Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plum
Szesen tudja sztem a könyv miatt Moha e-mailjét! Én Szesentől kaptam a könyvet, nem Mohától.
Moha
Csajszi! Remélem jól vagy! :)
plumeria14
2014-07-11 12:57:35
Lányok,
valaki, akinek meg van Moha e-mail címe (akinek átküldött valami könyvet), az nem tenné meg, hogy ráír? Lehet, hogy nincs semmi gond, de ez nem vall rá...nem szokott ő így eltűnni...főleg most...
Nekem ma mintha elkezdett volna ragyásodni az arcom, úgyhogy sajna nem sok reményt fűzök a 3. inszemhez sem...pedig nagyon szeretnék hinni benne, hogy most sikerült!
maximail
2014-07-11 12:38:32
Moha!
Most már én is aggódok érted!
kedina
2014-07-11 11:08:19
FBAndi
Nézd, van olyan, hogy tipikusan babás görbe, de hülye görbéket is lehet látni, amik végül babás görbék. Én már ezen nem stresszelek. Ha elkezdesz ilyen görbéket nézegetni rájössz, hogy mindegyik másmilyen..
Görcsölget a hasam, barnázok. Az Isten a megmondhatója, hogy ebből mi lesz. Nem reménykedek, csak várom, hogy történjen valami, vagy semmi....:)
FBAndi
2014-07-11 10:43:53
Lányok, én tegnap este még utána olvastam, hogy mitől lehet, hogy a menzesz előtt 2 nappal pozitív majdnem (ma reggel pedig pozitív) az ovu teszt... Ez lehet ám hormonprobléma is, nem? És most őszintén, a görbémre azt mondanátok, hogy babás görbe?
KLANITA, mi a baj a kos babákkal? Amúgy szerintem is most fog akkor összejönni :)
kedina, te hogy vagy? Mit érzel? Holnap teszt vagy új ciklus?
Szilvia1980
2014-07-11 10:42:57
Sziasztok!
Moha!! Merre jarsz, mar aggodom en is :S
Remelem a haz felujitas miatt vagy tavol!!!
Jelentkezz!!!!
kedina
2014-07-11 10:07:45
KLANITA
haha, ilyenkor szokott összejönni! :D
erdibetty
2014-07-11 09:56:38
Sziasztok. Jò látni hogy ennyi helyen várható a gólya!! Màsrészt elszomorìt nálunk hónapok óta semmi. Bár talán a nyár megsegìt! :) Szerintetek az allergia ellen szedett antihisztamin befolyásoljásolhatja a fogamzàst? Sajnos muszáj szednem, különben " meghalok". Próbáltam homeopátiás szert is,de szinte semmit nem használt. ???? A hőmet Elkezdtem mérni, ovum szerintem rendszeresen van, kiindulva a tojásfehérjés dologbòl. Viszont amin már nem igazodok ki, hogy most jò a mensi előtti és utáni barnàzàs,vagy valami rendellenességre utal??
KLANITA
2014-07-11 09:12:29
Kedina
FBAndi
Nagyon összeállt a görbétek! Mi lesz vajon!
Mónika
Gratulálok a picurkához még egyszer!
Én így, ma új hónapot kezdek! Bár ezt a hónapot kihadjuk mert most ha össze jönne akkor kos baba lenne és azt nem szeretnék. Remélem nem bántok meg ezzel senkit!
plumeria14
2014-07-11 09:08:44
Moha,
pont most tűntél el, amikor kíváncsian várjuk a fejleményeket? Kérlek jelentkezz!
Szesen tudja sztem a könyv miatt Moha e-mailjét! Én Szesentől kaptam a könyvet, nem Mohától.
Moha
Csajszi! Remélem jól vagy! :)