Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2014-07-12 08:44:14

Sziasztok!

Emikez, szerintem a tavalyi görbédnél nem volt ovud. Azért rakta oda mert egy picivel ott magasabb a hőd.

Általában a ciklus elején magas a hőd. Voltál már 3. és 21. napi vérvételen ?

Mohával mi lehet ????
Nem szokott eltűnni :(
emikez
2014-07-12 07:35:04

Na igy döncsemel pontosan mikor volt ez megint át pakolta az ovum nem tudom mert folyamatosan voltak görcseim fogalmam sincs na most jön a türelem a várakozás remény utána meg a nagy csalodás
emikez
2014-07-12 06:08:41

Nézétek mutatok egy tavalyi görbét hiába volt késön ovum akor is meg jött idöbe igaz akor palástfü teát itam le is röviditete a ciklusaimat ezért wbbw is hagytam e-vitamint szedek május ota és szépen visza ála rendes tartományba nem ösze visza jön meg téleg jo az e-vitamin mit gondoltok
niki95
2014-07-11 22:29:22

Szisztok! Ma így. Kedden megyek dokihoz mert ez nagyon nem jó hogy ennyire hosszú a ciklusom ráadásul most ebben a ciklusban még ovum sem volt...
Szilvia1980
2014-07-11 15:14:06

Csajok! Nekem megvan Moha e-mail cime, irtam neki remelem nem veszi zokon!
kedina
2014-07-11 15:07:48

Moháról annyit, hogy biztos megvan az oka, ha nem ír.
Én bízom benne, hogy jól vannak!

Nekem egyre jobban fáj mindenem...:( Főleg a derekam.
Jövőhéten hivatalosak vagyunk egy esküvőre..tele lesz gyerekkel, meg várandóssal...Jeeeeee.....
plumeria14
2014-07-11 14:42:09

maximail,
az inszem egyáltalán nem fáj, én szinte meg sem éreztem, olyan, mint egy rákszűrés. Szerintem az átjárhatóságin sokkal több cuccot küldenek be, azért feszít annyira. Nem kell tőle félned vagy tartanod. Utána 15 percet kell feküdnöd még az ágyon és utána mehetsz isten hírével :)

Szerintem Moha nem venné zaklatásnak, ha érdeklődnénk felőle...máskor is bekukkantott azért a felújítás alatt...remélem azért hamarosan jelentkezik!
paramami
2014-07-11 14:39:48

Sziasztok! Moha nekem is átküldte a könyvet, ha gondoljátok szívesen megadom az email címét.
Remélem, hogy minden rendben van vele, és csak a sok meló miatt nem ír!
maximail
2014-07-11 13:55:40

Nálam amúgy teljes az apátia, és nem értem magam. 5-6 hónapig olyan pozitív voltam...

Plum!

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de az inszem nem fáj? Én attól félek, hogy hasonlít az átjárhatósági vizsgálatra...

Napok óta úgy érzem, hogy olyan, mintha meg akarna jönni. Pedig kb. félidőben vagyok.
maximail
2014-07-11 13:53:16

Szerintem ha Moha ide nem ír, akkor lehet, hogy nem örülne az e-mailnek sem. Remélem, hogy csak nem akarja stresszelni magát, vagy az átépítés miatt nincs netje...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!