, akkor utána venni fogok tesztet.

Bár se a hőm meg se semmi nem mutatja, hogy babás lennék... Mondjuk az is tény, hogy fogalmam sincs, hogy mit kellene érezni :) Kiderül pár napon belül!

Fantasyc te mikor kezded az új ciklusod? A férjed jobban van? (Ugye te vagy az, akinek a férje elkapott valami fertőzést a Balcsiban?)... A nyaralás átka, nálunk általában én szedek össze mindent :(
Fantasyc
2014-07-10 15:45:36

erdibetty: mielőbbi babásodást, üdv itt a körünkben.

klanita: isten hozott az augusztusban babásodók körében. :-)

emikez, ebből még bármi lehet, el tudom képzelni, hogy később volt ovud....hátha.

Fbandi: én szorítok!!!! :-)

Lányok, én alig hiszem el, hogy ezt mondom, de nagyon várom a nemvárt napot, szeretnék minél hamarabb új hónapot kezdeni, hogy új esélyem nyíljon. :-)

Moha, nagyon hiányolunk, remélem minden rendben veletek!!!!
erdibetty
2014-07-10 14:34:30

Lehet hogy már össze is jött, csak még nem tudsz róla!!! :))))
erdibetty
2014-07-10 14:33:12

FBAndi

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, egyrészt. Màsrészt viszont, javítsatok ki ha rosszul tudom, de nem ovu előtt esik pont le a hő és utána emelkedik meg, majd ha összejön a baba akkor fennt is marad a hőmérséklet??
kedina
2014-07-10 14:27:43

FBAndi
Az LH van, akiknél jóstesztként működik, az azt jelenti, hogy van, akinek kimutatja a várandóságát. De simán lehet, hogy van ovud is.
Pár nap és kiderül, ha pedig összebújtok ma este, abból baj biztos nem lesz! :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!